Cure, ovo nam je kolegica s foruma pa ako koja može pomoci
https://cityportal.hr/noa-sebrek-nema-ni-dvije-godine-slijep-je-na-jedno-oko-jedini-u-hrvatskoj-ima-dijagnozu-morbus-coats-i-hitno-treba-vasu-pomoc/?fbclid=IwAR2fjW-aAY1EzDWxmJE6LUriC90ap6cNMk1TJ1JrJG6c074XANrx7CbKayA
Cure, gdje ste kupovale medo odjelce za bebe? Danas je bome bilo zima, kad sam gledala kako sam ju zasuskala u kolicima shvatila sam da bi nam puuuno lakše bilo da joj obucem medo odjelce pa moram negdje kupiti...
Bebanamoje: Next ima savršena medo odjelca. Ja sam gledala to, ali moj je meni nekako prevelik za to više...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Avama i Dora2021 ❤️,nema nam druge nego se opet družiti. Samo ja bez MissGraz ne idem na novu temu😍🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Bebanomoje i ja sam vidjela u nextu fakat preslatka odjelca, online. Isto mi nije za mog, mozda da je rodjen tipa u ljeti pa ga sad u to stavim ali nije mi bas za to vise. Ni jednodijelne pidzamice ne koristimo vise u biti, volimo bodi+hlace+majica kombinaciju, a ako bude snijega u 1., 2.mj, kupit cu mu ono nepropusno skijasko i bacit ga samo 😂 Do onda ce valjda moc sjedit il puzat, nest mi se ulijenio. 🤷♀️
NevaEva,
I mon je lijeni buco.
Samo se prevrće s jedne na drugi stranu 🤣
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Avama i Dora2021 ❤️,nemanam druge nego se opet družiti. Samo ja bez MissGraz ne idem na novu temu😍🤣.
Daaa🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji