Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    27. Listopad 2021. 18:23

julesica

Nemamo ni mi zubić, ali on je 6 mj, valjda budu uskoro. Kako smo u skoku stalno nešto novo, danas mali u njihaljci, dragi me zove e dodji ga vidit, a on sjedi 😱😱 totalno mi je šok ga tako vidit

😂😂🥰🥰🥰🥰 

kety992
    27. Listopad 2021. 18:44

MissGraz

Evo ni mi jos nijedan zubic! Kazu da sto kasnije izbiju da je manje nervoze, je l’ istina iskusne mame? Ako nije, slazite me. 😅

🤣🤣🤣 evo lazem te 🙈 ja nezz..curka par dana prije 5 mj...a sin s 3mj navrsena...i to 2 odmmah. Osjetili tek cetvorke,trojke i petice. Za ove prve ni zakmecali 😅👌 M sad nervozira i slini u potocima,a zuba nigdje 🙈 meni iskreno odgovara,dojim i ne brinem zbog ugriza...al sta me ceka..tko to zna 🙈😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Dora2021
    27. Listopad 2021. 18:49

kety992

MissGraz

Evo ni mi jos nijedan zubic! Kazu da sto kasnije izbiju da je manje nervoze, je l’ istina iskusne mame? Ako nije, slazite me. 😅

🤣🤣🤣 evo lazem te 🙈 ja nezz..curka par dana prije 5 mj…a sin s 3mj navrsena…i to 2 odmmah. Osjetili tek cetvorke,trojke i petice. Za ove prve ni zakmecali 😅👌 M sad nervozira i slini u potocima,a zuba nigdje 🙈 meni iskreno odgovara,dojim i ne brinem zbog ugriza…al sta me ceka..tko to zna 🙈😅

Donje nisam ni osjetila kod dojenja, nije me gricnula al gornji ajme 😂😂😂 kupila opet multi mam komprese 😂😂

kety992
    27. Listopad 2021. 19:09

Dora 🙈🙈🙈 sta opet multi mam...jaoo...mene je stariji ugrizo da jos uvijek imam oziljak na lijevoj bradavici 😑😒 do krvi...uzas...a bio je tek 4 mj...nemres ga naucit da ne grize ni da hoces...a onda kasnije smo se navikli..malo mu je bilo i smijesno i zabavno ak sam jauknula..pa sam nastojala sutjet 🤣🤣 i odmah sam mu prekinula dojenje ak je grizo...s vremenom je naucio...jer mi je sa 6 mj imao vec 7 il 8 zubica😒

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

zabica
    27. Listopad 2021. 19:12

MissGraz

Daavno je to bilo MissGraz, nemam pojma kak je bilo🤔🤭😂🤣😂💟

• Dora2021
    27. Listopad 2021. 22:43

kety992

Dora 🙈🙈🙈 sta opet multi mam…jaoo…mene je stariji ugrizo da jos uvijek imam oziljak na lijevoj bradavici 😑😒 do krvi…uzas…a bio je tek 4 mj…nemres ga naucit da ne grize ni da hoces…a onda kasnije smo se navikli..malo mu je bilo i smijesno i zabavno ak sam jauknula..pa sam nastojala sutjet 🤣🤣 i odmah sam mu prekinula dojenje ak je grizo…s vremenom je naucio…jer mi je sa 6 mj imao vec 7 il 8 zubica😒

Ajme čovječe 😂😂 da, bas im je zabavno kad nas boli 😜 bome, tvoj je vec janjca mogao papat sa 6 mj 😂😂😂

pupetta
    28. Listopad 2021. 07:25

Jutro, mame!  Iza nas vesela noc, mislim da se mali probudio barem 15 puta... kaos.
    Samo da se zahvalim svima na preporuci za Pampers pants  Pelena je bila krcata, al nije promocila, i to prvi put nakon ohoho vremena, bas sam zadovoljna! 

Baby P 03/21 💙

• julesica
    28. Listopad 2021. 07:50

pupetta

Jutro, mame!Iza nas vesela noc, mislim da se mali probudio barem 15 puta… kaos.
    Samo da se zahvalim svima na preporuci za Pampers pants Pelena je bila krcata, al nije promocila, i to prvi put nakon ohoho vremena, bas sam zadovoljna!

Baš mi je drago, i mi smo se preporodili sa pampers pants, zao mi je što ih nisam prije uzela, mi ih sad koristimo noću zadnja dva tjedna, niti jednom nije promočila.

🌺Principessa🌺
    28. Listopad 2021. 09:01

Velim vam ja,Pampers Pants su zakon🙈
    Imam pitanjce,dok se vratim s porodiljnog, mogu iskoristit stari godisnji pa onda muz moze koristit ona dva mjeseca ili mora on odma ici na ta dva mjeseca pa onda moj godisnji ide? 🤔 Imam neke kombinacije pa me zanima🤣 

Petra982
    28. Listopad 2021. 13:11

Tvoj godišnji ide po isteku tvog roditeljskog dopusta neovisno ako će ti muž to koristiti ili ne. 
    Koliko ja znam, možda se i varam i ovo što pišem provjeriti na višoj istanci, da bi muž mogao koristiti roditeljski, tvoj se prekida s bebinih 10mj, a onda on ima pravo još 4 mjeseca. Mislim da on nema pravo na samo 2 mj ako ti odlučiš iskoristiti svih 6 mj. Tako sam načula na šalteru dok sam predavala zahtjev... Jedan tata se raspitivao. Ponavljam, provjeri tu info! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.