Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    08. Listopad 2021. 21:57

Ja bih voljela da se javi i Bebolinka - ona je otvorila ovu grupu, Ines, i sve ostale curke...❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

zabica
    08. Listopad 2021. 22:11

Dora2021

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

Mene moja pomladila a rodila sa 42 i pol al kosti znaju godine 😂😂😂

Potpisujem da je i mene moja pomladila sa 41 god😎😎😎😎

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 22:16

zabica

Dora2021

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

💖

zabica
    08. Listopad 2021. 22:25

Dora2021

zabica

Dora2021

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.

💖

💗

• NeverEver
    08. Listopad 2021. 22:27

Ruzica, ti si mlada curka jos, kaj pricas, jos bar dvoje 😃 Ja cu kad i Miss.
    Mene bole ramena i koljena 😂😂 Epiduralnu nisam dobila al me par puta pikao za spinalnu i nist od toga me ne boli. Mene boli od nosenja mog 9+ blaga okolo. 
    Inace se to ne vidi ali imam skoliozu na vratu, kod lopatice i lumbalnu. Ali sam bas zato uvijek pazila na drzanje i jedine vidljive misice imam na ledjima dolje i imala sam prije na trbuhu. Pretpostavka je bila da ce me ledja jako boljet u trudnoci ali fakat nisu uopce. Tak da..vjezbat, plivat, ravno se drzat.. za ledja pomaze. Al ova teretana s bebom mi je za ruke prenaglo dosla 😂 a koljena valjda jer ga nosim po stepenicama. Ne mogu se nikak odmorit pa valjda zato boli. 
    P.s. takodjer se osjecam svjezije, luckastije i vise se smijem uz malog. Kao da sam bila odraslija prije njega. Da me ne boli tijelo i spavam bolje, bilo bi fakat genijalno imat sina. 🤩😍
    .
    Jagodica, ti si se preselila? Javi se da cujemo kako je bilo na pregledu, sjetila sam te se jucer jer mislim da je mali napunio 6 mjeseci 😍

kety992
    08. Listopad 2021. 22:49

Ma dajte, ja se sjecam kad sam rodila curku prije 8g ,u sobi je bila zena 46 g rodila 3.dijete. 🙂 ja sam bila onak u blagom soku...jer mi je to oduvijek bilo previse...al isto je i njima bilo mojih 21 pre malo 🙈 sve se stigne ako se zena osjeca ok i smatra da moze 🥰 ja sam odlucila da ne zelim male bebe poslije 30...i to sam si ispunila. ☺☺ 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    08. Listopad 2021. 22:52

Ja sam danas postala teta po 3.put 🥰😍😍 rodila se malena curica 🥰☺ seka je zavrsila na induciranom...od jutra od 6 do 14h popodne se nije makla s mjesta...nis se nije otvorila i carski. Nije se previse izmucila...doktori su se dogovorili da nema smisla da ju filaju dripom jer nebi islo. Uglavnom veseo dan 😍😍 

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 22:57

kety992

Ma dajte, ja se sjecam kad sam rodila curku prije 8g ,u sobi je bila zena 46 g rodila 3.dijete. 🙂 ja sam bila onak u blagom soku…jer mi je to oduvijek bilo previse…al isto je i njima bilo mojih 21 pre malo 🙈 sve se stigne ako se zena osjeca ok i smatra da moze 🥰 ja sam odlucila da ne zelim male bebe poslije 30…i to sam si ispunila. ☺☺

Kety super da ti se sve posložilo, baš mi drago! Mi smo htjeli dječicu ranije al nije išlo, zato se moja curka zove Dora-dar Božji 😍

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 22:58

kety992

Ja sam danas postala teta po 3.put 🥰😍😍 rodila se malena curica 🥰☺ seka je zavrsila na induciranom…od jutra od 6 do 14h popodne se nije makla s mjesta…nis se nije otvorila i carski. Nije se previse izmucila…doktori su se dogovorili da nema smisla da ju filaju dripom jer nebi islo. Uglavnom veseo dan 😍😍

Čestitke ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

kety992
    08. Listopad 2021. 23:19

Dora2021

kety992

Ma dajte, ja se sjecam kad sam rodila curku prije 8g ,u sobi je bila zena 46 g rodila 3.dijete. 🙂 ja sam bila onak u blagom soku…jer mi je to oduvijek bilo previse…al isto je i njima bilo mojih 21 pre malo 🙈 sve se stigne ako se zena osjeca ok i smatra da moze 🥰 ja sam odlucila da ne zelim male bebe poslije 30…i to sam si ispunila. ☺☺

Kety super da ti se sve posložilo, baš mi drago! Mi smo htjeli dječicu ranije al nije išlo, zato se moja curka zove Dora-dar Božji 

I zaista je dar 😍 s obzirom da sam sa 21g ostala bez jednog janika...drugi policistican...adenomioza i jos neke dr stvari i mi smo sretni sto smo uspjeli jos dvoje djecice dobit 🥰 stvarno se ljepo poslozilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.