Mame/bebe proljetnice 2021. 🌾

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    10. Listopad 2021. 22:40

mom_of_4

Ćœabice pamti sve mjere s pregleda😂😂😂😂😂😂 mene uskoro pa da se pratimo🙈🙉😂😂😂😂sitila sam se ahahahhah

Inace 
.zene majke kraljice sta ima,kakvo je vrime,kakve su bebe ove male i one vece
u Splitu kisa i bomee zahladilo preko noci Doduse mi navikli iz japanke u cizme
.mogla bi lagana dekica vcrs na krevet past..
    Citam vas kad god stignem ne pada mi na pamet napustit druĆŸinu.znate da mi je malo “krivo” sta necu s vama opet kroz trudnicke drame prolazitđŸ˜©i pratit se Al vjerno cu vas bodrit i navijati za vasđŸ™ŒđŸ»â™„ïž

Budem Mom, budem, samo razvlacim😎 da to bude sto kasnije pa cu vjerojatno tamo negdje krajem listopada🙂
    .
    Ruzice-prva trudnoca-ne sjecam se....davno je to bilođŸ™ˆđŸ™ˆđŸ™ˆđŸ™ˆđŸ˜ŠđŸ˜ŠđŸ˜‚đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ˜‚

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:08

Cure moje drage, često vas čitam ali ne stizem pisati jer ja bi kao na sve odg i onda na kraju niĆĄta đŸ˜©
    ..
    Vidim da nam bebice super napreduju 😍 jako mi je drago to citati ❀
    Moja curka je super, ima 10kg i nekih 75cm po mojoj procjeni đŸ€Ł
    Imamo dva donja zubića i gornji kreću jer imamo muke navečer.. prije se budila za jesti 2 puta, tj nebi se ni budila ja bi je uzela u snu da jede a sad uĆŸas, sigurno 4 puta đŸ˜©
    Sjedi gospodična i oboĆŸava knjige, pliĆĄanci joj uopće nisu zanimljivi.
    Kasice jedemo u vrijeme ručka već mj i pol, od sutra krećem i doručak i ručak 😁
    ..
    Pisale ste bas sad o medo odijelcu i ja neznam ĆĄta ću, najrađe bi ga kupila jer budem sigurna da je lijepo ubundana đŸ€Ł

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:10

Curka mi puĆŸe samo unazad đŸ€Ł tj gura se rukama samo ljenjivica
    Meni Dani prolaze kao minute to nije normalno, ispunjen dan 0-24 svaki dan.. i onda kad vidim da ima 7 mj 😭😭😭😭😭😭
    Prebrzo rastu place mi se

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:11

Oprostite ơta ovako piơem ali čim vise napiơem me izbaci🙄
    ..
    Menstruaciju joĆĄ nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam moĆŸda opet trudna hahahaha

Rita88
    10. Listopad 2021. 23:24

Curke ja sam svojoj uzela medo odjelce u ducanu Orchestra (valjda sam dobro napisala) odlicno je, iznutra mekano,toplo, a izvana nepromociva, ima i rukavice a i ne mora ih imat, meni su ta odjelca preporod po ovakvom vremenu jer ona je kaos za presvlacenje tako da mi je ovo olaksalo dosta, bez 100 slojeva odjece na sebi! Imamo i vrecu za kolica al jos je nismo stavili! Sutra ujutro idemo vadit krv i dat urin prvi puta tako da drzite fige da uspijem onu vrecicu stavit dolje 🙈

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

zabica
    10. Listopad 2021. 23:43

bebolinka

Oprostite ơta ovako piơem ali čim vise napiơem me izbaci🙄
    ..
    Menstruaciju joĆĄ nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam moĆŸda opet trudna hahahaha

BebolinkađŸ€— hahahhahahađŸ€ŁđŸ˜‚đŸ€ŁđŸ˜‚ i ja to potpisujem za menstruaciju

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 06:49

Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam. 
    Avama, koliko tvoj bebac ima mj? 

bebolinka
    11. Listopad 2021. 09:07

MissGraz

Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.

MissGraz

Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoć jela u 10,00,1,3 i 6 đŸ˜© ja si stalno kao mislim moĆŸda zbog zubića nemam pojma..

ProĆĄli tjedan me čak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplaĆĄila da nije ona moĆŸda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon ĆĄta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 09:40

bebolinka

MissGraz

MissGraz

Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoć jela u 10,00,1,3 i 6 đŸ˜© ja si stalno kao mislim moĆŸda zbog zubića nemam pojma..

ProĆĄli tjedan me čak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplaĆĄila da nije ona moĆŸda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon ĆĄta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima

Ja sam isto mislila da je gladna ili da mi nesto s mlijekom nije u redu. Uvela sam joj drugi obrok, mlijeka imam i previse, tako da stvarno mislim da ne bi trebala biti gladna. Za zube vise nisam sigurna, ona vec mjesecima nervozno trpa svasta u usta i “zulja”, a ni z od zuba, tako da nemam pojma
 sve mi upucuje na skok u razvoju jer svaki dan svlada nesto novo. A ako je ovo ona regresija sa 8mj, blago meni jer jos nisam izasla ni iz one sa 4. 😅

• NeverEver
    11. Listopad 2021. 10:30

Ma daj nemoj zezat da ima i sa 8 mj regresija?? đŸ˜±đŸ˜±
    .
    Moj je nocas bio koma. Znate od prije da mi beba ne place i da relativno dobro spava. Osim kratkih faza kad se cesce budio, on odradi 10-12 sati uz 1 ili 2 hranjenja. Covjek se navikne a kad ono, bum! Nocas svaka 3 sata frajer cmuze,  koprca se, pojede 180!!! svaki put.. dakle kaos. Evo muz pokusava drzat oci otvorene nad 3.salicom kave jer taman neka stiska na poslu, ja zombijam, a mali SPAVA. 🙄🙄 Nadam se da je to bilo samo nocas, dosta je skokova😅 Danas moja mala mrvica puni pola godine zivota. Nista sicusnije nisam drzala u rukama nakon sve one drame 11.4., sad moj mali nestane u broj 80, pokusava mi nesto ispricat, grli me i pruzi ruke da ga primim. Preoteo mi je srce i sve ostale organe. Al osvetit cu mu se za nocas. Dok dodje iz izlaska sa 17 doma, ujutro u 7 ga budim s mrzlom vodom po glavi.
    .
    Bebolinka, ljetnice 2022.! 😋😜😘

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI