Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    08. Listopad 2021. 11:36

MissGraz Ninnach je rodila isti dan ko i ti🥰 ne znam na kojoj strani je popis,ali imam ga jos u biljeskama kad sam vodila to

• ružica
    08. Listopad 2021. 11:45

Principessa,

Joj super mi je bila tvoja evidencija❤️.
    Opet ćeš ti nama skoro voditi evidenciju🤣🤣.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• NeverEver
    08. Listopad 2021. 13:03

Ruzica, jel bi ti bila ljetnica 2022.? 😂 Ajde ajde curke, ne samo da ce svih 12mj biti puna placa nego i tata 10 dana nakon poroda ostaje doma. Dok to produlje na 10 mjeseci ja idem na drugo. 😋

🌺Principessa🌺
    08. Listopad 2021. 13:10

ružica

Principessa,

Joj super mi je bila tvoja evidencija❤️.
    Opet ćeš ti nama skoro voditi evidenciju🤣🤣.

Hahahah ak me pricekate 🙈🙈🙈

🌺Principessa🌺
    08. Listopad 2021. 13:10

https://ibb.co/rFmMG4Y
    Etheral ❤️❤️❤️❤️ narucena u sub, danas stigla

• ružica
    08. Listopad 2021. 14:28

NevaEva,

Provociraš ti😆🤣😂.
    Ja bi najradije bila zimske bebe 2022., ak bi mogla birati🤣.
    Mislim
    Planiram se malo vratiti raditi, ali ja sam stara nemam baš previše vremena za drugo dijete.
    Ja se ne osjećam niti malo staro ali brojke su tu😃😆.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Bebanomoje
    08. Listopad 2021. 16:52

Ruzice, koliko ti imaš godina? Stalno ih spominješ, ali mislim da ih nemaš previše prema slikama na fejsu 😉

Principessa, i ja od njih planiram naručiti. Koju veličinu si uzela? Mene sve strah da cu fulati s tim 😬 trenutno spava u zimskoj koju su nam kumovi posudili, ali htjela bih joj naručiti jednu koja ima za noge i ruke 🤗

Za drugu bebu mislim da ćemo pričekati ljeto/jesen/zimu 2023 😁 moram se vratiti na posao bar malo...

🌺Principessa🌺
    08. Listopad 2021. 17:14

Bebanomoje

Ruzice, koliko ti imaš godina? Stalno ih spominješ, ali mislim da ih nemaš previše prema slikama na fejsu 😉

Principessa, i ja od njih planiram naručiti. Koju veličinu si uzela? Mene sve strah da cu fulati s tim 😬 trenutno spava u zimskoj koju su nam kumovi posudili, ali htjela bih joj naručiti jednu koja ima za noge i ruke 🤗

Za drugu bebu mislim da ćemo pričekati ljeto/jesen/zimu 2023 😁 moram se vratiti na posao bar malo…

Moja je dugacka 62cm pa sam uzela vrecu 60cm,to je najmanja, jos sam im se javila i pitala.. budem joj obukla dok se posusi pa da vidimo koliko je prevelika🤣

🌺Principessa🌺
    08. Listopad 2021. 17:15

Neego,jel vas bole rukee? Cijele ruke? 🥴🥴🥴🥴 I ramena ponekad uz to..
    I donji dio leda me oce bolit,pretpostavljam od epuduralne

• Dora2021
    08. Listopad 2021. 18:02

🌺Principessa🌺

Neego,jel vas bole rukee? Cijele ruke? 🥴🥴🥴🥴 I ramena ponekad uz to..
    I donji dio leda me oce bolit,pretpostavljam od epuduralne

O da 🤨 pogotovo jer dojim i onako ju zagrlim prek glave, prek dana i noći, pa je nosam, 10 kg prek ima ziher, a donji dio ledja ili od epi ili jer sam sa tom tezinom ležala 9 mj... Ipak je to opterecenje za kičmicu.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.