Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    09. Listopad 2021. 07:10

MissGraz ❤️, držim te za riječ, nemoj se predomisliti😆.
    Dora2021, koliko ti imaš godina ako nije tajna😁, nisam shvatila kad si rodila bebača.
    Bebanamoje i Kety - Hvala na lijepim riječima.
    Ma da me ne shvatite krivo, ne osjećam se ja staro niti malo ovako, nego kontam, treba vremena i za zatrudniti, pa 9 mjeseci trudnoce, i ako i malo pričekam eto ti 40 te 🤣.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    09. Listopad 2021. 07:50

Svaka cast svim mamicama, pogotovo vama u kategoriji 40+, stvarno ste lavice ❤
    Sad ste mi dale misliti s vrecama, opet ne znam koju cu  Sto se tice leda mene isto bole, ali gornji dio s kojim inace imam problema, a u zadnjih mjesec dana nisam vjezbala i eto ti problema odmah. 
    Kety cestitam! 

Baby P 03/21 💙

• Dora2021
    09. Listopad 2021. 08:52

kety992

Dora2021

kety992

Ma dajte, ja se sjecam kad sam rodila curku prije 8g ,u sobi je bila zena 46 g rodila 3.dijete. 🙂 ja sam bila onak u blagom soku…jer mi je to oduvijek bilo previse…al isto je i njima bilo mojih 21 pre malo 🙈 sve se stigne ako se zena osjeca ok i smatra da moze 🥰 ja sam odlucila da ne zelim male bebe poslije 30…i to sam si ispunila. ☺☺

Kety super da ti se sve posložilo, baš mi drago! Mi smo htjeli dječicu ranije al nije išlo, zato se moja curka zove Dora-dar Božji

I zaista je dar 😍 s obzirom da sam sa 21g ostala bez jednog janika…drugi policistican…adenomioza i jos neke dr stvari i mi smo sretni sto smo uspjeli jos dvoje djecice dobit 🥰 stvarno se ljepo poslozilo.

Uuu bome svašta si prošla al blago je tu 😍😍

• Dora2021
    09. Listopad 2021. 08:53

ružica

MissGraz ❤️, držim te za riječ, nemoj se predomisliti😆.
    Dora2021, koliko ti imaš godina ako nije tajna😁, nisam shvatila kad si rodila bebača.
    Bebanamoje i Kety -Hvala na lijepim riječima.
    Ma da me ne shvatite krivo, ne osjećam se ja staro niti malo ovako, nego kontam, treba vremena i za zatrudniti, pa 9 mjeseci trudnoce, i ako i malo pričekam eto ti 40 te 🤣.

Sad imam 43,curka 6 mj i tjedan dana 💖

• avama
    09. Listopad 2021. 08:53

MissGraz

Mame, evo moja curka zadnje 3-4 noci jako puno doji uz to da i po danu dosta trazi jesti… ne znam je li u skoku (iako je pocela raditi dosta novih stvari) ili je vrijeme za jos jedan obrok? Sad joj dajem samo jedan i imam u planu uskoro krenuti s drugim. Je li to “pijenje mlijeka” moze biti znak da joj treba, tj da je gladna?

Ajme i moj maleni se budi i sisa svaka 2 sata. Užas, ne znam kako funcioniram. Probudi se skoro na minutu. Tako da svaki drugi dan imam migrene ( zbog nespavanja). Ali nije svaku noć tako

• avama
    09. Listopad 2021. 09:19

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

Ja imam 39 u htjela bi nos jednu bebu. Šta bi ja onda trebala reći???

I mene bole ruke, ali to je od nošenja

• Dora2021
    09. Listopad 2021. 09:27

avama

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

Ja imam 39 u htjela bi nos jednu bebu. Šta bi ja onda trebala reći???

I mene bole ruke, ali to je od nošenja

Želim ti sve ono što si poželite i da vam uspije ❤️ ja da mogu imala bi još jedno, godine su samo broj 🥰🥰

• avama
    09. Listopad 2021. 09:31

Ja naručila vreću 70 i bit će mu do 2g. Tako su mi savjetovali. I super mu je. Nije prevelika. 
    I ja sam naručila.onu premium, nije punjenja. Pa sad mislim da ipak naručim i topliju. Ali ne bi opet pretplatu, jer mi inače grijemo po noći.  Kakve ste vi naručile? Vidjela sam da ima nanica.hr plisane pa možda te nisu predebele. 

Rita88
    09. Listopad 2021. 09:40

Drage moje mame, nisam se dugo javljala , al to ne znaci da vas tu i tamo ne skicnem. Dosla sam vas sve pozdravit, moja Ena ima vec 6 mjeseci, vrijeme je proletilo 🙈 ne sisa vise, sisala je svih 6 mjeseci i prestali smo, sad smo na novalacu 2 i kasicama, papa ko velika, sva cjepiva koja je do sad primila (bila je i prekjucer ) super je to izgurala, bez temp i bez nervoze, dobro spava i lijepo se razvija, pedica je prezadovoljna i sve je odlicno, samo da tako ostane! Sto se tice druge bebe , ja bi najradije sad odmah al radi carskog moramo pricekati 🙄 Nadam se da ste mi sve dobro kao i vase bebice. Velika pusa svima ❣❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Dora2021
    09. Listopad 2021. 11:24

Rita88

Drage moje mame, nisam se dugo javljala , al to ne znaci da vas tu i tamo ne skicnem. Dosla sam vas sve pozdravit, moja Ena ima vec 6 mjeseci, vrijeme je proletilo 🙈 ne sisa vise, sisala je svih 6 mjeseci i prestali smo, sad smo na novalacu 2 i kasicama, papa ko velika, sva cjepiva koja je do sad primila (bila je i prekjucer ) super je to izgurala, bez temp i bez nervoze, dobro spava i lijepo se razvija, pedica je prezadovoljna i sve je odlicno, samo da tako ostane! Sto se tice druge bebe , ja bi najradije sad odmah al radi carskog moramo pricekati 🙄 Nadam se da ste mi sve dobro kao i vase bebice. Velika pusa svima ❣❣

Bravo Ena 💖 neka tako dobro ostane, sunce majo 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.