Avama sva sreca da je bolje 😘😘
Jagodica, drzi se, koma je dok nemas kamo ali kod vas je samo pitanje vremena. Zacas ste samo vas troje pa cete imati svoje obiteljske drame😂 svi cemo tako nekad.
AnaAn kako si? Rekla si da mama odlazi, kako se snalazite?
.
Lussi samo sisa svog muza 😂😂
.
Nama je jucer bio super dan. Mali konacno spavao i igrao se, muz i ja prvo u nevjerici sjedili kraj njega, kao sad ce on, ali nista. Spavao cijeli dan u intervalima 3-1. 3 sata spavanac, jedan za hranjenje/igranje. Onda smo se i mi opustili, popili kavu, pogledali malo tv skupa, napravili plan za renoviranje kupaonice.. sve. 🤗 Pupetta meni su knjige one preslatke, uzeli smo 2 koje su imali, brojeve i zivotinje.
.
Noc li-la, danas je isto ok, mazi se uz mene kao mali macak. Obozavam. Bljucka sirasto par puta dnevno. Jel i vasi tak? Nema toga puno nikad ali ne znam kolko cesto je normalno. Evo nas danas 6 tjedana od op 😍
Palonkice, za igracke kao igracke nisam sigurna, ali ja sam njene mazilice (koje na vrhu imaju plisanog zeku kao igrackicu) prala na 95 i nista im nije bilo. E sad ako to ide na nase bolnicke sterilizatore, tesko je reci hoce li izdrzati tu temperaturu, iako su temperature na njima podesive i mogu se smanjiti ovisno o materijalu, mi tako na odjelu radimo ovisno o onome sto steriliziramo… a vjerujem da je i kod njih tako onda… probaj sa gumenim ili sa tako mazilicom ili necim sto je “tkanina”, trebalo bi izdrzati.
Za Zaru i Mom sam nedavno pitala, nisu se javile…
Dobro jutro, cure! Ja sam opet izgubila 5 godina zivota jer se ona opet zagrcnula i ne dolazi do zraka.. imam osjecaj da to traje cijelu vjecnost, a jutros i je trajalo... Gusila se doslovno! Sve sam isprobala, i savjet koji sam ovdje dobila, ali nista ne pomaze.. Imam fobiju od svakog dojenja koje slijedi 😔😔😔 a tako nam dobro ide.. Iskljucivo dojim, ona super dobiva na tezini, ali ovo me bas plasi i stvara grozan osjecan kad znam da ju moram ic dojit.. Svaki savjet je vise nego dobrodosao
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure oprostite što upadam.
Malenom mogu donijeti igračku u bolnicu, ali mora biti neka koja može podnijeti visoku temperaturu da je moja prijateljica može dezinficirati, u bolnici kako to oni već rade.
Ako ste koju igračku prokuhavali ,može li info, čisto da ne kupim nešto pa mi se raspadne. U trgovinama naravno ne znaju šta bi moglo. Hvala puno…
Mom gdje si?
Da li se zara javlja? Baš bi je pitala nešto s obzirom da je dječji kirurg, a maleni mi ide na operaciju.
Drz se! Stvarno ti nije lako... Dokad bi beba trebala biti u bolnici, sta kazu? A za igrackicu.. Mozda da njih u bolnici pitas, trebali bi znat...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska, kod nas pali puhanje u lice, ali mislim da sam ti to vec pisala… 🤷♀️
Ruska, a da pogledaš neki YouTube video koji objašnjava kako postupiti sa bebom koja se davi mlijekom? Ja sam pronašla video na Engleskom koji je snimala neka bolnica, a ima 1.3 M pregleda.
Ako želiš pogledaj i odluči da li je to nešto što bi moglo pomoći.
https://youtu.be/gHZdBY-CkGw
Ruska, kod nas pali puhanje u lice, ali mislim da sam ti to vec pisala… 🤷♀️
To mi pali kad place pa ostane bez zraka, super savjet. Ali meni je problem ovo kad se ona zagrcne zbog mlijeka i pocne se gusit! Moramo nekako svladat to, nema druge...
Emmie, hvala ti! Svakako cu pogledat, da budem spremna.. Da se bar pripremim..
Hvala puno, cure 😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska, ja puhanje “koristim” i za jedno i za drugo… probaj… ili se probaj nageti onako nazad dok dojis da je otpust mlijeka manji… je da ledja bole od toga, ali sto ces…
Bubice i Ines hvala 🥰🥰
Palonkice - nezz za igrackicu...al stvarno ti se divim..drzi se i drzim fige da vam to cim prije prode. 💞
Bolne bradavice - ja sam skroz zaboravila kolko to traje...? Ajde utjesite me..mislim da mi je prosli put to trajalo oko 2 tjedna 😬🤯 jednu mi je i ozljedio malo...mazem purelan,multi mam komprese...luftam...narucila sam od lansinoha kremicu..mekanija je za razmazat..
On za sad super spava po noci...siki oko 11...probudi se pola 3...pa opet oko 5...pa 7...i onda preko dana cesce jer je i ritam takav uz dvoje vece djece...nema bas mira ni tisine 😅🙈🤣
Moja ruptura dolje...za sad jos ok...ne zateze...ne boli dok hodam...hodam minimalno...ne sjedim uopce. Ispirem,tapkam caj...kupila sam cicatridine sprej po preporuci patronazne...nadam se da ce brzo zacijelit da pocnem normalno funkcionirat.
Danas nam je tjedan dana...🥳🥳🥳💞 pupak nam se drzi na jednoj niti..nadam se da ce se posusit do popodnevnog ciscenja...patronazna nam je bila u srijedu i nema je do utorka...do onda ce valjda bit ok.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ruska, ja puhanje “koristim” i za jedno i za drugo… probaj… ili se probaj nageti onako nazad dok dojis da je otpust mlijeka manji… je da ledja bole od toga, ali sto ces…
Ma nek bole, sam da pomogne. Ja tebe skuzila za to puhanje kad place.. isprobam i kod ovog 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji