Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    08. Listopad 2021. 18:52

Principessa,

Meni leđa otpadaju.
    Mislim da je to i od trudnoće, i poroda a i od nošenja djeteta.
    Zašto mislite da je od epi?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    08. Listopad 2021. 19:14

I meni otpadaju ledja ali nekak si uvijek mislim da je uz njegovih 9 kg to normalno. Nisam razmisljala da bi to bilo od epi. Ali isla sam neki dan citat posljedice epi jer imam problema povremeno s kratkim dahom ko sto sam imala i cijelu trudnocu. Ima netko od vas mame da mu je to ostalo?

• ružica
    08. Listopad 2021. 19:36

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 19:38

ružica

Bebanamoje,

Uskoro 37.
    Volim ja svoje godine, i ne osjećam se staro, ali za jos jednog bebaca nisu to male godine, ne mislis?

Mene moja pomladila a rodila sa 42 i pol al kosti znaju godine 😂😂😂

• ružica
    08. Listopad 2021. 19:38

36, ispravka, uhvatilo mi krivo.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 20:04

AnaAn-jesi ostala hipo il si presla u hiper ko ja? 

kety992
    08. Listopad 2021. 20:28

Etheral vrece  ja sam uzela 70cm, nisam.jos probaala obuc,al moj je dugacak 70 cm i 10kg pa si mislim da ce mu bit taman do proljeca...volim da mu je komotnije jer je velik. ☺

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Bebanomoje
    08. Listopad 2021. 20:44

ružica

36, ispravka, uhvatilo mi krivo.

E moja Ruzice, stigneš rodit još bar dvoje 😉🤗
    Stvarno nije puno, pusti ti što selo priča. Imamo tu na forumu i starije rodilje i svaka im čast ❤ moja mama je brata rodila sa 38 i stvarno nije neki problem, gdje postoji volja, ima i načina, ili kako već ide stara narodna 🤣 
    Ko zna, ako se muz i ja ipak jednog dana odlučimo za treće dijete, to će biti taman sa 37, 38 i mislim da bi to bilo ok. Iako ja želim samo dvoje pa nećemo o toj opciji 🤣

• Bebanomoje
    08. Listopad 2021. 20:46

kety992

Etheral vreceja sam uzela 70cm, nisam.jos probaala obuc,al moj je dugacak 70 cm i 10kg pa si mislim da ce mu bit taman do proljeca…volim da mu je komotnije jer je velik. ☺

Mi idemo sljed tj na pregled pa kad vidim koliko je narasla, bacam se u naručivanje i trošenje para hihihi
    Tnx cure na pomoći 😊

• MissGraz
    08. Listopad 2021. 21:26

Vrecu mi imamo DadaAndRocco i kod njih dolazi u dvije velicine M i L. M je od 3-24mj, a L od 2-4 god. Tako da nema zabune oko velicine. Materijal je premekan i ugodan, a cini se topal i udoban. A sto se cijene tice, s obzirom da cu je koristiti (nadam se) do 24mj, 300kn i nije tako puno. Evo slika; 
    https://ibb.co/687H6KM
    .
    Sto se tice druge bebe ja cu kad i ruzica. 😂
    Princippessa, daaaa Ninnach tako je! A gdje siiiii Ninnach? 💚 ona nam se nije javila od poroda je l’ da?? 
    .
    A ljudi pa gdje nam je jagodica!? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.