Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    09. Listopad 2021. 23:04

Pridruzujemo se klubu ljencina😂 Moj jedino ruke koristi i to ako je neka hrana blizu. Za ostalo mu se ne isplati. Dobili smo vjezbice za raditi ali toliko nije zainteresiran da ne vjerujem. 
    Ja sam ga toliko navikla na komotno da mi nekad bude zao hlacice mu oblaciti. Stalno imam osjecaj da ga sve to zulja. Sutra moramo isprobati jaknicu, sve me strah reakcije. Doma je uglavnom u pidjamicama ili dugom bodicu i hlacicama koje uopce nemaju gumu. Nikako vise naci takve

kety992
    09. Listopad 2021. 23:29

thera

Pridruzujemo se klubu ljencina😂 Moj jedino ruke koristi i to ako je neka hrana blizu. Za ostalo mu se ne isplati. Dobili smo vjezbice za raditi ali toliko nije zainteresiran da ne vjerujem.
    Ja sam ga toliko navikla na komotno da mi nekad bude zao hlacice mu oblaciti. Stalno imam osjecaj da ga sve to zulja. Sutra moramo isprobati jaknicu, sve me strah reakcije. Doma je uglavnom u pidjamicama ili dugom bodicu i hlacicama koje uopce nemaju gumu. Nikako vise naci takve

Kod mog prolaze samo one iz lidla sa sirokom pasicom gore...ono bas siroka..sve ga stisce...mislim da bas sad u lidlu ima takvih po 2kom pakiranje. Ja ih imam nekih 6-7 kom i stalno perem. Eh da i u babycentru sam nasla takvih. Isto su mekane i siroko je to gore,nije guma nego onak elasticno. To sam uzela kad su imali popuste u ljetu. I cartersovi bodiji i ostalo je bilo snizeno pa sam uzela odmah vece brojeve. Isplatilo se 👌

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• thera
    10. Listopad 2021. 00:34

Kety,hvala na informaciji,svakako cu otici pogledati😊 Ja sam svom kupila isto ljetos u baby centru i nema sanse vise naci takve. Jos uvijek su mu br 62 dobre u pojasu a nosi 80,cak i 86 neke stvari. 

pupetta
    10. Listopad 2021. 07:17

Mi smo dobili zimsku vrecu s kolicima i jos neki nastavak s vunom koji se stavlja na sjediste, samo moram to sve prouciti. Slazem se da su nam bebaci vec veliki za medo odjelca, al ja isto mislim da cu kupiti jer ne mogu odoljeti 
    Mi smo po kuci u pidzamicama, a za vani se usminkamo u neku slatku kombinaciju, iako i ja, kao Thera, uvijek mislim kako mu je jadnom neudobno 🤷🏻‍♀️
    Rita bas mi je drago da si se javila i da se Ena lijepo razvija, uzivajte! ❤

Baby P 03/21 💙

• MissGraz
    10. Listopad 2021. 07:58

Ruzice, sve smo se dogovorile. ♥️ 
    .
    Medo odijelce - meni se isto moja curka cini velika za to. Kupila sam joj debljih trenirki i tajica, majica “futranih”… onda cemo kombinirati to sa jaknicom, kapicom, dekicom za kolica i valjda ce biti dovoljno. Kod nas zime nisu strasne. 
    E da, kupila sam joj ugg cizmice, jednostavno nisam mogla odoliti, a znam da ce ih prerasti u roku keks za te novce. 😂 
     Samo sto me brine to sto ne trpi nista na glavi, nikakve trake, kape i ostalo. Momentalno poteze i skida. 
    .
    Rita bas mi je drago da si nam se javila. 💚 za Enu! 

• avama
    10. Listopad 2021. 09:02

Cureee naše  buđenje se nastavljaju, i dalje svaka 2 sata. Pa nije mo jasno kako se nije budio do sada tako. Ali dobro bar ne palce. Čak sam ga noćas samo preselila kod nas i krevet i zaspao je dalje (bez sisanja). 
    Evo nam opet kiše. 
    Vreca za spavanje  noćas sam ga stavila u običnu i poludio je. Sam obrti nogama, tako da to za dalje otpada. Ali bilo m uje lijepo toplo napokon. 
    Za van Mi imamo jaknu iz Sinsaya i sad moram neke hlačice deblje nabavit. Kupili smo termo stramplice u kiku.
    Skafander sam mislila ako bude baš jako zima. 
    Vreca za kolica A sad razmišljam o toj zimskoj vreci za kolica.

• Dora2021
    10. Listopad 2021. 13:48

Cure, moje djetešce nakon donjih jedinica, izašla gornja dvojka 😂😂

• NeverEver
    10. Listopad 2021. 14:16

Miss tak sam ja svog opremila sa starkama, cijena ista kao da 45 nosi 🙄🙄🙄
    Info curama koje imaju muske bebice cca 9-10kg, 70ak cm, stramplice 80/86 iz sinsaya su vrlo knap. 
    Jel mozda imate preporuku? 

• NeverEver
    10. Listopad 2021. 14:16

Dora2021

Cure, moje djetešce nakon donjih jedinica, izašla gornja dvojka 😂😂

A mrvica mala 😍😍 

busybee
    10. Listopad 2021. 14:29

Bok svima.
    Opet nisam dugo pisala, pa se ukljucujem u aktualne teme🤣
    Ja svojoj necu medo odijelce, ne mogu zamislit da je uguram u njega i da ona bude zadovoljna🤣 kupila sam zimsku jaknu i benettonu, imam zimsku vrecu za kolica, a i jedan skafander ako cemo na snijeg negdi.
    MissGraz, imam ja uggsice od starije i zlata su mi vrijedile. Jedino njih nije mogla sama skinuti (inace stalno gubimo carape) i pretople su joj nogice bile i dobre su joi bile cijelu zimu. I sad ih mladja nosi...i najsladje su🥰 kad prohoda ih necu kupovati jer znam da ce oh odma unistiti.

Moja se isto zadnja 2 tjedna budi svaka 2 sata, a super spavac je bila. Ili su zubi ilk pokusava pravilno puzati (na sve 4). Nadam se da ce brzo proci.

Pusa svim mamama, uzivajte u kisnoj nedjelji!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.