Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.
Avama, koliko tvoj bebac ima mj?Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.
Avama, koliko tvoj bebac ima mj?
Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoć jela u 10,00,1,3 i 6 😩 ja si stalno kao mislim možda zbog zubića nemam pojma..
Prošli tjedan me čak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplašila da nije ona možda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon šta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima
Ja sam isto mislila da je gladna ili da mi nesto s mlijekom nije u redu. Uvela sam joj drugi obrok, mlijeka imam i previse, tako da stvarno mislim da ne bi trebala biti gladna. Za zube vise nisam sigurna, ona vec mjesecima nervozno trpa svasta u usta i “zulja”, a ni z od zuba, tako da nemam pojma… sve mi upucuje na skok u razvoju jer svaki dan svlada nesto novo. A ako je ovo ona regresija sa 8mj, blago meni jer jos nisam izasla ni iz one sa 4. 😅
Ma daj nemoj zezat da ima i sa 8 mj regresija?? 😱😱
.
Moj je nocas bio koma. Znate od prije da mi beba ne place i da relativno dobro spava. Osim kratkih faza kad se cesce budio, on odradi 10-12 sati uz 1 ili 2 hranjenja. Covjek se navikne a kad ono, bum! Nocas svaka 3 sata frajer cmuze, koprca se, pojede 180!!! svaki put.. dakle kaos. Evo muz pokusava drzat oci otvorene nad 3.salicom kave jer taman neka stiska na poslu, ja zombijam, a mali SPAVA. 🙄🙄 Nadam se da je to bilo samo nocas, dosta je skokova😅 Danas moja mala mrvica puni pola godine zivota. Nista sicusnije nisam drzala u rukama nakon sve one drame 11.4., sad moj mali nestane u broj 80, pokusava mi nesto ispricat, grli me i pruzi ruke da ga primim. Preoteo mi je srce i sve ostale organe. Al osvetit cu mu se za nocas. Dok dodje iz izlaska sa 17 doma, ujutro u 7 ga budim s mrzlom vodom po glavi.
.
Bebolinka, ljetnice 2022.! 😋😜😘
Nikako ne stignem odgovorit, dajem mu od 150ml do 190ml kašice ovisi kako kad pojede ako je ono što voli npr baby keks instant od hippa ili gris instat iz milera onda pojede sve a ako je npr špinat onda se borimo i jedva pojede pola i onda nakon sat dva već hoće bocu.
.
Moj isto trpa ruke i sve živo u usta i slini jako ali zubi nikako da izađu po meni nisu ni na vidiku 🤣🤣
.
Jako nervozno spava preko noći i preko dana kad zaspe stalno se okreće i budi, valjda 20 puta preko noći ga moram okrenut ili pomaknut ili mu dat dudu. Znači stalno me budi. A preko dana mi malo spava jednom oko sat vremena i jednom ili dvaput ponekad po pol sata ali za zaspat je borba.
.
Moj je nocas bio koma. Znate od prije da mi beba ne place i da relativno dobro spava. Osim kratkih faza kad se cesce budio, on odradi 10-12 sati uz 1 ili 2 hranjenja. Covjek se navikne a kad ono, bum! Nocas svaka 3 sata frajer cmuze, koprca se, pojede 180!!! svaki put.. dakle kaos. Evo muz pokusava drzat oci otvorene nad 3.salicom kave jer taman neka stiska na poslu, ja zombijam, a mali SPAVA. 🙄🙄 Nadam se da je to bilo samo nocas, dosta je skokova😅 Danas moja mala mrvica puni pola godine zivota. Nista sicusnije nisam drzala u rukama nakon sve one drame 11.4., sad moj mali nestane u broj 80, pokusava mi nesto ispricat, grli me i pruzi ruke da ga primim. Preoteo mi je srce i sve ostale organe. Al osvetit cu mu se za nocas. Dok dodje iz izlaska sa 17 doma, ujutro u 7 ga budim s mrzlom vodom po glavi.
.
😂😂😂😂😂😂😂
.
.
😂😂😂😂😂😂😂
To ti je za zadnji dio, a za prvi ide 😫😫😫😫... Neznam kaj da ti velim, Dora se čoha po glavi kad su zubi u pitanju, onda znam, ovak bi mislila upala uha makar sve to slicno, uf 😜 i ona sad spava a ja zombijam na kauču, danas nista ne delam 😂 muz se veseli, ide na put, da bu se naspaval, ja se veselim jer nema hrkanja njegovog i kad se vrati nek dezura dok ja spim 😂😂 mamicu mu hahaha, nemere to tak!!al sad manje slini nego kad su jedinice prve izlazile...
Miss graz moj maleni ima 6,5 mj. I budi se svaka 2 sata već par dana
Ne znam stabke to. Ajde noćas je odspavati od 2.30 do 7
Mi za 5 dana 7 mjeseci i ista stvar već par noći, vrtnja i cicanje ali srećom u snu sve, ne razbudi se pa da ga moram uspavljivat opet, to me spašava.
Mi idemo danas na 3. pikicu, pa se javim poslije kako je prošlo. Usput ću i pitat pedicu šta bi moglo bit ta vrtnja i cicanje. Makar J. ima i donje i gornje jedinice vani, meni se cini da su gornje dvojke ful naotečene i spremne probit, možda stvarno je do zubića🤷🏼♀️
Drage mame
Prolazim ovo vec 3.put pa cu samo rec to vam je sve normalno. 🙈👌
Sve te faze stalno traju do 3 godine. Dok izadu svi zubi...oni njihovi ispadi...cmoljenje griženje i sve skupa. Taman odspavate pol godine kak spada..pa krenu snovi...pa se boje sami sebe po noci...urlaju..bjeze k vama u krevet 🤣🤣🤣 evo curka od 8g zna paradirat po noci..nes ju probudi pa mi usred noci stoji iznad glave...kad ne dozivim 10 srcanih u noci onda kaj da vam kazem 😅 sad s njim vise ne analiziram sto mu je i sto bi mu moglo bit...🤷♀️🤷♀️ u najgorem slucaju nece spavat do 2,5g 🤣🙈 samo jako mamice 💪💪❣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dora 😘😘
Moj ima naotecenu lijevu gornju dvojku al kod donjih je tak bilo 3-4 tj prije izbijanja pa mislim da nisu zubicu, makar danas je glodao plisanca i napravio izraz boli kad je zagrizao. Ajd nek izbije 3.zubic pa mu dam cevape vise.
Sortiraj odgovore
Najstariji