Moja je nocas spavala od pol 12 do pol 4 i od 4 do 8, tak sam i ja spavala hahah prek dana je aktivnija i razgledava se, jucer je bila budna od 10:30 do 15:30, onak spavala je na rate,malo po malo..ali vecinu vremena budna i razgledava se🥰
NevaEva hahaha tvoj postar onda ko i moj,ima da poludi jer paketi samo stizu.. ne samo postar, gls, oversis,dpd hahah
Jutro mame! 🌸
.
Kod nas zadnja dva dana jako teska. Padam s nogu. Doslovno. Ona kao da joj zubi rastu, evo ne znam sta bi drugo moglo biti. Trpanje rukica u usta i nekakav bolni plac. Pa zaspe, pa u snu pocne plakati, ono kao jecati, pa ju to probudi… onda je nervozna dodatno jer nije spavala. Ukratko… ajme majko. Izmedju ostalog, ja sam se udarila u ruku i iskocila mi je nekakva kost na zapescu, to nekako tupo boli - jedva ju savijam. Dr. kaze vratit ce se kad se ligamenti vrate na mjesto. O boli u ledjima da vam ne pricam. Vrijeme odvratno - glava mi puca. Znaci, toliko sam umorna da me trnci cijelim tijelo prolaze i manta mi se. Jucer sam ju doslovno “bacila” na krevet iz ruku jer sam mislila da cu se srusit kako mi je zazujalo u glavi. Ali napokon mi stizu roditelji sutra, pa idem malo kod njih tjedan ili dva. Koliko se tome veselim ne mogu vam opisaati. Sto zbog toga da ih napokon vidim, sto zbog toga da se odmorim malo.
Ona evo zaspala u svojoj Nuna njihaljki… ona je obozava i nama se pokazala odlicna. Nismo uzeli elektricnu, nego obicnu. Stvarno voli provoditi vrijeme u njoj.
Zao mi je citati koliko se vas muci sa grcevima, mogu vam samo reci - izdrzite, izdrzite, izdrzite!! Bit ce bolje, mora, nece trajati vjecno! 🙏🏼
Sto se tice refluksa sad kad citam vase simptome, pitam se je li mozda moja cura to ima. Ona stvarno dosta bljucka, ponekad i sat vremena iza jela… cak ako i maksimalno pazim da ju ne tresem ili nesto ona opet izbaci iz sebe. Stuca nekad nekoliko puta dnevno, a nekad prodje dan da ne stuca. Evo ne znam. Pelene su joj uredno poiskene, pokakane, na kilazi dobiva vise nego odlicno. Mislim se da nije mozda to od njenog prejedanja i nemirnog papanja. Moram def porazgovarat sa ped. o tome.
Uh cure, odoh popiti litar kave i nesto za glavu, druge mi nema… nadam se da ce danas i nama i svima biti bolji dan ! 🙏🏼😘
Drzi se MissGraz, you can do this.
Moj budan vec 3 sata, ne place, igramo se, puuuuno papamp pa bljuckamo pa povracamo pa opet. Malo baby gym, malo nosenje. Kava evo stoji kako sam ju skuhala. Spavao je od 8 do 9 pa sam se otusirala i kosu oprala, jej ☺☺
Lelosi tajice ja kupila zbog stalnih reklama i reko sigurno su top kad su tako skupe iiiiii kad su stigle stvarno su fulllll ful mekane i vise onako materijal kao neke lasterice neznam kako da opisem ful tanke a ne kao pamucne inače i ja i moja curka od 11 god bile odusevljene jer dobro stoje jer su skroz uz tijelo a nisu prozirne ali onda nakon 10 min skuzile da ful skupljaju muce i sve na sebe pa budu sive a ne vise crne😳 ali kazu da samo crne skupljaju sve na sebe a ostale sarene kao ne ali nisam sarene probala. Obe stanemo u osnovnu velicinu kao M-L rastezljive su jako. Samo na kraju svega ipak mi se cine preskupe jer su toliko onako tanašne da me strah da će se odmah rašupit a 200kn su. 🤣🤣 i za te pare nebi smjele skupljat sve na sebe 😁😁
EmEn hvala! Meni se cine ful skupe za tajice, inace kupim dvoje za 80kn u c&a i mirna bosna, al sam vidle te lelosi super dizajna i eto uzela 😂🙈 245kn. Vec mi je zao para.
.
Thera ja dojim samo u svim bolnim i neudobnim pozajima pa ti ne mogu pomoc 😅
MissGraz,
Proći će i to, izdrži. Mislim da je jos prerano za zube? I moj stavlja šake i sve što stigne u usta ali nekako mislim da nisu zubi još?
Ja sam tocno primjetila da ciklično kod svih nas idu periodi ldobrih pa loših dana, jao da nas nakon loših dana puste malo l, ne previše da predahnemo pa opet iznova.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Tako su i nama za vrećicu za urin, nalijepili, poslali nas nek sjedimo u autu i provjeravamo jel se popiškio, ako ne da se vratimo za sat vremena. Jel se samo meni to čini jadno, poslati bebu staru 18 dana u 10 navečer u auto da čeka 😳 bar da imaju neku prostoriju da beba moze u miru i leći, ako treba dojiti i sl. mozda je i to do korone🤔
Uglavnom ako netko otkrije udobnu pozu za dojenje, da paše i mami i bebi, plaćam cugu ili kupujem jedne lelosi tajice 🤣🤣
Julesica meni to zvuci nehumano. Bez obzira na koronu..
.
Mi smo cini se u grcevima. Nema kakice vec 3 pelene, danas ne spavamo kao inace, zaspe na 15 min, probudi ga bol valjda, hoce na sisu, prenajede se, povraca, podrigava se, napinje al nista. Zaspe nakon cca 1h al ne na dugo. Espumisan? I kaj ak se zeznem i ovo nisu grcevi, mu te kapi mogu nastetit?
Julesica meni to zvuci nehumano. Bez obzira na koronu..
.
Mi smo cini se u grcevima. Nema kakice vec 3 pelene, danas ne spavamo kao inace, zaspe na 15 min, probudi ga bol valjda, hoce na sisu, prenajede se, povraca, podrigava se, napinje al nista. Zaspe nakon cca 1h al ne na dugo. Espumisan? I kaj ak se zeznem i ovo nisu grcevi, mu te kapi mogu nastetit?
Ma nemogu mu naštetit, to je simetikon, on ne škodi crijevima. Iako nisu grčevi, a tipa prdi mu se a nemože, espumisan će mu razbit taj veliki plin u više manjih mjehurića pa će lakše prduckat. Probaj sa dozom od 25 kapi prije ili poslije papanja, vidi kako će se ponašat, pa ako se smiri super. Ni J nije kakao 3 dana opet, danas ga isto napreže, prducka ali ništa. Ali ne sprijecava ga u spavanju 😂
Mame,
Kad vam beba plače dugo hvata li vas tjeskoba, panika kako god? Mene hvata nekakav očaj skraćeno.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji