Bebanomoje nisam znala za to. Mogla bi bas probati. Pokusat cu sve samo da je bolje. Mi cemo vitamin d3 pocet pit sutra sa mjesec dana.
Jos to nismo pocele
Drage mame, sretan i blagoslovljen Uskrs vam zelim! Uzivajte sa svojim pilicima ❤
Mi smo danas prvi put otisli kod bake i dide na uskrsnji dorucak 🥰 https://ibb.co/55mtbRJ
Zara ja budim maloga i danju i nocu jer je on veliki uspavanko. Ima dosta mama koje ne bude bebice, ali i ja se slazem s vecinom i budila bih bebu barem prvih mjesec dana, bitna su im ta nocna hranjena za razvoj. A i ne znam kako druge mame, al meni sise budu kao kamen vec nakon 3 sata, ne zelim ni pomisliti sto bi bilo nakon 5, 6 sati
Baby P 03/21 💙
Bebanomoje probat ću to! Hvala ti!
Pupetta prelijepo! Uživajte!
Slažem se sa svima - uspavana beba ne mora značiti i sita beba. Ponekad su bebe više uspavane ako dobro ne papaju.
Sretan Uskrs mamasite 😍🌷 nadam se da uzivate danas i da je malo mirniji dan.
Mi smo isto prvi put kod bake i dede, oni uzivaju, a mama i tata malo odmaraju 😁
.
Mi smo isto bebu budili svaka 3 sata po noci za papanje. I to prvih mjesec dana. Ona je bila jako uspavana i mogla je prespavati komotno do jutra da ju nismo budili. Onda je pedica na prvom pregledu rekla da vise ne trebamo jer je dobila fino na tezini. Ali sad se mala sama budi i to bude tako na svaka cca 3 sata
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Moja je danas neemoguca, nista ne spava, samo bi cicala, sva je neka mucna! Umorna sam ko pas i treba mi malo sna 😅 nadam se da ce bar po noci spavat 😏
Sretan Vam Uskrs zene moje 💞🐇
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
I moja je dns nemoguca. Place se, stenje,muci cijeli dan, a nikak da se pokaka. Tko zna kakva bude noc. Evo bojim je se.
Dobar dan mamice, sretan i blagoslovljen Uskrs vam želim! 😊🐇🐣❤️
I moja Sara je danas baš zahtjevna. Budi se svako malo, nije pošteno danas ni 2 sata uspjela u komadu odspavati. Samo bi jela i jela i jela. Malo cica, malo izdojeno, malo dohrana i nikako da se najede. Tako da Rita i Bruna, suosjećam s vama i znam kako vam je jer me totalno isisala danas. 😳 Al valjda kuži da je Uskrs pa i ona mora puno papati. Zeza se njena baka, daj joj šunke, jaja i luka i da vidiš kak bu spavala. 🤣🤪
Kak je inače sa spavanjem kod vas? Jel zaspu poslije svakog hranjenja? Ja sam skužila da je sve više budna i više ne zaspi svaki put kad se najede. Fino se napapa i onda "zuji" okolo, sve gleda i proučava. Pa smo sad otkrile i zvečkicu koju jako voli i mama joj pjeva dječje pjesmice s YouTubea. Maše onda ručicama i nožicama ko da pleše. 😁 💃 Kako vi animirate svoje bebice? Kumica mi dolazi idući tjedan pa nam je kupila baby gym, jedva čekam da vidim kako će reagirati. 😊❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubica, tako i moja. Sve vise budna, ne spava iza svakog obroka. I ja joj pjevam djecje pjesme s youtuba. S tim da dns kod nas cijeli dan grcevi. A zbilja pazim kaj jedem. Evo ovo dns je bas iscrpljujuce, htjela bi joj pomoc, a ne znam vise kako
Moja je jucer spavala kak treba i dan i noc, lijepi komad odspava poslije cicanja, ali danas nikako, sve nesto po 45 min ,nema nista konkretno u komadu. Lijepo se napapa zaspi al se brzo probudi. Sa stolicom nema problema, fino se pokaka i dalje senfasto mrvicasto,mozda je i to pece i probudi 🤷♀️
Ja sam danas popila ferrum (,tabl.za zeljezo) valjda ga smijem pit dok dojim i sok od cikle casu sam popila (Biota) neznam ni jel to smijem al morala sam nesto jer sam anemicna i osjecam kako me tijelo napusta , sva sam nikakva 😪
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Joj mamice, i nas je danas baš bio cendrav. Al od jutra nismo doma, prvo kod jednih dede i bake, onda kod drugih. I premorio se pa onda ne zna zaspat nego samo plače. Napokon smo došli doma pa je zaspo na meni, samo smo rutinu pokvarili, inače je u ovo doba budan pa kasnije odspava duže u komadu.
Sortiraj odgovore
Najstariji