Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    04. Travanj 2021. 10:27

Lussi❤❤❤❤ sretan Uskrs i tebi! Čuvamo ti mjesto ovdje! 🌷🌷🌷

• ružica
    04. Travanj 2021. 10:30

Mame, 

Jedno neuskršnje pitanje🤦🏻‍♂️.
    Koje ste imale eoiziotomiju, meni je tamo gdje sam rezana jako tvrdo, sinoc sam se tek usudila pipati, a kraj druge rupe( oprostite na izrazu) imam od pocetka kao neku kuglu. Prvo sam mislila da je hemoroid, ali izgelda da to ne nestaje, sad mislim da kozda nisam krovo zasivena, molim vas koje imate iskustva da pomognete....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• BruNa
    04. Travanj 2021. 10:40

Emmie tocno to! Jedina je utjeha da ce zbilja proci,nadajmo se cim prije!
    L

blossom
    04. Travanj 2021. 11:05

Sretan i blagoslovljen Uskrs vama i vasim najmilijima!
    .
    Ja uzivam evo ima 20min u điru su nam grcici...cim joj dam kapi krece show  brat me "utjesio" kaze njegovu su 3 tjedna mucili grcici  no proci ce
    .
    Zara cestitam...ja svoju nisam budila svi su mi govorili pusti ju da spava, pa mi je dosta pala na tezini sad ju svaka 2/3 sata budim, tako da sam ja za budenje u pocetku dok ne ojacaju
    .
    Sve bebice su vam preslatke, al ostala mi od Emmie slika u glavi koliko kosice ima 

• ružica
    04. Travanj 2021. 11:11

Blossom,

I nama su grčići u toku...
    Kako mislis kada das kapi da kreće show?
    Kada su bratovu malenu mućili grčili od koliko do koliko tjedana?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• BruNa
    04. Travanj 2021. 11:15

Blosom koje kapi vec dajes?

blossom
    04. Travanj 2021. 11:17

Ružice zao mi je sto i vas muce grcici
    Meni se ona probudi i sve je ok,  obicno oko 10/11 joj dam te Babytol D3+K1 to su u biti kapsule...i kroz sat i po krene i cijeli dan ju muci, tako da vjerujem da joj je od toga...bas danas joj planiram dat popodne oko 4 bas da vidim...evo za sad mi je dobra i ne muci je nista
    Nije mi brat rekao od kojeg tjedna sam mi je rekao da traje...ali izdrzat cemo

• ružica
    04. Travanj 2021. 11:20

I mome je to grčenje više ujutro, iako zna biti i kroz popodne, imao je probavu jučer i noćas ali svejedno se grči opet jutros, nateže s bolnim grimasama..😕

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• ružica
    04. Travanj 2021. 11:20

Ja sam krenula s Tiba kapima... 

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Bebanomoje
    04. Travanj 2021. 11:24

Sretan Uskrs cure 😊🐇🐣🌷

Emmie, Bruna, jeste probale piti gusti sok od marelice? On navodno potakne bebe na kakanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.