Principessa,
Meni leđa otpadaju.
Mislim da je to i od trudnoće, i poroda a i od nošenja djeteta.
Zašto mislite da je od epi?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
I meni otpadaju ledja ali nekak si uvijek mislim da je uz njegovih 9 kg to normalno. Nisam razmisljala da bi to bilo od epi. Ali isla sam neki dan citat posljedice epi jer imam problema povremeno s kratkim dahom ko sto sam imala i cijelu trudnocu. Ima netko od vas mame da mu je to ostalo?
Bebanamoje,
Uskoro 37.
Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Bebanamoje,
Uskoro 37.
Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?
Mene moja pomladila a rodila sa 42 i pol al kosti znaju godine 😂😂😂
36, ispravka, uhvatilo mi krivo.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Etheral vrece ja sam uzela 70cm, nisam.jos probaala obuc,al moj je dugacak 70 cm i 10kg pa si mislim da ce mu bit taman do proljeca...volim da mu je komotnije jer je velik. ☺
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
36, ispravka, uhvatilo mi krivo.
E moja Ruzice, stigneš rodit još bar dvoje 😉🤗
Stvarno nije puno, pusti ti što selo priča. Imamo tu na forumu i starije rodilje i svaka im čast ❤ moja mama je brata rodila sa 38 i stvarno nije neki problem, gdje postoji volja, ima i načina, ili kako već ide stara narodna 🤣
Ko zna, ako se muz i ja ipak jednog dana odlučimo za treće dijete, to će biti taman sa 37, 38 i mislim da bi to bilo ok. Iako ja želim samo dvoje pa nećemo o toj opciji 🤣
Etheral vreceja sam uzela 70cm, nisam.jos probaala obuc,al moj je dugacak 70 cm i 10kg pa si mislim da ce mu bit taman do proljeca…volim da mu je komotnije jer je velik. ☺
Mi idemo sljed tj na pregled pa kad vidim koliko je narasla, bacam se u naručivanje i trošenje para hihihi
Tnx cure na pomoći 😊
Vrecu mi imamo DadaAndRocco i kod njih dolazi u dvije velicine M i L. M je od 3-24mj, a L od 2-4 god. Tako da nema zabune oko velicine. Materijal je premekan i ugodan, a cini se topal i udoban. A sto se cijene tice, s obzirom da cu je koristiti (nadam se) do 24mj, 300kn i nije tako puno. Evo slika;
https://ibb.co/687H6KM
.
Sto se tice druge bebe ja cu kad i ruzica. 😂
Princippessa, daaaa Ninnach tako je! A gdje siiiii Ninnach? 💚 ona nam se nije javila od poroda je l’ da??
.
A ljudi pa gdje nam je jagodica!?
Sortiraj odgovore
Najstariji