MissGraz Ninnach je rodila isti dan ko i ti🥰 ne znam na kojoj strani je popis,ali imam ga jos u biljeskama kad sam vodila to
Principessa,
Joj super mi je bila tvoja evidencija❤️.
Opet ćeš ti nama skoro voditi evidenciju🤣🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzica, jel bi ti bila ljetnica 2022.? 😂 Ajde ajde curke, ne samo da ce svih 12mj biti puna placa nego i tata 10 dana nakon poroda ostaje doma. Dok to produlje na 10 mjeseci ja idem na drugo. 😋
Principessa,
Joj super mi je bila tvoja evidencija❤️.
Opet ćeš ti nama skoro voditi evidenciju🤣🤣.
Hahahah ak me pricekate 🙈🙈🙈
https://ibb.co/rFmMG4Y
Etheral ❤️❤️❤️❤️ narucena u sub, danas stigla
NevaEva,
Provociraš ti😆🤣😂.
Ja bi najradije bila zimske bebe 2022., ak bi mogla birati🤣.
Mislim
Planiram se malo vratiti raditi, ali ja sam stara nemam baš previše vremena za drugo dijete.
Ja se ne osjećam niti malo staro ali brojke su tu😃😆.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice, koliko ti imaš godina? Stalno ih spominješ, ali mislim da ih nemaš previše prema slikama na fejsu 😉
Principessa, i ja od njih planiram naručiti. Koju veličinu si uzela? Mene sve strah da cu fulati s tim 😬 trenutno spava u zimskoj koju su nam kumovi posudili, ali htjela bih joj naručiti jednu koja ima za noge i ruke 🤗
Za drugu bebu mislim da ćemo pričekati ljeto/jesen/zimu 2023 😁 moram se vratiti na posao bar malo...
Ruzice, koliko ti imaš godina? Stalno ih spominješ, ali mislim da ih nemaš previše prema slikama na fejsu 😉
Principessa, i ja od njih planiram naručiti. Koju veličinu si uzela? Mene sve strah da cu fulati s tim 😬 trenutno spava u zimskoj koju su nam kumovi posudili, ali htjela bih joj naručiti jednu koja ima za noge i ruke 🤗
Za drugu bebu mislim da ćemo pričekati ljeto/jesen/zimu 2023 😁 moram se vratiti na posao bar malo…
Moja je dugacka 62cm pa sam uzela vrecu 60cm,to je najmanja, jos sam im se javila i pitala.. budem joj obukla dok se posusi pa da vidimo koliko je prevelika🤣
Neego,jel vas bole rukee? Cijele ruke? 🥴🥴🥴🥴 I ramena ponekad uz to..
I donji dio leda me oce bolit,pretpostavljam od epuduralne
Neego,jel vas bole rukee? Cijele ruke? 🥴🥴🥴🥴 I ramena ponekad uz to..
I donji dio leda me oce bolit,pretpostavljam od epuduralne
O da 🤨 pogotovo jer dojim i onako ju zagrlim prek glave, prek dana i noći, pa je nosam, 10 kg prek ima ziher, a donji dio ledja ili od epi ili jer sam sa tom tezinom ležala 9 mj... Ipak je to opterecenje za kičmicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji