Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    07. Travanj 2021. 23:03

Nama isto curi nosic, suprug je skoro ozdravio (ipak je neka prehlada). Malo sam sa fizioloskom i pumpicom cistila. Imam nastavak za usisavac, ali me strah to koristit.
    Samo se.nadam da nece dobiti temperaturu ili nesto sl. Joj uvijek se moram zivcirat i razmisljat sta ce biti. 

pupetta
    08. Travanj 2021. 01:37

Zara ja se pojacano znojim, ali samo ispod pazuha. U prvom tjednu nakon poroda sam se tijekom nocnih podoja znala toliko preznojiti da bi mi cijela majica bila mokra, a u istoj veceri bi se i tresla od hladnoce i morala dodatno pokrivati. Hormoni luduju, ali popustit ce s vremenom
    Rita i mi smo ostavili malca baki i spavao je cijelo vrijeme. Isli smo 8 dana nakon izlaska iz bolnice. Vecinu smo rijesili telefonski, kad smo dosli u maticni ured sve je bilo spremno, mi smo samo sve to potpisali, dobili dokumente i bili slobodni 

Baby P 03/21 💙

Emmie
    08. Travanj 2021. 02:55

Zara meni je nekad vruće, a nekad mi je toliko hladno sa se skoro tresem i ispod pokrivača (posebno poslije izdajanja). Hormoni valjda. 
    .
    Ja mislim da mi malena ima skok u razvoju. Nervozna je i jede skoro svako sat ili sat i po. Spavanje skroz slabo. Dan nije bio baš najbolji. Nadam se da ste vi imale bolji dan od nas.💖

• BruNa
    08. Travanj 2021. 03:18

Emmie, nadam se da ce ti danas biti bolji dan. Evo mi nikako zaspat sad nakon papanja. Samo nemirna u kreveticu

Emmie
    08. Travanj 2021. 03:22

I moja isto Bruna. Spava nekim laganim snom pa se često budi, i to u plaču. Proći se valjda☹

Elly94
    08. Travanj 2021. 04:23

Emmie

I moja isto Bruna. Spava nekim laganim snom pa se često budi, i to u plaču. Proći se valjda☹

Ista situacija kod mene..jos se dragi nesto prehladio pa mi je cijeli dan i ova noc koma!
    Samo placr i na cici je stalno.. Pa ju izbaci pa place pa mu je opet dam i tako u krug 

Elly94
    08. Travanj 2021. 04:27

Evo sad ju je primio posteno i bolje papa.. Daj Boze da malo odspavamo 🙏

• BruNa
    08. Travanj 2021. 05:22

Evo mi sko vec na trecoj turi nocas. Bas laganim snom spava. Cijela se meskolji, ispista zvukove. Nikako da spavam pokraj

• BruNa
    08. Travanj 2021. 05:22

Elly i ja se nadam da cemo odspavat malo😂

Ines
    08. Travanj 2021. 07:00

Hej mamice kako ste? Vidim da vas svasta muci i pati. Mi smo hvala Bogu dobro zadnjih dana. Spava nam super po noci, cak 5,6 sati u komadu. Nekad se probudi jednom izmedu, ali zna i zarundat. Eto sinoc nam je odrundala 6h bez budenja od 23-5h, nakon sto je bila sat vremena hiper nevozns. Mislili smo da su grcevi, al ne vjerujem da bi ju tako brzo popustili ili mozda bi 🤔 sve u svemu kad nam je zaspala, spavala je ko top. Probudila se, presvulkla ju, papala i sad spava dalje. S kakanjem stvarno nemamo problema, kaka na svakih 6,7 dana, ali bez ikakvog naprezanja i slicno. Samo se stisne i tiska i kaka kao velika 👍jedino sto prducka stalno, al to mi je dobar znak da izbacuje sve sto je visak zraka odmah van.
    Mi smo presli skroz na AD jer je meni mlijeko nestalo, kombinacija gljivica i par stresnih dana. Ali ja se nekako ne zelim sekirat oko toga jer sam sretna sto sam mogla bar nekako dojit. Bitno da je ona zadovoljna i sita sto je najvaznije. Dok je bila na kombinaciji sisa + AD bila je dosta brzo gladna i nervozna jer se umori puno, a sad je super i zbog toga ne zalim ni najmanje.
    Ona vec guguce na veliko, za sve zivo se zanima, smije se jakoo punoo, skoro cijelo vrijeme kad je budna. Pogotovo voli presvlacenje, ajmee to su osmjesi od uha do uha 🥰 kad ju stavimo na trbuh, vec se oslanja na koljena i laktove i pokusava gmizati i pedica je prezadovoljna kako dobro motoricki napreduje.

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.