Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    10. Listopad 2021. 20:52

ružica

Dora 2021, svaka čast, držim fige da opet budeš na trudnicama ako to poželiš!😍

Joj draga fala ti al nemogu, nemamo smrzlića više a ni para 😂😂😂😂 

mom_of_4
    10. Listopad 2021. 22:38

Dora nadam se da ce prvi uskoro izići jer ja nezz sta joj  je ima par dana,nekako je “bezvoljna” slabo spava,hoce da je nosim,sisa,živčano grize ruke,zna se desiti da ima stolicu dva puta za redom onako nista obilno ali smrdljivo hahaha kao grcici da je uhvate..nezz inace je veoma vesela curica i cim se probudi smjesi se..
    Ružice moje tri identicne a jedna skroz drugacija .poklopilo se da su ove tri cure a ono decko..s deckom nikakve simptome a s njima trima mi sve smrdilo uzasno,zgadilo mi se neki parfemi i omeksivaci..gadila mi se hrana itd.

zabica
    10. Listopad 2021. 22:40

mom_of_4

Žabice pamti sve mjere s pregleda😂😂😂😂😂😂 mene uskoro pa da se pratimo🙈🙉😂😂😂😂sitila sam se ahahahhah

Inace ….zene majke kraljice sta ima,kakvo je vrime,kakve su bebe ove male i one vece…u Splitu kisa i bomee zahladilo preko noci Doduse mi navikli iz japanke u cizme….mogla bi lagana dekica vcrs na krevet past..
    Citam vas kad god stignem ne pada mi na pamet napustit družinu.znate da mi je malo “krivo” sta necu s vama opet kroz trudnicke drame prolazit😩i pratit se Al vjerno cu vas bodrit i navijati za vas🙌🏻♥️

Budem Mom, budem, samo razvlacim😎 da to bude sto kasnije pa cu vjerojatno tamo negdje krajem listopada🙂
    .
    Ruzice-prva trudnoca-ne sjecam se....davno je to bilo🙈🙈🙈🙈😊😊😂🤣🤣😂

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:08

Cure moje drage, često vas čitam ali ne stizem pisati jer ja bi kao na sve odg i onda na kraju ništa 😩
    ..
    Vidim da nam bebice super napreduju 😍 jako mi je drago to citati ❤️
    Moja curka je super, ima 10kg i nekih 75cm po mojoj procjeni 🤣
    Imamo dva donja zubića i gornji kreću jer imamo muke navečer.. prije se budila za jesti 2 puta, tj nebi se ni budila ja bi je uzela u snu da jede a sad užas, sigurno 4 puta 😩
    Sjedi gospodična i obožava knjige, plišanci joj uopće nisu zanimljivi.
    Kasice jedemo u vrijeme ručka već mj i pol, od sutra krećem i doručak i ručak 😁
    ..
    Pisale ste bas sad o medo odijelcu i ja neznam šta ću, najrađe bi ga kupila jer budem sigurna da je lijepo ubundana 🤣

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:10

Curka mi puže samo unazad 🤣 tj gura se rukama samo ljenjivica
    Meni Dani prolaze kao minute to nije normalno, ispunjen dan 0-24 svaki dan.. i onda kad vidim da ima 7 mj 😭😭😭😭😭😭
    Prebrzo rastu place mi se

bebolinka
    10. Listopad 2021. 23:11

Oprostite šta ovako pišem ali čim vise napišem me izbaci🙄
    ..
    Menstruaciju još nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam možda opet trudna hahahaha

Rita88
    10. Listopad 2021. 23:24

Curke ja sam svojoj uzela medo odjelce u ducanu Orchestra (valjda sam dobro napisala) odlicno je, iznutra mekano,toplo, a izvana nepromociva, ima i rukavice a i ne mora ih imat, meni su ta odjelca preporod po ovakvom vremenu jer ona je kaos za presvlacenje tako da mi je ovo olaksalo dosta, bez 100 slojeva odjece na sebi! Imamo i vrecu za kolica al jos je nismo stavili! Sutra ujutro idemo vadit krv i dat urin prvi puta tako da drzite fige da uspijem onu vrecicu stavit dolje 🙈

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

zabica
    10. Listopad 2021. 23:43

bebolinka

Oprostite šta ovako pišem ali čim vise napišem me izbaci🙄
    ..
    Menstruaciju još nisam dobila huhuhuuu nadam se da zbog dojenja a ne jer sam možda opet trudna hahahaha

Bebolinka🤗 hahahhahaha🤣😂🤣😂 i ja to potpisujem za menstruaciju

• MissGraz
    11. Listopad 2021. 06:49

Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam. 
    Avama, koliko tvoj bebac ima mj? 

bebolinka
    11. Listopad 2021. 09:07

MissGraz

Bebolinka, nase su bebe rodjene “u blizu”. Ne znam jesi li procitala moj post, ali moja beba isto punoooo jede zadnjih dana po noci. Isto je prije jela cca 2 puta, a nocas je ja mislim najmanje 5. Vise nisam ni brojila. Ja sam iscrpljena. Mislim da su u naglom razvoju ili je ovo ona regresija sa 8mj sto spominju. Ne znam.

MissGraz

Nisam vidjela, ajme da bas ista stvar. Moja je sinoć jela u 10,00,1,3 i 6 😩 ja si stalno kao mislim možda zbog zubića nemam pojma..

Prošli tjedan me čak i preko dana stalno vukla za majicu i nabijala glavu u sise pa sam se uplašila da nije ona možda gladna da mi nije nestalo mlijeka, ali onda nakon šta bi pojela bi stiskala sise i spricalo bi skroz tako da ga ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.