Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    05. Travanj 2021. 07:40

Ninnach Sara je preslatka a oblekica je top 😊😊🤗🥰
    .
    Moj je zaspao jučer tek oko ponoći za noć i probudio se u 3 i pol za jest i nakon toga malo odspavao na meni i vratila ga u krevetić ì evo probudio se u 6 i pol presvukla ga jer se sav popisao i sad grinta nezna dali bi spavao jos ili ne 😁😁 uglavnom naspavala sam se nekoliko pa je ok premda bi volila da sad jos malo odspava da mogu malo ležat jos 🤣🤣

• ružica
    05. Travanj 2021. 08:52

Dobro jutro mame❤️,

Ok noć je bila, pustio nas je odspavati dobro...
    Spavaju li Vaši po noći, naš je za sada po noći super...
    Spavaju li vaši po noći ili se bude plakati?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

pupetta
    05. Travanj 2021. 10:12

Jutro, mame! 
    Jedno pitanjce vezano uz Espumisan kapi? Kada ste ih poceli koristiti, i zna li itko koja je dobna granica jer nigdje ne mogu pronaci taj podatak?
    Ruzice moj malac se zadnjih dana budi sam za nocno papanje, a ako se i ne probudi onda ga ja budim. Po noci zaspe odmah nakon hranjenja, jedino je ponekad problem prebacivanje u krevetic. Nije bas da puno place po noci, jedino dok se budi ili ako ga nesto muci.

Baby P 03/21 💙

Rita88
    05. Travanj 2021. 11:19

Ninnach

https://ibb.co/QQQtp0G
    Da nas ne zaboravite… Evo Sare, u uskršnjem izdanju😁😁
    Kod nas grčevi još prisutni iako manje čini mi se ali pojave se. Razmišljamda joj maknem biogaia kPi jer kad ih popije ona se cijela izvija od bolova… Ne znam… Pokusat ću do 3 dana bez kapi pa da baš vidim kako bude. Pozdrav svima
    Od nas dvije

Preslatka je 😍

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• MissGraz
    05. Travanj 2021. 12:14

pupetta

Jutro, mame!
    Jedno pitanjce vezano uz Espumisan kapi? Kada ste ih poceli koristiti, i zna li itko koja je dobna granica jer nigdje ne mogu pronaci taj podatak?
    Ruzice moj malac se zadnjih dana budi sam za nocno papanje, a ako se i ne probudi onda ga ja budim. Po noci zaspe odmah nakon hranjenja, jedino je ponekad problem prebacivanje u krevetic. Nije bas da puno place po noci, jedino dok se budi ili ako ga nesto muci.

Ne znam za dobnu granicu, ali moja svekrva je farmaceut i ona mi ih je preporucila, a ne vjerujem da bi da je bilo sto upitno za dob ili slicno. S tim da ih ja ne koristim "po pravilu", znaci ne dajem ih za svako jelo to mi se cini previse... dajem ujutro i popodne... i nekad pred spavanje ako vidim da pocinju grcici... i evo imamo dobro iskustvo s njima, vecinu dana prducka i tako izbaci taj zrak iz crijeva i nemamo grceva navecer. 👌 

• MissGraz
    05. Travanj 2021. 12:16

Ruzice, nama su noci stvarno dobre. Jedino bi kasnije zaspala kad bi ju mucili grcevi, ali i to bude najkasnije do 23h. A kad nema grceva zaspe do 21h, budi se za dojenje u 1, u 3 i onda u 6. U 6 je presvucem i opali nekada do 9. 

• MissGraz
    05. Travanj 2021. 12:24

Steznik - ja sam ga kupila odmah iza poroda i greska jer ga nisam odmah mogla nositi zbog reza... jer kad je doslo vrijeme da ga nosim bio mi je prevelik, pa sam ga morala ici mijenjati za manji. A pitala sam za to fizio dok sam jos bila u bolnici i rekao je da moze samo pomoci, a ne odnemoci i da je vazno samo da ga skidam preko noci i da si "dam disati". Znaci bez pretjerivanja s tim i to je sve ok. Eto... tako je meni receno i tako radim... 🤷‍♀️

Rita88
    05. Travanj 2021. 13:07

Kolko mora proc poslije carskog za steznik?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• MissGraz
    05. Travanj 2021. 15:13

Rita88

Kolko mora proc poslije carskog za steznik?

Kad zaraste rana moze se nositi. Tako su meni rekli. Meni je sporo zarastala pa sam tek nakon mj dana prvi put stavila steznik.

TheTina
    05. Travanj 2021. 15:28

Ružica

Spavaju li Vaši po noći, naš je za sada po noći super…
    Spavaju li vaši po noći ili se bude plakati?

Moja super spava...od 10 do 7,8 i ima dva budenja za papanje. Kad se probudi ne place nego otvara usta i stenje 🙈 place prek dana samo kad bi jela. Pametna curka 🤗
    .
    Pupetta - mi joj dajemo od kad je mjesec dana navrsila i to ujutro i navecer samo prije podoja.
    .
    Moja je danas opet divna, nije nervozna niti ima grceve tak da smo zakljucili da joj je mozda jucer bilo lose od jaja koje sam pojela jer sam pretjerala za dorucak s njima 🙈 Nocas je vecinu noci prdila 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.