NeverEver, znam kako ti je kad ne znaš kako pomoći. Štuca li tvoj maleni često? Stvarno ne znam da li su grčevi ili reflux u tvom slučaju. Moja malena ne povraća nikada, ali vidim da joj se mlijeko vraća poslije jela pa ona to opet proguta. Jesam vidjela nešto sirasto nekoliko puta na njenom jeziku, ali to je to. Postoji mnogo simptoma refluxa, pa pokušaj vidjeti da li maleni ima još neke simptome osim plakanja. Kao naprimjer, da li loše spava i budi se u plaču jer kad legnu onda se mlijeko iz stomaka još lakše diže gore pa ih to probudi.
Ridja i Petra, super da bebice lijepo napreduju!🥳👶
.
Mi smo se maloprije kupali i curke moje cak je malo uzivao🤣 onak place (nije to bad plac plac, vise se cubi, onak usnice spusti i kao da zavija koliko je lose🤣)i onda stane, pa me gleda onak u stilu "pa nije ovo tak lose"🤣
.
Nahranila ga, sad spava. Sljedece budjenje po planu bi trebalo biti oko23h30, poznavajuci njega bit ce oko 00h45 i onda opet oko 4⏰
.
Idem na zasluzeni tusiranac1🚿🧖♀️🙏
Povezivanje s bebom (Ivancica) uuu jakoo dobra tema svaka ti cast sto si to spomenula 👍 vjerujem da ce biti mama koje su se pronasle u tvojim rijecima. Iako ja nisam jedna od njih. Zapravo mozda djelomicno. Uglavnom ja sam imala ono love on the first, znaci cim su mi rekli evo stize mamina curica, ja sam se savila koliko god sam mogla i vidjela sam joj glavicu s punooo kosice i tu sam se vec slomila, znaci dok je prakticno bila na pola vani. Kad je izasla odmah su mi ju stavili s pupcanom na prsa i dali ju da ju izljubim, ja sam suze lila da sam pocela jecat eto samo to cu reci. Od samog starta je bila zaljubljenost do neba i nazad. Na babinjacama nisam pogled skidala s nje, samo sam ju mazila, ljubila, slikala tati, ma ono neopisiv osjecaj.
Ali kad smo dosle kuci, maloo se to izgubilo. Eh sad ja ne bih rekla da je to bas usporedba s povezivanjem posto smo se mi povezale odmah. Vise bih rekla da je to bio onaj zastitnicki majcinski osjecaj. Posto kad smo dosle kuci naravno da ju je tata, mazio, ljubio, nosao, oci nije skidao s nje tih 10tak dana dok je bio kuci, odmah je presvlacio, brisao ma sve, sve (osim hranjenja) i u tam ja imala osjecaj kao da sam malo izbacena iz centra i kao da sam bila vise sa strane neka sporedna uloga (zapravo nisam bila) al ono uz hormone i svo to ludilo nakon dolaska kuci + sveki, bas sam se osjecala malo kao da Nea vise ne obraca toliko paznju na mene koliko na muza i sveki. Ali brzo je to proslo, kazem cim su se hormoni smirili doslo je i ono staro.
Curke moje tko god da se sada bori s tim osjecajem "manje vrijednosti" zbog hormona razumljivo je. Al vjerujte da je to sve prolaznog karaktera. Cekajte samo da vasa bebica malo odfrklja, kao moja recimo sada. Kad krene obracat paznju ful, kad se smije na vas glas, pojavu, kad vas mazi rukicama, prica s vama, kad vam toliko krene gugutat da imate osjecaj kao da vam zeli reci koliko vas voli, ali jos to ne moze. To je ono zbog cega se zivi 💗💗
Nea 💗
Ajme cure moje,koji dan danas. Budenje u pola 6,pa sam ga uspjela uspavati do 9. I od 9-13 nosanje,plakanje,hranjenje. U 13 dragi odlazi raditi,ja ostajem s malim sama do 21h. On je do 21 sat ukupno spavao mooozda sat vremena kad se sve zbroji. Izmedju toga uspavljivanje,ljuljanje,hranjenje,prematanje. Cak je i u voznji kolicima bio budan ali barem dobar. Doma je imao faze vristanja. Ne znam jesu li grcevi ili ne ali kad ga stavim na sisu onda prestane. Moze li ga to toliko smiriti ili nisu grcevi nego samo problem s crijevima? Bljuckao je nekoliko puta danas,zagrcnuo se u tome pa se uplasio sav,pa mu kasnije islo i kroz usta i kroz nos. Preskinula sam ga 4 puta cijelog i samo se nadam da nece vise danas trebati jer mu se sva roba susi😅
Sve u svemu,jaaako naporan dan. Ja sam prvi puta jela u pola 10, do tad popila kavu i par casa vode. Znam da nije zdravo ali skroz sam zaboravila na hranu. Nadam se boljem sutra i sve me strah noci koja dolazi. Evo sad spava snom pravednika😂
I mi smo imali koma dan, nikad takav nije bio, kad je dragi došao doma još i gore, vrištanje iz petnih žila, staje s disanjem, gubi zrak, kašlje, crveni se, kao zaspe, čim ga spustiš sve ispočetka, malo sisa pa se i na nju naljuti i odbija ju, svjesna sam da su nam vjerojatno krenuli grčevi, ali smo ipak na kraju otišli na hitnu da isključimo sve drugo. Nalazi su ok, još sutra moramo vaditi urin kod naše pedijatrice i dobili smo dijagnozu dojenačke kolike 😳😳 planiram sutra uzeti espumisan i nadati se da će bar malo pomoći.
Vadili su mu krv, jadničak mali, to nije bilo humano, dva puta ga je pikala u stopalo i tiskala da krv izadje, ziher je to trajalo 5 minuta. Nadam se da je samo sestra bila smotana, da to nije inače tako 🙄
Julesica,bas mi je zao sto se jadan toliko namucio danas ali drago mi je da su ipak nalazi ok.Nadam se da ce epumisan pomoci,ja ga mislim kupiti da ga imam pri ruci.
Mom su na hitnoj vadili krv iz prstica na ruci,pikla ga je i onda strugala prstic o epruvetu i skupljala kapi. Isto mi je grozno to izgledalo jer sam ja na taj nacin skupljala krv za guk profil i sjecam se da mi je to dosta gadno bilo😔
Ja se nadam da ste sad vec bolje😘
Dobro jutro mame drage.
Julesica, koliko ima tvoj maleni? Ja sam ti postala strucnjak s kolikama, opiši malo kako to izgleda? Kako ćeš mu vaditi urin, i meni je pedijatrica dala da izvadimo urin i kupila sam onu kesicu.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mame,
Primjećujete li vi napredak od bio gaie ili espumisana?mi pijemo oboje i neznam što da kažem.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Mame,
Primjećujete li vi napredak od bio gaie ili espumisana?mi pijemo oboje i neznam što da kažem.
Ruzice, kupi onaj collic. Ja sam od njega vidjela napredak
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji