Ajme moj bebac sisa vec sat vremena i nece zaspat, pojeo s jedne strane i trazi jos. Sad druga. Nije mi jasno koliko moze papati sad. Strah me da ne povrati u snu. Da li vi dajete s obje strane ili samo jednu stranu po obroku?
Evo nas kod papanja. Muz je sinoc stavio u kindac i do sad je spavqla. Kad bi se sad najela pa do jutra.
Ugl nafsm se dns boljem danu za sve!
Ajme moj bebac sisa vec sat vremena i nece zaspat, pojeo s jedne strane i trazi jos. Sad druga. Nije mi jasno koliko moze papati sad. Strah me da ne povrati u snu. Da li vi dajete s obje strane ili samo jednu stranu po obroku?
Nekad samo jednu, nekad obje ko sad. Kad prode duze od tri sata da nije jela onda trazi i drugu
https://ibb.co/QQQtp0G
Da nas ne zaboravite... Evo Sare, u uskršnjem izdanju😁😁
Kod nas grčevi još prisutni iako manje čini mi se ali pojave se. Razmišljamda joj maknem biogaia kPi jer kad ih popije ona se cijela izvija od bolova... Ne znam... Pokusat ću do 3 dana bez kapi pa da baš vidim kako bude. Pozdrav svima
Od nas dvije
Ajme kako je Sara slatka! Već je velika….predivna je Ninnach💗💗💗💗💗💗
Hvala ti draga Emmie
I tvoja Ayaat na onoj slici s tatom je neodoljiva 💕💕
Pozdrav svim sovicama I ja se nadam da ce nam svima sutrasnji dan biti miran 🙏
I ja sam bomr bila na izmaku snaga, cak sam se rasplakala nocas jer vise nisam znala sto da radim. Al srecom je zaspao i evo sad papa. Jednom se samo probudio ful nervozan i prdio bss glasno, vidjelo se da ga to muci.
Ninnach tvoja princezica Sara je prekrasna i outfit joj je super 🥰👌🏻
Bruna kad citam tvoje poruke osjecam se kao da sam ih ja pisala
Avama dajem jednu po podoju jer nikad ne isprazni do kraja. Da isprazni, ponudila bih i drugu 😊
Baby P 03/21 💙
Ninach, predivna je!
Evo vec pola sata se naprete, prdi i kaka. Sad je zsspala opet na meni.
Jednostavno je lakse tu kad znam da nas ima vise s istin mukama.
Idemo dan po dan, veselim se svakom prdcu jer znam da joj lakse😂
Jutro! Sinoc nije opet spavala do 3 negdje , muz ju je preuzeo ja sam isla spavat nisam mogl gledat vise, kolko god je cice papala i dalje je trazila jest pa joj je dao ad i onda je zaspala! Evo je sad na meni, nadam se jos jednoj rundi spavanja! Isto svima zelim miran i ugodan dan ☺
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji