Jahodice čestitkeeee❤️.
Dobrodošla❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Curke, ja rodila danas ujutro u 10h03 "malenog" Frana, 4230g tezak i 52cm dug, planiranim carskim u Vinogradskoj🥰🤗
Cestitam!!! 🥰 Dobro nam dosao Fran! ❤️
Čestitam Jagodice moja 🤗😘
Dobrodošaoo Fran, bože što sam velika bebica 😍
Jedva čekam da nam se pridružiš sa svojim dojmovima 😘
Jagodice, cestitam💕💕
EmEn, ako zelis, pokusaj nabaviti kapi Syntocin-On.
Idu na recept, ali meni se teta u ljekarni smilovala (tj sestri kad mi ih je nabavljala kad sam imala problem s mlijekom s prvom curom).
To je zapravo hormon oksitocin koji potice proizvodnju mlijeka. Najbolje da guglas da ti ja ne prodajem pamet, mene su svakako spasile!
Jagodice cestitam od srca, dobro nam dosla u grupu mama ❣🥰 zelim ti brz oporavak 💞
Patronazna bila mi je danas Bubice i dolazi opet u petak , nije nam pupak jos otpao!
Noktici kad ste pocele rezat noktice?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Vidim da je danas svima bolji dan, hvala Bogu! I nama je tako, malac spava doslovno cijeli dan, morala sam ga buditi za hranjenja. Majke mi ne razumijem, kao da imam 2 razlicita djeteta
Bila nam je patronazna, obavili smo prvi kupanjac i rekla je da slobodno uzmemo Espumisan kapi za grcice
Lady E lijepo je procitati takvo iskustvo, odmah djeluje ohrabrujuce Dok nisam procitala post od EmEn, znaci ipak ne cekati 2 mjeseca nego 2 godine. Veselo
Rita88 bravo, super curka napreduje! Kako se ti osjecas, jel te korona skroz napustila?
Noktice mi nismo rezali, ali vidim sa mu se listaju pa onako vise na rubu i onda to samo cupnem
Bubice nama je prvi tjedan bila dva puta, kasnije jednom tjedno. Al taj prvi tjedan sam je ja ispitala doslovno sve sto me zanimalo i kasnije mi je ok da ovako dolazi. Imamo mladu patronaznu i jako je pristupacna i rekla je da je zovemo kad god tako da mi je to super
Elly94 ako nisi znala mozes imati godinu dana radnoga staza kao nezaposlena rodilja, samo provjeri na HZMO. Ja sam uzela obrazac koji moram ispuniti i odnijeti, nema nekog vremenskoga roka kao kao ovih rodiljnih posteda i naknada
Jagodice dobro nam dosla, cestitke od srca hrabroj mami! Uzivaj i brz oporavak ti zelim ❤
Baby P 03/21 💙
Moj danas isto cijeli dan spava, možda ih je ovaj snijeg sve uspavo 😄 Samo se nadam da neće zbog toga imat tulum po noći...
.
Jagodice čestitam i dobrodošla, Fran je pravi veliki dečko 🥰
.
Noktici - mi još nismo rezali, ali morat ćemo sad počet jer su mu se prestali sami trgat. Baš sam danas vidla kak me cijelu izgrebo po vratu i ispod njega. Patronažna nam je rekla da se prvih mjesec, mjesec i pol ne režu.
.
Patronažna nam je dolazila prvo 2 puta tjedno, sad više ne dolazi. S tim da nas je uvijek pitala kad da dođe, imam osjećaj da bi došla svaki dan da smo joj tako rekli. Ali je stvarno super bila i rekla da je zovemo kad god trebamo. Baš sam razmišljala nazvat je da dođe izvagat Lea jer tek 5.5. imamo idući pregled.
Hvala vam curke na lijepim zeljama🥰i toploj dobrodoslici🤗
.
Mali Fran je bio 3 puta dosad na prsima, gladan je, kaze sestra da tamo na babinjacama samo cmokce, gura prstice u usta i plazi jezik, samo ja sam suha, zatvorena pipa zasas.
.
Pa kad ga donesu, place sve u 16, dodje mi tesko jer ga neznam primirit, zasivena za krevet, ali dobro. Pozovem sestre pa ga uzmu. Ja cu se oporavit, a i njemu i meni je sve ovo novo🙂
Ocito je nesto u zraku jer je i nama danas bolji dan. Divno je cuti da je svima bolje!
Noktice ni mi nismo jos rezali.
Sortiraj odgovore
Najstariji