Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    06. Travanj 2021. 12:20

Hellou mamice, nadam se da ste odmorne i da su bebice mirne...zao mi je sto vas muce grcicici ...i mi smo u toj fazi ali malo je lakse od kad joj kapsule dajem navecer
    Ja svojoj dam dudu kad ju jako muce grcici i kad zaspe ju izbaci...u pocetku kad bi krenula plakat neutjesno i ja sam znala zaplakat skup sa njom, sve je to normalno i izdrzat cemo
    Nosim ju, pjevam, plesem sam kad ju jako muci, inace kad je sve ok, napapa se i spava u svom kutku na kaucu bez problema...ali tu sam uz nju pa mozda zato i lakse zaspi
    EmEn si probala koji caj, vec sam pisala pa ako hoces probaj, caj od piskavice meni su bas pune od kad pijem taj caj...izdojim rucno dok ide, nju stavim da povuce gusce i na kraju joj dam to izdojeno
    Bila nam patronazna i danas smo na 2800g ja presretna jos malo i 3kg

Elly94
    06. Travanj 2021. 12:56

Joj nama su manji grcici.. Samo prducka. Nije kakao od prekjucer navecer pa cekam punu pelenu ko suho zlato!!! 😂
    Da bas variraju dobri i losi dani. Ali isplati se, nema nam druge! Samo ga pogledam i dobijem snagu. Nesto neopisivo! 

Elly94
    06. Travanj 2021. 12:57

Zaboravih pitati.Dal netko zna ovdje kad sjeda rodiljna naknada za nezaposlene? 

Rita88
    06. Travanj 2021. 13:24

Pozdrav mamice evo i kod nas napokon bila patronazna, nakon 11 dana, nije mogla ranije radi nase izolacije!
    Kaze da Ena jako lijepo napreduje, da joj izgleda zadovoljno, ima 3880 g, velika nasa cura. Uglavnom sve je u redu. Pitala sam je za sebe za steznik, kaze da mogu pocet nosit, da je rez lijepo zacijelio!
    Noc super nam je bila noc, spavale smo od 21 h do 7 h uz hranjenje normalno na svaka 2 i pol , 3 sata! Evo sad mi je isto cikala i zaspala na meni. Idem kavu popit i odmarat 💞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• EmEn9
    06. Travanj 2021. 14:32

Cure hvala vam na podršci baš sam vec luda s tim cicama. 🤪🤪
    .
    Čaj od piskavice nisam probala pijem one čajeve od hippa i baby love za dojenje a di se to kupi pa da jos i to probam i onda stvarno mogu rec da sam sve probala 😁i je jako gadan za popit?
    .
    Moj Lukas kao da je čitao forum samnom i sad i on radi sto i vaše bebe 🤣 sinoć nikako zaspat, stenje, napinje se i nikako pokakat pa plače i tako tek oko 1 zaspao i kad je zaspao tocno sam se sjetila Emmie i Ayaat jer se svako toliko glasao nesto kao da mu nesto smeta i onda ja nikako spavat kad stalno mislim da mu je nesto. I tek ujutro se jedva pokakao i sad mi se opet čini da ga to muči premda mi je dobio i osip po tijelu neke crvene točkice pa ga mozda i to svrbi. Danas ide sestra kod doktorice nesto za svog malog pa sam joj slikala osip i poslala nek odmah pita doktoricu sta mu je to i od cega i dal moram doc ili ce preko slike znat sta je. Ali bas se jako osuo i trbuh i lice i leđa.Tako da ga i to mozda sinoc i danas muči.
    .
    Bude lakse s djecom tamo negdje kad napune 2god i krenu u vrtić 🤣🤣🤣 Ma uvijek je nesto ja gledam po curama stvarno dobro kazu male bebe mala briga a sto su veći veća briga stalno je nesto samo sto kad su veci jedino je lakse po pitanju toga jer ti kazu sto im je ali ostale stvari isto je tesko 🤗 Eto nek sam ja vas utješila 🤣🤣🤣

• EmEn9
    06. Travanj 2021. 14:41

Emmie a koliko uspiješ izdojit i koliko ti treba vremena da se izdojis za obrok? Ja sam znala izdajat po 20min do pola sata i ono 10ml izdojim.nista skoro. A kad pritisnem cicu sad ono samo po kap izađe ali tako mi oduvjek jos od rodilista, uopce nece ono da krene mlijeko da štrca i slično da ga ima a to da mi promoči na samonide nema šanse. To mogu samo sanjat ja mislim. 🤣

Bubica1
    06. Travanj 2021. 15:08

Pozdrav mamice! Čitam vas i mogu se pronaći u puno toga, očito sve imamo manje više iste probleme. Odmah mi je lakše jer već mislim da nešto krivo radim i ne znam vlastito dijete smirit. Ali te tegobice koje opisujete su očito baš karakteristične za male bebolince. 
    Kakanje - moja Sara se isto sva jadna grči kad treba kakati, očito još uvijek nije naučila kak tiskati kak spada pa jadna sva pocrveni i udara nožicama po zraku. Baš mi bude teško dok tako plače, a ne možeš joj pomoći. Nadam se da kroz koji tjedan bude i to došlo na svoje. Počela je od prije koji dan i prditi dnevno po desetak puta pa me to baš veseli da izbaci taj višak zraka iz sebe. Ko bi reko da ću se jednog dana veselit nečijim prdacima! 
    Grčevi - nisam primijetila da ih moja curka ima, možda tu i tam, ali stvarno jako rijetko i to traje možda koju minuticu. Nadam se da ih ni neće imati, čitala sam da ih neka djeca nemaju pa se tješim da je i ona u toj kategoriji. 
    Spavanje - ona zaspi oko 11 ili 12 navečer, probudi se jednom za papanje za 3-4 sata i onda opet spavamo do kojih 8 ujutro. Super mi je to, mojoj kumici se mali budio praktički svakih sat vremena po noći, živa muka.
    I nama budu neki dani super, ona je zlatno dijete, a neki kaos živi. Evo npr. prije par dana nije odspavala ni sat vremena u komadu, samo je jela, jela i jela. Nismo mogli vjerovati da može tolko pojesti. 
    Rodiljna naknada - Elly, prošli mjesec je sjelo 16.-tog pa računam da bi trebalo biti tako i ovaj mjesec otprilike.
    Patronažna - kolko vam često dolaze? Kod nas je samo prva dva tjedna bila dvaput tjedno, a zadnjih dva tjedna jedanput. 
    Prvi pregled - u petak imamo prvi pregled kod pedijatrice. Baš me zanima šta će reći, kako nam Sarica napreduje. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Jagodica125
    06. Travanj 2021. 15:29

Curke, ja rodila danas ujutro u 10h03 "malenog" Frana, 4230g tezak i 52cm dug, planiranim carskim u Vinogradskoj🥰🤗

Elly94
    06. Travanj 2021. 15:43

Jagodicee cesitaaaam na malom Franu!!!♥️♥️♥️

Lady_E
    06. Travanj 2021. 16:09

Jagodice cestitam!! 😍 Franu zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo, a tebi sto brzi oporavak. Uzivajte sad skupa 🌷❤

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.