Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    30. Svibanj 2021. 10:09

Ruska, kod nas pali puhanje u lice, ali mislim da sam ti to vec pisala… 🤷‍♀️

Emmie
    30. Svibanj 2021. 10:29

Ruska, a da pogledaš neki YouTube video koji objašnjava kako postupiti sa bebom koja se davi mlijekom? Ja sam pronašla video na Engleskom koji je snimala neka bolnica, a ima 1.3 M pregleda. 
    Ako želiš pogledaj i odluči da li je to nešto što bi moglo pomoći.
    https://youtu.be/gHZdBY-CkGw

Ruska1986
    30. Svibanj 2021. 10:36

MissGraz

Ruska, kod nas pali puhanje u lice, ali mislim da sam ti to vec pisala… 🤷‍♀️

To mi pali kad place pa ostane bez zraka, super savjet. Ali meni je problem ovo kad se ona zagrcne zbog mlijeka i pocne se gusit! Moramo nekako svladat to, nema druge... 
    Emmie, hvala ti! Svakako cu pogledat, da budem spremna.. Da se bar pripremim..
    Hvala puno, cure 😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• MissGraz
    30. Svibanj 2021. 10:50

Ruska, ja puhanje “koristim” i za jedno i za drugo… probaj… ili se probaj nageti onako nazad dok dojis da je otpust mlijeka manji… je da ledja bole od toga, ali sto ces… 

kety992
    30. Svibanj 2021. 11:02

Bubice i Ines hvala 🥰🥰 
    Palonkice - nezz za igrackicu...al stvarno ti se divim..drzi se i drzim fige da vam to cim prije prode. 💞 
    Bolne bradavice - ja sam skroz zaboravila kolko to traje...? Ajde utjesite me..mislim da mi je prosli put to trajalo oko 2 tjedna 😬🤯 jednu mi je i ozljedio malo...mazem purelan,multi mam komprese...luftam...narucila sam od lansinoha kremicu..mekanija je za razmazat..
    On za sad super spava po noci...siki oko 11...probudi se pola 3...pa opet oko 5...pa 7...i onda preko dana cesce jer je i ritam takav uz dvoje vece djece...nema bas mira ni tisine 😅🙈🤣  
    Moja ruptura dolje...za sad jos ok...ne zateze...ne boli dok hodam...hodam minimalno...ne sjedim uopce. Ispirem,tapkam caj...kupila sam cicatridine sprej po preporuci patronazne...nadam se da ce brzo zacijelit da pocnem normalno funkcionirat.
    Danas nam je tjedan dana...🥳🥳🥳💞 pupak nam se drzi na jednoj niti..nadam se da ce se posusit do popodnevnog ciscenja...patronazna nam je bila u srijedu i nema je do utorka...do onda ce valjda bit ok.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Ruska1986
    30. Svibanj 2021. 12:06

MissGraz

Ruska, ja puhanje “koristim” i za jedno i za drugo… probaj… ili se probaj nageti onako nazad dok dojis da je otpust mlijeka manji… je da ledja bole od toga, ali sto ces…

Ma nek bole, sam da pomogne. Ja tebe skuzila za to puhanje kad place.. isprobam i kod ovog 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• MissGraz
    30. Svibanj 2021. 12:50

Ruska1986

MissGraz

Ma nek bole, sam da pomogne. Ja tebe skuzila za to puhanje kad place.. isprobam i kod ovog 🙂

Da, da, to pali i kod plakanja i kod zagrcavanja, jer u oba slucaja ih “sokira i vrati nazad”. Mada, kazem ti, kad se nagnem prema nazad manje puta se zagrcne… to ti je ovaj polozaj otprilike - https://ibb.co/DG16DLx

• NeverEver
    30. Svibanj 2021. 13:14

Ruska1986

Dobro jutro, cure! Ja sam opet izgubila 5 godina zivota jer se ona opet zagrcnula i ne dolazi do zraka.. imam osjecaj da to traje cijelu vjecnost, a jutros i je trajalo… Gusila se doslovno! Sve sam isprobala, i savjet koji sam ovdje dobila, ali nista ne pomaze.. Imam fobiju od svakog dojenja koje slijedi 😔😔😔 a tako nam dobro ide.. Iskljucivo dojim, ona super dobiva na tezini, ali ovo me bas plasi i stvara grozan osjecan kad znam da ju moram ic dojit.. Svaki savjet je vise nego dobrodosao

Neugodno je ali se ne moze sad jos ugusit, bitno je da to znas. Ja sam se na 1.pregledu pedijatru zalila pa mi je to rekao i rekao je da bebu stavim na bok i lagano udaram po ledjima kao dok se podrigava. I meni je to uzas zivi, imam jak otpust, on je sav pohlepan kao da nije jeo 3 dana a ne 1 sat i desi se. Moras ostat smirena. Znam da nije lako jer se i ja borim s tim a i sama ostajdm bez zraka u napadajima panike i to mi se cini kao nest najgore na svijetu. Meni pomaze: dobro ga razbudit, makar i rasplakat prije podoja, pomaknut se malo prems iza kak ti Miss savjetuje iako ja te ne mogu jako i izdojit se malo prije podoja da ipak manje tece. I ne panicarit, doci ce k sebi, samo trebas zadrzat hladnu glavu, lupkat po ledjima na boku ili da je naslonjena na tebe. To je najtezi dio.

• NeverEver
    30. Svibanj 2021. 13:16

Btw moj dobiva jednom dnevno na bocicu i zahkline se i na to. Nije samo kod dojenja, moj mali prejako vuce i pohlepno pije.

• NeverEver
    30. Svibanj 2021. 13:16

Nekad imam osjecaj da mi iz pazuha vuce mlijeko 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI