Avama, nadam se da će maleni biti bolje. Je li kakao? Ako jeste, kako to izgleda? Plače li?
Plakao je onako kao kad su grcevi ne stalno, nego zaplace kad ga zaboli, jednom se pokako tokom veceri (stolica kao i uvijek rijetka).
Papao je josnjednom prije sat vremena i aad.sjwdim pored njega i promatram ga. Tu i tamo se grci i malo isprdi. Samo da vise ne povraca.
Nekako si mislim da je viroza mozda bi imao temperaturu. I mislilamsam.da se ranijenrodjena djeca cijepe toliko kasnije koliko su ranije rodjena
Avama, izgleda da je maleni bolje. Nadam se da neće više povraćati. Temperatura je čest simptom poslije tog cjepiva (zbog cjepiva za meningitis) tako da i temperatura ne bi značila da maleni ima virozu. Pogledala sam informacije za meningitis cijepivo, i jedna od čestih nuspojava (1 u 10) je povraćanje, tako da može biti i od toga.

Avama, evo provjerila sam, isti slučaj što se tiče povraćanja sa 6 u 1 cijepivom. Povraćanje je česta nuspojava.

Emmie hvala na brizi, evo spavao je do malo prije, papao je sad (sisao) i spava dalje. Prdi malo, za sad nije povracao (nadam se da nece vise).
Bas sam se uplasila. Mozda nisam smijela dopustiti sva tri cijepiva isti dan. Samo da sve bude dobro
Avama, znam kako ti je! I ja sam imala 1000 misli poslije cijepljenja. Ja se nadam da je to to što se tiče povraćanja ili bilo kakvih drugih nuspojava. 😊

Mame dobro jutro,
Koja su to cjepiva? Mi jos nismo primili ništa, a za 12 dana imamo 3 mjeseca.
EnmEn 😘
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Petra– ako se dobro sjecam,ti si imala rupturu...koji stupanj? I kak ti ide oporavak? Meni pise rupture perinei II , kuzim,procitala...bas me brine to sad...imam osjecaj da cu lezat mjesec dana s ovim 😒😒 kad krenu konci ispadat? 😔 osim toga tu su i hemici...oni ne bole...al ih je more 😑😑 uopce nezz jel.ih slobodno mazem s hemopropinom vec il? Izgubljena sam sad 😶😭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ružice cjepiva su 3 (bar kod nas)
Mengitis B
Rotavirus
6 u 1 cijepivo
Prima se od 8 tjedana.
Posao - ne nedostaje mi stres. Jedna od mojih odgovornosti je objavljivanje sastojaka koji se nalaze u hrani na pakovanju te iste hrane. Zaboravim li objaviti samo jedan sastojak, a posebno onaj koji je alergen, netko može umrijeti ili se ozbiljno razboljeti.
.
To je ogromna odgovornost pa sam oduvijek opsesivno provjeravala sve informacije koje sam stavljala na pakovanje hrane. To košta živaca i ne mogu više. Hvala Bogu nikada se ništa loše nije desilo, ali gotova sam.
.
Kad malena bude veća mislim da se zaposlim na kasi ili da slažem police u supermarketu i samo zaradim sebi za džeparac.
Još jedno dijete. Znači ako moram čekati 2 godine prije nove trudnoće bit će mi 43 godina. Sa kćerkom od skoro 20 godina, mogla bih imati unučad od 45. Tako, ne hvala 😆

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji