Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    29. Svibanj 2021. 06:59

Avama, znam kako ti je! I ja sam imala 1000 misli poslije cijepljenja. Ja se nadam da je to to što se tiče povraćanja ili bilo kakvih drugih nuspojava. 😊

• ružica
    29. Svibanj 2021. 07:22

Mame dobro jutro,

Koja su to cjepiva? Mi jos nismo primili ništa, a za 12 dana imamo 3 mjeseca.
    EnmEn 😘

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

kety992
    29. Svibanj 2021. 08:01

Petra– ako se dobro sjecam,ti si imala rupturu...koji stupanj? I kak ti ide oporavak? Meni pise rupture perinei II , kuzim,procitala...bas me brine to sad...imam osjecaj da cu lezat mjesec dana s ovim 😒😒 kad krenu konci ispadat? 😔 osim toga tu su i hemici...oni ne bole...al ih je more 😑😑 uopce nezz jel.ih slobodno mazem s hemopropinom vec il? Izgubljena sam sad 😶😭 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Emmie
    29. Svibanj 2021. 08:59

Ružice cjepiva su 3 (bar kod nas)
    Mengitis B 
    Rotavirus 
    6 u 1 cijepivo 
    Prima se od 8 tjedana.

Posao - ne nedostaje mi stres. Jedna od mojih odgovornosti je objavljivanje sastojaka koji se nalaze u hrani na pakovanju te iste hrane. Zaboravim li objaviti samo jedan sastojak, a posebno onaj koji je alergen, netko može umrijeti ili se ozbiljno razboljeti. 
    .
    To je ogromna odgovornost pa sam oduvijek opsesivno provjeravala sve informacije koje sam stavljala na pakovanje hrane. To košta živaca i ne mogu više. Hvala Bogu nikada se ništa loše nije desilo, ali gotova sam. 
    .
    Kad malena bude veća mislim da se zaposlim na kasi ili da slažem police u supermarketu i samo zaradim sebi za džeparac.

Još jedno dijete. Znači ako moram čekati 2 godine prije nove trudnoće bit će mi 43 godina. Sa kćerkom od skoro 20 godina, mogla bih imati unučad od 45. Tako, ne hvala 😆

🌺Principessa🌺
    29. Svibanj 2021. 10:02

Emmie,moja majka ce ove godine 45 godina,ja imam seku od 3 ipo godine,ja imam 24 i malu bebu🥰 zezamo se da je moja seka valjda najmlada teta,ali zato dok dodu k nama male svugdje ima i oce stalno pomoc🤩🤞🏼
    .
    Kaj se mora tice,mislim da mi ne idemo ove godine,planiramo vjencanje i krstenje pa kud jos i more🤣
    .
    Girl vi imate 2u1, jel morate na zarucnicki tecaj?
    .
    Posao meni ne fali🤣 sva sreca pa vise nisam frizer i psihijatar u jednom, nije fizicki naporan posao,koliko je psihicki,tak da odmaraaam skroz🙈 sisam samo muza🤗
    .
    Drugo djete- ja bi,ali ne razmisljam jos o tome.. a opet nebi neki preveliki razmak.. razmisljam da kak Bog da,tako bude🙏🏼 ima plan za sve nas! 
    .
    Jagodice ako se smatras spremnom,odite na selo! Mi imamo koncem lipnja firmu od moje sister i ici cemo svakako k mojima na firmu, bit ce samo kumovi i domaci mi je teren..
    Ali ako imas di bit s malenim,zasto ne malo se maknit iz zagreba😍😅

Emmie
    29. Svibanj 2021. 10:12

Principessa - skoro ista situacija i kod nas. Možda baš i ja dobijem unuče od 45, a malenoj će biti 4 ili 5 godina. Moja je mama dobila prvu unuku od 38 godina😆😆😆. 

• avama
    29. Svibanj 2021. 10:23

Evo nas za sad vise nije povracao i cini mi se ok. Vidjet cemo danas kako bude. 
    Rekla mi je pedijatrica da je beba zedna ako joj je fontanela uvucena. Ja sam primjetila da je mojok bebi mrvicu uvucena ali sad ne znam jel tako stalno ili ne.
    Dabli vi svojim dojenim bebama dajete vode?

• thera
    29. Svibanj 2021. 10:30

Avama,drago mi je da je bolje i da je to iza vas,drzim palceve da tako i ostane🤞❤️
    Kod nas tmurna subota i raspolozenje u tok modu. Mali je cendrav od jutra. Pustili su me decki da se naspavam ali cula bi ga valjda do karlovca😅
    Pa sad susim kosu,i mislim napraviti trajni lak a malac chila uz zvukove fena😊
    Mama ima vrijeme za sebe iako bi radije spavala😂

Emmie
    29. Svibanj 2021. 10:31

Avama, ne, ne dajem joj vodu. Ako ne plače, ako jede dobro i ako su pelene mokre onda vjerovatno nije žedna. Tako bar ja mislim. 

pupetta
    29. Svibanj 2021. 10:53

Avama zao mi je zbog povracanja i drzim fige da sve cim prije prode. Ja ne dajem vodu svojoj bebi i slazem se s Emmie - popiskene pelene su indikator i za dovoljno vode i hrane. Moj malac kaka obilno svakih 7-10 dana (sto je meni psihicki koma, ali pedijatar kaze da je sve u redu i ne muci ga probava), a pelene su popiskene redovito i super napreduje - 1200 gr i 7 cm u mjesec dana. Tako da nemas o cega brinuti 
    Ruzice kod nas se daje Hexacima, to je isto 6 u 1. Mislim da svi dobiju prvu dozu na kontroli s 2 mjeseca, al moguce da i to ovisi o pedijatru.
    Kety smijes Hemopropin dok dojis. Pokusavaj sto redovitije odrzavati higijenu (citaj prati guzu s vodom) i ne koristiti toaletni papir nego samo vlazni toaletni papir, ne vlazne maramice. Meni se tako relativno brzo rijesilo 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.