Ćœabice pamti sve mjere s pregledađđđđđđ mene uskoro pa da se pratimođđđđđđsitila sam se ahahahhah
Inace âŠ.zene majke kraljice sta ima,kakvo je vrime,kakve su bebe ove male i one veceâŠu Splitu kisa i bomee zahladilo preko noci Doduse mi navikli iz japanke u cizmeâŠ.mogla bi lagana dekica vcrs na krevet past..
Citam vas kad god stignem ne pada mi na pamet napustit druĆŸinu.znate da mi je malo âkrivoâ sta necu s vama opet kroz trudnicke drame prolazitđ©i pratit se Al vjerno cu vas bodrit i navijati za vasđđ»â„ïž
Budem Mom, budem, samo razvlacimđ da to bude sto kasnije pa cu vjerojatno tamo negdje krajem listopadađ
.
Ruzice-prva trudnoca-ne sjecam se....davno je to bilođđđđđđđđ€Łđ€Łđ
Cure moje drage, Äesto vas Äitam ali ne stizem pisati jer ja bi kao na sve odg i onda na kraju niĆĄta đ©
..
Vidim da nam bebice super napreduju đ jako mi je drago to citati â€ïž
Moja curka je super, ima 10kg i nekih 75cm po mojoj procjeni đ€Ł
Imamo dva donja zubiÄa i gornji kreÄu jer imamo muke naveÄer.. prije se budila za jesti 2 puta, tj nebi se ni budila ja bi je uzela u snu da jede a sad uĆŸas, sigurno 4 puta đ©
Sjedi gospodiÄna i oboĆŸava knjige, pliĆĄanci joj uopÄe nisu zanimljivi.
Kasice jedemo u vrijeme ruÄka veÄ mj i pol, od sutra kreÄem i doruÄak i ruÄak đ
..
Pisale ste bas sad o medo odijelcu i ja neznam ĆĄta Äu, najraÄe bi ga kupila jer budem sigurna da je lijepo ubundana đ€Ł

Curka mi puĆŸe samo unazad đ€Ł tj gura se rukama samo ljenjivica
Meni Dani prolaze kao minute to nije normalno, ispunjen dan 0-24 svaki dan.. i onda kad vidim da ima 7 mj đđđđđđ
Prebrzo rastu place mi se

Oprostite ĆĄta ovako piĆĄem ali Äim vise napiĆĄem me izbaciđ
..
Menstruaciju joĆĄ nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam moĆŸda opet trudna hahahaha

Curke ja sam svojoj uzela medo odjelce u ducanu Orchestra (valjda sam dobro napisala) odlicno je, iznutra mekano,toplo, a izvana nepromociva, ima i rukavice a i ne mora ih imat, meni su ta odjelca preporod po ovakvom vremenu jer ona je kaos za presvlacenje tako da mi je ovo olaksalo dosta, bez 100 slojeva odjece na sebi! Imamo i vrecu za kolica al jos je nismo stavili! Sutra ujutro idemo vadit krv i dat urin prvi puta tako da drzite fige da uspijem onu vrecicu stavit dolje đ

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 âŁ
Oprostite ĆĄta ovako piĆĄem ali Äim vise napiĆĄem me izbaciđ
..
Menstruaciju joĆĄ nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam moĆŸda opet trudna hahahaha
Bebolinkađ€ hahahhahahađ€Łđđ€Łđ i ja to potpisujem za menstruaciju
Bebolinka, nase su bebe rodjene âu blizuâ. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.Â
Avama, koliko tvoj bebac ima mj?Â

Bebolinka, nase su bebe rodjene âu blizuâ. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.
Avama, koliko tvoj bebac ima mj?
Bebolinka, nase su bebe rodjene âu blizuâ. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.
Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoÄ jela u 10,00,1,3 i 6 đ© ja si stalno kao mislim moĆŸda zbog zubiÄa nemam pojma..
ProĆĄli tjedan me Äak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplaĆĄila da nije ona moĆŸda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon ĆĄta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima

Avama, koliko tvoj bebac ima mj?Bebolinka, nase su bebe rodjene âu blizuâ. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.
Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoÄ jela u 10,00,1,3 i 6 đ© ja si stalno kao mislim moĆŸda zbog zubiÄa nemam pojma..
ProĆĄli tjedan me Äak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplaĆĄila da nije ona moĆŸda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon ĆĄta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima
Ja sam isto mislila da je gladna ili da mi nesto s mlijekom nije u redu. Uvela sam joj drugi obrok, mlijeka imam i previse, tako da stvarno mislim da ne bi trebala biti gladna. Za zube vise nisam sigurna, ona vec mjesecima nervozno trpa svasta u usta i âzuljaâ, a ni z od zuba, tako da nemam pojma⊠sve mi upucuje na skok u razvoju jer svaki dan svlada nesto novo. A ako je ovo ona regresija sa 8mj, blago meni jer jos nisam izasla ni iz one sa 4. đ

Ma daj nemoj zezat da ima i sa 8 mj regresija?? đ±đ±
.
Moj je nocas bio koma. Znate od prije da mi beba ne place i da relativno dobro spava. Osim kratkih faza kad se cesce budio, on odradi 10-12 sati uz 1 ili 2 hranjenja. Covjek se navikne a kad ono, bum! Nocas svaka 3 sata frajer cmuze, koprca se, pojede 180!!! svaki put.. dakle kaos. Evo muz pokusava drzat oci otvorene nad 3.salicom kave jer taman neka stiska na poslu, ja zombijam, a mali SPAVA. đđ Nadam se da je to bilo samo nocas, dosta je skokovađ
Danas moja mala mrvica puni pola godine zivota. Nista sicusnije nisam drzala u rukama nakon sve one drame 11.4., sad moj mali nestane u broj 80, pokusava mi nesto ispricat, grli me i pruzi ruke da ga primim. Preoteo mi je srce i sve ostale organe. Al osvetit cu mu se za nocas. Dok dodje iz izlaska sa 17 doma, ujutro u 7 ga budim s mrzlom vodom po glavi.
.
Bebolinka, ljetnice 2022.! đđđ
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji