Evo ga moj vrišti...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Espumisan ja dajem ujutro i navecer punu dozu, tj. 25 kapi. Ako vidim da se tokom dana napinje ili grci dam 10 kapi po sredini dana. Nama su grcevi nestali odmah prvi dan kad smo ih poceli koristiti... puno prducka tokom dana tako da vjer. taj zrak koji uzrokuje grcice izadje van. Kaki svaki dan barem jednom, nekad dva puta i primjecujem da se dosta lakse pokaka. Espumisan kapi pise davati kod svakog hranjenja sto se meni cini preeeevise, ali ako dajete jednom ili dva put’ dnevno mislim da nece biti efekta ako nije puna doza... ne znam...
E cure znači nemogu vjerovat stavili smo kapi u bocu u 17h kad je bilo hranjenje i u 21h isto sam dala 15kapi jer muž rekao daj mu i sad pa da vidimo i nemogu vjerovat znači super je, spavao je od 19-21 i sad je budan jos od 21h od hranjenja ali normalno kao i uvijek tokom dana budan je gleda malo ga nosimo malo pricamo s njim ali ne plače ni ništa i sad neznam dali je slučajnost ili stvarno kapi pomogle. S tim da eto ovo je prvi put nakon tjedan dana da je sve ok navecer jer je svaku vecer bio plac i to neko drugacije ponašanje a jedino sto smo promjenili tj uveli su te kapi. Bas cemo vidjet sad kad zaspe sto ce bit jer za sad je jos budan ali evo lezi na krevetu i cure pricaju s njim i tako kao i inace po danu normalno ponašanje bez onog plača. 🤗😊
Jutro mame! I mi se borimo s grčevims... Zasad nam puno pomaže ujutro 5 kapi biogaia s vitaminom D3 plus dodamo sab simplex kapi to je kao espumisan ali jače su i ide ih npr 15,a ne 25 kao espumisana. Stavljam sab simplex jedno 4 puta dnevno. Zadnji prije spavanja. Nekada mi se čini da se i od tih svih kapi grči ali barem je manje nego bez njih, baš se vidi razlika. Nisam pratila o čemu ste ranije pisale, jednostavno ne stignem. Ubacim se evo tu i tamo i malo škicnem😁😁... Pozdrav svima
Dobro jutro!
EnEn9 možda je stvarno do kapi!?!
Ma ja cu kupiti taj espumisan!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure! Zao mi je da vas muce grcici, kod nas zasad biogaia pomaze, dam pet kapi na zlicu odjednom prije hranjenja i to je to! Prducka po cijele dane i ima urednu stolicu!
Mi danas idemo na cijepljenje u Petrovu, kak smo imali u koronu u porodu, nisu je cijepili u bolnici kak inace cijepe bebe, pa su me jucer zvali da danas dodjem,a i patronazna nam dolazi oko pola 11,11 , vec vidim da ce Ena bit nervozna cijeli dan, uzas!
Dajte mi recite kak da obucem Enu, s obzirom na vrijeme, bit ce negdje oko 12 stupnjeva kad budemo isle. Mislila sam joj obuc bodi dugih rukava, majicu preko, dolje tajice sa stopalicama, kapu i deblju jaknu.Jel to ok? Jel mozda previse jos za stramplice, da mi se ne uskuha?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita po meni ti je to dovoljno. Ja ne bi strampice jos.
Evo ja ostajen bez mlijeka, bila je nervoznija jer nije imala dosta za papati
Sto se tice grceva, sad je korona nazalost al postoje slovenske vezrovne kapljice na biljnoj bazi i kuminov situp koji su navodno odlicni
Jutro, drage mame!
Evo malac spava, ja pijem kavu i jedem ostatke coko uskrsnih jaja, okurazila sam se pojesti nesto slatko
Ja sam malo jucer citala i proucavala neke stvari i tako dosla do Insta profila Taking cara babies. Uglavnom zena kaze da novorodencad mora biti budna 45-60 minuta u komadu po danu i da ce onda ljepse spavati po noci. U ove minute ulazi i vrijeme hranjenja. Meni je malac dobar po noci, ali po danu ga uhvati takva nervoza, a ne moze se opustiti da zaspe. Jucer smo ga doslovno nosili i njihali 2 sata i zaspao je tek nakon iduceg hranjenja. A stalno zijeva, bas se vidi da bi spavao.
I tako sam ja lijepo po preporuci maloprije njega presvukla, podojila, podrignula, malo smo popricali i proslo je 50 minuta da je budan. Onda sam ga zamotala u dekicu kao swaddle, ugasla svjetlo, upalila fen i stavila u krevetic. I evo ga, zaspao je prvi puta sam Malo je reci da sam u soku
Vrijedi pokusati, pogotovo ako se i vama dogada da od puste nervoze vise ne mogu zaspati.
EmEn9 drzim fige da Espumisan djeluje i da je to to, nema vise grcica
Ninnach super da si se javila, drago mi je da ste i vi pronasli nesto sto spasava grcice
Rita88 ja bih obukla stramplice ako nemas ono medo odijelo, odnosno ako imas samo jaknicu/kardigan. Mi smo jucer bili u setnji i stavila sam mu stramplice jer je puhalo i bilo 12°. Bilo mu je dosta toplo, ali provjerim u setnji tu i tamo stanje iza vrata i nije se znojio 👌🏻
Baby P 03/21 💙
Evo par slikica s informacijama s tog profila ako ce koga zanimati Zelim svima lijep, miran i ugodan dan
https://ibb.co/BqnNHFz
https://ibb.co/w6bvh2k
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji