Divan je dan, a ja ludim zbog čarapica! Stalno ih skida i žvače!
Koristite li vi već hulahopke ili mislite da je prerano?
Muz svakak ima pravo na ova 2 i moze ih koristit odmah ili bilokad do skole. Tak su meni rekli. Ja idem na go pa muz na skupa na novi go i tek onda jaslice. Onda krece bolovanje zbog jaslica ahahah 😂😂
Petra, meni je zena iz hzzo napisala u mailu da nakon sto ja koristim svih 12mj muz ima pravo na svoja 2 mjeseca ali ne mora odmah nego moze koristit i kasnije. Budem provjerila opet. Cule smo se i telefonski i isto to mi je rekla, da tata svakak ima pravo na svoja 2 mjeseca.
Rekla mi je i da ima pravo na istu naknadu, dakle dobivat ce onih 5 i nesto i treba predat istu dokumentaciju kao mi na pocetku, onu tiskanicu za placu. Ali poslala sam sad mail toj zeni jos jednom pa ako kaze nesto drugacije nego prvi put javim vam. :)
Daj svakako javi molim te, meni se moja više ne zove, uvijek što god ju pitam se ogradjuje. Ja sam isto mislila da mora koristiti u nastavku odmah, da ne moze do osme godine, ali jbg ga ja sam već poslala zahtjev za drugih 6, i tamo piše da otac neće koristiti, šajze 🥴
Petra, meni je zena iz hzzo napisala u mailu da nakon sto ja koristim svih 12mj muz ima pravo na svoja 2 mjeseca ali ne mora odmah nego moze koristit i kasnije. Budem provjerila opet. Cule smo se i telefonski i isto to mi je rekla, da tata svakak ima pravo na svoja 2 mjeseca.
Mom mužu nikad nisu naknadno odobrili 2 mj nakon što bih ja iskoristila svih 6 mj roditeljskog dopusta. No to je tražio pred 6 godina pa sve je moguće...
Provjeri svakako, a uvijek se možeš pozvati na to što ti je napisala mailom.
Julesica, uvijek možeš poništiti zahtjev i modificirati ga. Npr, ja sam sad tražila svih 30mj (jer je 3.), a muž se odrekao prava, ali ako za 15mj poželim na posao, lako on preuzme tih drugih 15 sa izmijenjenim zahtjevom.
Ovu verziju i ja isto znam. Od frendice muz je iskoristio samo mjesec dana (odmah čim je njoj isteklo drugih 6 mj) i drugih mjesec dana može iskoristiti ako se dobro sjećam do 7/8 godine, ali znaci općenito tate imaju 2 mj ako smo mi iskoristile drugih 6 mj.
Ovu verziju i ja isto znam. Od frendice muz je iskoristio samo mjesec dana (odmah čim je njoj isteklo drugih 6 mj) i drugih mjesec dana može iskoristiti ako se dobro sjećam do 7/8 godine, ali znaci općenito tate imaju 2 mj ako smo mi iskoristile drugih 6 mj.
Da,tako i ja znam. Frendica mi je iskoristila svih 12 mj...i potom godisnji..nakon njenog godisnjeg muz je krenuo na svoj dio od 2 mj... 😊👌 sad prije 2 mj...znaci friska info. ☺
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jutro mame!
Evo mi se pridruzujemo u tim puzalica 😇 sinoc je propuzala! Muz dosao s posla, ona se toliko razveselila i kako je bila u cetveronoznom polozaju samo se uputila prema njemu. Mi se zaledili. pustili je i eto je - puze! 🥳
A idalje smo uvjerljivo tim nespavalica.💪🏻
Kod nas je novost uz “tasi tasi” i “bravo” - “pa pa”. 👋👋👋 Mamaaaaa se dere samo kad joj nesto nije po volji (sto je cesto), a tata uglavnom kad pljesce i raspolozena je. Blago meni.
Sto se tice muzeva 2 mj, ja sam isto shvatila to kao NeverEver i Kety, mislim da je to stupilo na snagu prosle ili predprosle godine, tako da moguce da je prije bilo ovako kako Petra kaze.
.
Hvala sto ste nas utjesili za zubice 😂💜
.
Jagodiiiiiice pa gdje siiii?
Nikac, Ruska, Ridja, Blossom, i ostale cure koje nismo culi odavno?! 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji