Cure, gdje ste kupovale medo odjelce za bebe? Danas je bome bilo zima, kad sam gledala kako sam ju zasuskala u kolicima shvatila sam da bi nam puuuno lakše bilo da joj obucem medo odjelce pa moram negdje kupiti...

Bebanamoje: Next ima savršena medo odjelca. Ja sam gledala to, ali moj je meni nekako prevelik za to više...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Avama i Dora2021 ❤️,nema nam druge nego se opet družiti. Samo ja bez MissGraz ne idem na novu temu😍🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Bebanomoje i ja sam vidjela u nextu fakat preslatka odjelca, online. Isto mi nije za mog, mozda da je rodjen tipa u ljeti pa ga sad u to stavim ali nije mi bas za to vise. Ni jednodijelne pidzamice ne koristimo vise u biti, volimo bodi+hlace+majica kombinaciju, a ako bude snijega u 1., 2.mj, kupit cu mu ono nepropusno skijasko i bacit ga samo 😂 Do onda ce valjda moc sjedit il puzat, nest mi se ulijenio. 🤷♀️
NevaEva,
I mon je lijeni buco.
Samo se prevrće s jedne na drugi stranu 🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Avama i Dora2021 ❤️,nemanam druge nego se opet družiti. Samo ja bez MissGraz ne idem na novu temu😍🤣.
Daaa🤣🤣
Pridruzujemo se klubu ljencina😂 Moj jedino ruke koristi i to ako je neka hrana blizu. Za ostalo mu se ne isplati. Dobili smo vjezbice za raditi ali toliko nije zainteresiran da ne vjerujem.
Ja sam ga toliko navikla na komotno da mi nekad bude zao hlacice mu oblaciti. Stalno imam osjecaj da ga sve to zulja. Sutra moramo isprobati jaknicu, sve me strah reakcije. Doma je uglavnom u pidjamicama ili dugom bodicu i hlacicama koje uopce nemaju gumu. Nikako vise naci takve
Pridruzujemo se klubu ljencina😂 Moj jedino ruke koristi i to ako je neka hrana blizu. Za ostalo mu se ne isplati. Dobili smo vjezbice za raditi ali toliko nije zainteresiran da ne vjerujem.
Ja sam ga toliko navikla na komotno da mi nekad bude zao hlacice mu oblaciti. Stalno imam osjecaj da ga sve to zulja. Sutra moramo isprobati jaknicu, sve me strah reakcije. Doma je uglavnom u pidjamicama ili dugom bodicu i hlacicama koje uopce nemaju gumu. Nikako vise naci takve
Kod mog prolaze samo one iz lidla sa sirokom pasicom gore...ono bas siroka..sve ga stisce...mislim da bas sad u lidlu ima takvih po 2kom pakiranje. Ja ih imam nekih 6-7 kom i stalno perem. Eh da i u babycentru sam nasla takvih. Isto su mekane i siroko je to gore,nije guma nego onak elasticno. To sam uzela kad su imali popuste u ljetu. I cartersovi bodiji i ostalo je bilo snizeno pa sam uzela odmah vece brojeve. Isplatilo se 👌
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji