Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    09. Travanj 2021. 11:02

Znaci bio budan do nekih ponoć ali bez plakanja bas sve normalno kao po danu. I budio se po noci normalno za jest. I sad ujutro se napinjao pola sata i nikako pokakat i sad mi frendica govori da ove espumisan su super da ih ona koristi samo da izazivaju zatvor 🤪🤪🤪 reko super. I ona da ih maloj isto daje ali uz njih da joj da malo vode ili kamilice izmedu obroka. Je i vasi imaju problem s kakicom odkad koristite espumisan. Neznam isto je to sad slucajno danas ili zbog kapi. Vidjet cemo kroz par dana. Stalno nesto novo  za brigu 🙈🙈🙈🙉🙉🙉🙊

Lady_E
    09. Travanj 2021. 11:34

EmEn ja sam skuzila da nama Espumisan utjece na kakanje. Koristili smo ih cca 3 tjedna zbog nadutosti i u pocetku su bile super, ali onda sam vidjela da mala sve rjede kaka i kad je kakala jako se napinjala. Sad ih ne koristimo vec 3 dana i kaka 2 puta dnevno bez napinjanja. Vise uopce nisam pametna u vezi tih kapi 🤦🏻‍♀️
    I skuzila sam sta joj pomaze kad u snu onako stenjka i napreze se. Uzmem joj obje nogice i povlacim gore prema trbuhu i zadrzim 10ak sekundi. To ponovim par puta i ona se ili pokaka ili prducka. Evo mozda pomogne nekome koga isto to muci kao nas, vrijedi probati 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Elly94
    09. Travanj 2021. 12:44

Mame drage inace zivim blizu centra u Zgu. Dal ima koja za preporucit ginekologa/ginekologicu? Trebam mjenjat da otidjem na ovaj prvi pregled.. Jer ovu sadasnja koju imam ne zelim jer ni nije zeljela vodit trudnocu jer sam prvih par pregleda privatno isla 😂cak i kad sam rekla da mi financijski ne odgovara da za sve idem privatno poslala me u bolnicu da radim preglede 🤷🏻‍♀️

Rita88
    09. Travanj 2021. 15:22

Elly94

Mame drage inace zivim blizu centra u Zgu. Dal ima koja za preporucit ginekologa/ginekologicu? Trebam mjenjat da otidjem na ovaj prvi pregled.. Jer ovu sadasnja koju imam ne zelim jer ni nije zeljela vodit trudnocu jer sam prvih par pregleda privatno isla 😂cak i kad sam rekla da mi financijski ne odgovara da za sve idem privatno poslala me u bolnicu da radim preglede 🤷🏻‍♀️

Ja ti idem na kvatric u laginjinu kod ginica dr.El Hajj, e sad ne znam jel prima nove. U suprotnoj smjeni je neka zenska pa mozes tamo probat ako ti je to u blizini. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• avama
    09. Travanj 2021. 15:34

I meni se cini da od.espumisana bude drugacije kakanke. Moj je stalno kakao prije, a sad rijedje. Ako izaziva zatvor ne znam onda jel to dobro.
    A jeste se vi narucili za uzv kukova. Nas je danas dr narucila 27. 4. Ne znam jel to malo prerano. Bit ce 5 tjedana tada star. 

• BruNa
    09. Travanj 2021. 15:42

Avama uzv kukova se radi izmefu 4-6 tjedana.

• ružica
    09. Travanj 2021. 16:33

Mame, nadam se da ste dobro.
    Ja sam ima dva dana kupila Pampers premium, slucajno ili ne, mali mi je dobio osip.
    Prije toga sam koristila puffies i bile su mi skroz dobre.
    Sad sam kupila violetu cotton od 3-6 kg, ima li tko iskustava s tim pelenama?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    09. Travanj 2021. 17:20

BruNa

Avama uzv kukova se radi izmefu 4-6 tjedana.

Ok hvala

09. Travanj 2021. 19:08

Cure, u nedjelju idem na indukciju. Nema epiduralne. Imate savjete? :)

Rita88
    09. Travanj 2021. 19:18

NevaEva

Cure, u nedjelju idem na indukciju. Nema epiduralne. Imate savjete? :)

Uh ko ja 🙈 sretno! Zelim ti brz porod 💞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.