Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    28. Svibanj 2021. 22:44

E da Ruska, nisam sigurna do kad, ali mislim do godinu dana… trazis ped. ti propise nove… 

• avama
    29. Svibanj 2021. 00:35

Ajme mame ja sam izvan sebe, moj maleni je veceras povratio 3 puta. Jucer smo se cijepili, temperaturu nema. Prvo sam mu dala espumisan i one kapi koje mi je dr dala i stavila ga na trbuh i on je bljucnuo. Mislila sam da je sve izaslo pa sam  mu dala jos par kapi espumisana i papao je i onda je bljucnuo. Isli smo kao spavat nakon pola sata i onda je papao i povratio je dok je jeo. Kad se smirio opet je sisao i opet povratio. 
    Ja sam se jako prestrasila.
    Zvala sam Klaicevu i rekli su da zovem Vinogradsku. Dr mi je rekla da ne zna jel to od cjepiva, da probam dati malo da sisa i onda pratim ako ponovno povrati da moramo doci. Evo proslo je 20 min, drzum ga i cekam. Ne znam sta da radim, malo mi je cudan

Emmie
    29. Svibanj 2021. 01:44

Avama, nadam se da će maleni biti bolje. Je li kakao? Ako jeste, kako to izgleda? Plače li?

Emmie
    29. Svibanj 2021. 02:08

Avama žao mi je što prije nisam vidjela tvoju poruku. Nadam se da je sve ok. ☹ Evo provjeravam forum  svako malo da vidim jesi li se javila. Moja email adresa je em.safic@gmail.com, ako ijedna od vas želi da stupi u kontakt izvan foruma.

• avama
    29. Svibanj 2021. 02:27

Emmie

Avama, nadam se da će maleni biti bolje. Je li kakao? Ako jeste, kako to izgleda? Plače li?

Plakao je onako kao kad su grcevi ne stalno, nego zaplace kad ga zaboli, jednom se pokako tokom veceri (stolica kao i uvijek rijetka).
    Papao je josnjednom prije sat vremena i aad.sjwdim pored njega i promatram ga. Tu i tamo se grci i malo isprdi. Samo da vise ne povraca.

• avama
    29. Svibanj 2021. 02:29

Nekako si mislim da je viroza mozda bi imao temperaturu. I mislilamsam.da se ranijenrodjena djeca cijepe toliko kasnije koliko su ranije rodjena

Emmie
    29. Svibanj 2021. 02:38

Avama, izgleda da je maleni bolje. Nadam se da neće više povraćati. Temperatura je čest simptom poslije tog cjepiva (zbog cjepiva za meningitis) tako da i temperatura ne bi značila da maleni ima virozu. Pogledala sam informacije za meningitis cijepivo, i jedna od čestih nuspojava (1 u 10) je povraćanje, tako da može biti i od toga.

Emmie
    29. Svibanj 2021. 02:41

Evo slika:
    https://ibb.co/FsyfZ84

Emmie
    29. Svibanj 2021. 02:54

Avama, evo provjerila sam, isti slučaj što se tiče povraćanja sa 6 u 1 cijepivom. Povraćanje je česta nuspojava. 

• avama
    29. Svibanj 2021. 06:11

Emmie hvala na brizi, evo spavao je do malo prije, papao je sad (sisao) i spava dalje. Prdi malo, za sad nije povracao (nadam se da nece vise).
    Bas sam se uplasila. Mozda nisam smijela dopustiti sva tri cijepiva isti dan. Samo da sve bude dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.