Dora, Val je stao na 3 ali je gore sve naoteceno 😭😭😭 i druga jedinica i obje dvojke tak da ne znam, do bozica cemo vas stic 😋
Bebano, ja ti ne znam za baby centar al znam da sam za svog uzela 80 (sva robica nam je iz: next, h&m, c&a, sinsay) i sad ju nosi. Trenutno ima 70-72cm i 9.5kg. Mislim da najkasnije krajem 12., al vjerojatno prije, prelazimo na 86. Sad vec nosi hlacice 86 al gornji dio smo na 80 tak da nam je i jakna 80 taman. Dok je to doslo u 8.mj. sam mislila da mu bude tek dok krene u skolu dobro, tak mi je veliko izgledalo a sad vec vidim da nece izdrzat cijelu zimu. Moj ti je savjet zato 86 pa ak budu rukavici duzi, bude rucice drzala u njima i bude jos toplije 😂
Mojoj kad je bilo naoteceno brzo je to išlo van a nadam se da bu i vama i ostalima koji muku muče, brzo prošlo da svi mogu papati janjca sa zubekima ko mi 🤣🤣🤣🤣🤣
Curke dojim a prehladila sam se, nos začepljen grlo me grebe za krepat.. recite mi šta mogu piti i da li mogu one pastile neke
Ja sam čak znala par puta na dan topla voda i sol i grgljas, vise mi pomoglo od pastile al biljne pastile samo smijes...
Bebolinka, mene med spašava u tim situacijama, možeš inhalirati ulje divljeg organa ili neš slično, to ne utječe na mlijeko! Da si trudna, druga stvar!
Ja vas čitam, al ne komentiram niš u vezi kašica jer nikako krenut, a ja to sve ionako mislim easy i polako... Zubiće nemamo, nit neš slinimo, voli trpati sve u usta, al to je zato jer bebe tako isprobavaju nove stvari. Spava, jede, njurga koji dan više, koji dan manje! Ne mogu se požaliti!
Imala sam glupu situaciju neki dan, kupila neku robicu preko Marketplacea jer nam baš fali tog 74... da bi dobila uglavnom štrace i pokoji ok komad (20% što sam izabrala, ostalo pohitano što joj došlo pod ruku) i random brojevi, tako da opet nisam na ničemu. Smatram da za tih 300kn propast neću, a očito su toj gospođi potrebniji neg meni... Al eto, nema više teoretske šanse da bih kupila tako, baš sam ostala ko pokakana kokoš i razočarala se. Na krpicama sam imala uvijek ok iskustva.
Obavila gin jučer, dogovorila običnu spiralu nakon pape, kad muž ne želi vazektomiju, moram ja... 🙄🙄🙄 Ima tko iskustva?
Beban najviše voli Šapice mi zeko daj, čim to pustim, nema suza, nema grintanja! Izlazi nam na uši... 😂
Veselim se predstojećim praznicima i odlasku na otok!
xoxo svima
Znaci ipak nismo jedini bez zubica
Julesica super, hvala ti
Bebolinka domaci caj od limuna, dumbira i meda. Plus kombinacija Isla pastila i bealkoholnog propolisa. Mene spasi svaki put, pa tako i sada dok dojim
Baby P 03/21 💙
Nama rastu i mama sluzi za nosenje, rame za plakanje i grickalica svih vrsta.
https://ibb.co/8KMvckk
Nama rastu i mama sluzi za nosenje, rame za plakanje i grickalica svih vrsta.
https://ibb.co/8KMvckk
🤣🤣 Meni maloprije izvirilo rame,majca se naherila, kad ona zagrizla, ja vrisnula a ona u plač 🤣🤣🤣 MAMA JE SVE 🤩 !!!!!
Evo ni mi jos nijedan zubic! Kazu da sto kasnije izbiju da je manje nervoze, je l’ istina iskusne mame? Ako nije, slazite me. 😅
Nemamo ni mi zubić, ali on je 6 mj, valjda budu uskoro. Kako smo u skoku stalno nešto novo, danas mali u njihaljci, dragi me zove e dodji ga vidit, a on sjedi 😱😱 totalno mi je šok ga tako vidit
MissGraz, nemam pojma za to... Možemo se tako tješiti! No gledam sad da je mala dobila prve zubiće tek s 8mj, nije bila veliki gnjavež osim za par zubića kasnije. Prvom su krenuli zubi sa nepunih 6mj... Izazovan period🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji