Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    29. Svibanj 2021. 10:59

Principesa, nedavno smo bili na zarucnickom tecaju:) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Jagodica125
    29. Svibanj 2021. 11:22

Meni je zasad koma dan... malisa je nocas jako plitko spavao, budili smo se svako malo i dragi i ja, neispavan sam... k tome dolazi jos zaostrena obiteljska situacija koju ja trenutacno ne mogu izbjeci jer se ne mozemo jos vratiti u stan, pa sam primorana biti ovdje i trpiti ovo. Umorna sam i gladna. Malisa spava na rukama, kada ga spustim se budi. Osijecala sam se jucer tako dobro, tocno sam znala da radim dobro. Danas, place i place, pitam se zasto, tek kasnije skuzim da je pelena promocila i presvacenje po 100 put...
    .
    Umorna, gladna, ljubomorna, zavidna, osijecam se kao u zamci i na kraju osijecaj krivnje, uz tako divnog sina ja se osijecam gore navedeno.
    .
    Uzimam do kraja dana, vikenda, odmor od mobitela i drustvenih mreza, imam samo potrebu se pozaliti... bas mi je tesko...

Emmie
    29. Svibanj 2021. 12:35

Jagodice ⚘😘

• julesica
    29. Svibanj 2021. 12:40

Pozdrav svima, Jagodice drzi se💪
    I nama nije dan najbolje započeo, isto kako Jagodica kaze, nosim ga spava, spustim ga plače, danas je dragi doma pa je ipak lakše malo
    Ja sam nalaza hemopropinom a dojim, povukao se malo, ali još je tu, ne boli me pa ga ignoriram trenutno 😁

Ines
    29. Svibanj 2021. 12:42

Hej, kako su mame i bebe danas?
    Mi smo dobro, necu reci super, jer ovo vrijeme nas sve maloo zeza, ali proci ce 👍 
    Jucer smo neplanirano isli do mojih. Nea je bila full pricljiva sa bakom i didom. Cijelo vrijeme je bila budna, bas smo uzivali 🥰
    Danas je eto malo bezvezan dan zbog tog vremena, red oblaka, red sunca, red kise i tako u krug, pa ne mozemo nista vani iako smo htjeli bacit dir i mozda otici do prabake i pradida, al dobro. Nista zato, znamo se mi zabavit i kuci ❤🥰
    Ne znam tko se sve pridruzio od novopecenih mamica, pa evo cestitke svima koje su postale mame u ovih par dana, zelim svima brz oporavak, a bebicama sto bezbriznije i sretnije djetinjstvo 🥰❤❤🥰 

Nea 💗

Ines
    29. Svibanj 2021. 12:48

Babinje - rijetko da se vise drzi do tih obicaja. Iskreno ja jesam, ali ne zbog obicaja vec radi sebe i ove korone. Nije da sam imala kud odmah hrlit van, tih 40 dana mi je doslo kao resert i da mi udemo u dir s Neom. Meni nije nitko dolazio osim mojih, nit ja nisam nikud isla i bas mi je bilo super. S njom nisam imala potrebe ic u setnje na ulicu, jer imamo veliku terasu i dvoriste pa smo izlazili tako van. 
    Ali Principessa ti radi po svom nahodenju, ako ti se ide, izadi 🥰👍 
    Usput sve bebice su premedene i rastu kaoo gljive, covjece kud vrijeme odose 🥰🙈🙈 

Nea 💗

• thera
    29. Svibanj 2021. 12:49

Jagodice,drzi se😘 Mislim da bebe reagiraju na ovo vrijeme,moj je puno cendraviji danas nego inace. Bit ce bolje sutra,vjerujem to🤞

kety992
    29. Svibanj 2021. 12:50

Znam da mogu hemopropin dok dojim,nego me ovaj dio muci u kom sam imala rupturu do guze...pa su savovi odmah do hemica 😬😔🙄 zato pitam jel smije hemopropin u doticaj sa ranom 😔 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Ines
    29. Svibanj 2021. 12:53

Osjetljivost na dodire - bome moja to nikako nije. Voli bit okruzena ljudima i ne smeta ju kad ju netko dira, cak stovise voli da ju se drzi za rukicu 
    Oleovit - mi ga koristimo od 10tog dana, pedica odmah kad smo ju upisali, prepisala kapi i od tad dajemo..1 kap dnevno, ja joj kapnem direkt u usta, nema nista jednostavnije od toga. Ne pravi nikakve face, ni nista, cak mi se cini da joj je fino jer se oblizuje jos neko vrijeme poslije toga. 

Nea 💗

Ines
    29. Svibanj 2021. 12:56

Drugo dijete - aposlutno DA, veeeliko da. Zelja nam je troje. Mladi smo, imamo fore. Muz 30, ja 26. Zelimo malu razliku medu djecom. Jer sam ja s bratom mala razlika i to mi je super. Sad smo u procesu kupnje kuce, pa nam je nekako idealan plan, do iduceg ljeta potpuno preseljenje i rad na bebi br. 2. 🥰

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.