Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    11. Listopad 2021. 13:08

Vidim da su bebice počele nespavati, odmah mi je lakše jer sam imala osjećaj da jedina ne spavam🤣, šalim se ali isto je malo lakše kad vidiš da nisi jedini neispavan🤣

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

bebolinka
    11. Listopad 2021. 13:12

NeverEver

Kety zna utjesit 🤣😂🤣😂

🤣🤣🤣🤣🤣

mom_of_4
    11. Listopad 2021. 13:30

Ja tek kad napuni 4-5 god kazem Ah dobro je....now it’s my time...🎉🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😝 sve mlađe od toga su razmazena plackava stvorenjca 🙉🙈😝😅
    Posli das kutiju lego kockica i slazu pola dana😆

• Dora2021
    11. Listopad 2021. 13:56

bebolinka

NeverEver

Kety zna utjesit 🤣😂🤣😂

🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bar malo utjehe 😂😂😂😂

• Dora2021
    11. Listopad 2021. 13:57

mom_of_4

Ja tek kad napuni 4-5 god kazem Ah dobro je….now it’s my time…🎉🎉🎉💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😝 sve mlađe od toga su razmazena plackava stvorenjca 🙉🙈😝😅
    Posli das kutiju lego kockica i slazu pola dana😆

😂🙈😍😍

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 14:04

Kety, bas sam se ja jutros probudila sa mislju - ne trebam se nadat boljem, nego prezivljavat dok mogu. Nadanje me samo deprimira. 😂 

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 14:06

Tj. nisam se probudila nego osvanila. Odavno se nisam probudila, ne znam vise kakav je to osjecaj. 😂

• NeverEver
    11. Listopad 2021. 14:22

MissGraz

Tj. nisam se probudila nego osvanila. Odavno se nisam probudila, ne znam vise kakav je to osjecaj. 😂

Ponekad imam osjecaj da je od poroda sve jedan te isti dugi dan 😅

• Dora2021
    11. Listopad 2021. 14:25

Jao cure umirem od smijeha 😂😂😂

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 14:49

NevaEva - tocno!!! Nisi mogla bolje opisat eto! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.