Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    05. Travanj 2021. 18:36

Evo ja ne znam sto se desava, ali moja mala od jucer ujutro skroz nemirna,ima orave grceve u kombinaciji da se ne zna pokakati. Stenje, grci se,ne spava nista, po 15 minuta i to na meni: bljucka kolko se od jada prenajede vjerojatno. Evo, bojim se kak budem sutra kad muz ode na oosao. Poludjet😂

Elly94
    05. Travanj 2021. 19:09

BruNa

Evo ja ne znam sto se desava, ali moja mala od jucer ujutro skroz nemirna,ima orave grceve u kombinaciji da se ne zna pokakati. Stenje, grci se,ne spava nista, po 15 minuta i to na meni: bljucka kolko se od jada prenajede vjerojatno. Evo, bojim se kak budem sutra kad muz ode na oosao. Poludjet😂

Bruna u par komentara tvojih sam zakljucila da imamo podosta slicnu ako ne i istu situaciju.. Evo prekjucer je kakao recimo oko 15h i tek jucer navecer. A izmedju toga cijelo vrijeme grcenje, stenjanje, crveni se u faci.. Vriska pa prducne..i to kad se pokaka jednom bude obilno i onda je miran i gleda okolo i super ga je gledat tako i onda opet za par sati po starom.. Hvala bogu miran je i zaplace kad je gladan.. Osim tih grceva koji nas ubijaju.. Zaspi na meni il decku i dobro je onda.. Cim ga spustis gotovo.. Grcenje pocinje.. Gledas ga i nemres pomoc nikak.. Uzas osjecaj

• BruNa
    05. Travanj 2021. 19:37

Elly tocno to. Situacija je skoro pa ista. Zato se  volim tu izjadati. Zbilja mi
     ju je zao gledati, a ne mozes pomoci. Uzasno. Ni tokom dana ne spava jadna od stenjanja i grcenja. Jednom se pokaka, a istalo se muci. I svaki put kad ju preskidam ima trag stolice na peleni, kao da ne moze dovrsit posao!

• ružica
    05. Travanj 2021. 19:48

Drage Bruna i Elly, i kod nas je isto.
    Koliko imaju vaši? Mi smo danas 26 dana...
    Cijelo popodne plače...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    05. Travanj 2021. 19:56

I meni je cure puno lakše kad se pojadam ovdje i vidim da je i vama slično... hvala li vas nervoza na ovakve dane gdje stalno plaču?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    05. Travanj 2021. 20:22

Ružice to je normalno da nas hvata nervoza kad plaču, moj ne plače puno ali ponekad kad je nervozan i grintav navečer i to skoro svaku večer bar malo me počne lovot nervoza jer neznam sta mu je a npr nije gladan jer je jeo. Mene sad vise nervoza lovi da cu ostat bas skroz bez mlijeka a to mi bas zao jer danas i jucer odbija cicu bas jako vristi kad mu probam dat i nece nikako da ih prihvati a nece ni da se pune bas. Kad pritisnem ono samo kapljica izađe  i onda si ga mislim pa kako ce ni prihvatit kad ide po kap a on gladan ali tako je meni od pocetka bilo sve po kap dvije ali svejedno mi bas zao da nezeli sad vise ni to malo. I prije su se bar nekoliko napunile a sad vise skoro pa nista. 

• EmEn9
    05. Travanj 2021. 20:23

Eto morala sam se i ja malo izjadat vama za te cice a sta cu ipak je lakse kad se izjadas 🤣🤣

• BruNa
    05. Travanj 2021. 20:25

Mi dns imamo ravno mjesec dana;)
    EmEn9 naravno, sve jr lakse kad se izjadamo!

• ružica
    05. Travanj 2021. 21:49

EmEn9 draga, samo kukaj, zato smo tu da si pomažemo.... meni masu znači iskustvo od cura  ovdje...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

pupetta
    05. Travanj 2021. 22:09

Kod nas je stanje danas malo bolje, ujutro je bio nemiran, ali je odspavao vecinu popodneva tako da sam uspjela i ja malo odmoriti i bili smo u setnji 👌🏻
    Jedino sto me bas boli desna bradavica. Kao da na lijevoj uvijek lako uhvatimo pravilan hvat, a na desnoj slabo i bude mi izoblicena bradavica nakon podoja, bas se vidi da nije pravilno uhvatio. Ima li koja od vas problem s time? 
    I u kojim polozajima dojite? Ja bih htjela sto vise sjedecki jer mi je tako lakse zbog leda, ali cini mi se da mu je hvat najbolji dok lezimo 
    TheTina & MissGraz hvala 
    Bruna tako i kod nas uvijek ima tragova na peleni, to mu valjda izleti od stalnog prduckanja.
    Ruzice uhvati me nervoza ponekad, malo se isplacem da dodem k sebi i onda se pokusam sabrati 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.