Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    18. Svibanj 2021. 19:55

Bubica1

ružica

U četvrtak nam je punih 10 tjedana, pa valjda bi bio red da grčevi počmu se smanjivati?☹️

Kazu da oko treceg mjeseca prestanu pa drzim fige da vam bude tako, stvarno ste se namucili. A sta se zubica tice, neka djeca to bezbolno prodju pa sam ja nadobudna i nadam se da ce tako biti i kod nas. 😁
    Ali najvaznije je da ce svakako sve to proci i da samo treba izdrzati. To mi je neka misao vodilja, nece to zauvijek trajati. 💪

Ma sve to stoji, ali postaješ pesimističniji kad to traje🤦🏻‍♂️😀

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    18. Svibanj 2021. 19:55

Beba može imati "tihi" refluks i ne bljucati nikako a, i ne odbijati jesti. Ponekad bebe sa refluksom traže jesti češće da bi saprale tu kiselinu, ali prejedanje im ne pomaže nikako. Eh, da ,moja malena kašljuca ponekad jer joj valjda ta kiselina grize grlo ☹
    .
    Ako neke od vas sumnjaju na refluks, pokušajte bebama dati manje, ali češće obroke. Isto tako, neka podrignu nekoliko puta za vrijeme hranjenja i držite ih uspravno 20 minuta poslije jela dok stomak malo ne proradi.
    Neka hrana koju majka jede (ako doji) može pogoršati refluks kod beba kao naprimjer kafein, citrus, čokolada i kravlje mlijeko ako beba ima alergiju na njega.

🌺Principessa🌺
    18. Svibanj 2021. 20:05

Od koliko starosti se daje Espumisan? To je isto za grceve? Jel to samo za djecu koja su dojena i koja su na kombinaciji dojenje i dohrana ili moze i koji su samo na dohrani? Kak to ide?

• NeverEver
    18. Svibanj 2021. 20:33

Hahah MissGraz sam se ti smij, ja ti jesam smisna u svakom smislu te rijeci 😋😋 moram sama sebi povremeno dat kompliment da ne padnem u depru radi strija i koze. 
    Evo cure s juga da ne ostanete zakinute, moj mali upravo papa s vanjkuša, jastuk na sjeveru ;) btw pocela sam poruku pisat prije vise sati al se mali probudio 😅

• MissGraz
    18. Svibanj 2021. 20:44

Ruzice, dr je za moju komentirao da je papar.  Ali je brzo bilo gotovo barem.  Ako te tjesi mi smo danas pokusali otic u Bauhaus, mislim da nas je na onih 2000 kvadrata skupa sa cijelim parkingom svaka osoba cula dok smo samo usli i izasli. Ljudi moji, sto se ona zna zacenut, meni srce stane… a muz svaki put toliko ispanicari oko toga da mi dodje da ga mlatnem! 🙄
    NevaEva 😘

• thera
    18. Svibanj 2021. 20:52

MissGraz,ajme😂 Mogu zamislit situaciju. Tako smo mi neki dan isli u restoran i odmah pitali jel spremaju za van. Zacudo,spavao je. Kod nas je danas malo vise spavanja jer je ljepsi dan pa smo bilo 2 puta vani. U drugoj rundi sam isla sama s njim i noge su mi otpadale ali nisam se dala doma,uzivala sam u miru😅 Na kraju nas je kisa potjerala doma i naravno da je poceo plac i grcenje cim smo usli u stan. Stavila sam ga na sebe,plac. Nakon pola sata dala bocicu,opet plac. Pa opet na sebe,i kad je trebao podrignut vec je bio toliko izmoren da je zaspao na meni. Dokle ce,bas me zanima. Sjedim uz njega i ne usudim se skinuti pogled da se ne probudi😂

• julesica
    18. Svibanj 2021. 21:45

Moj se prvi put zacenio kad je došla patronažna pa ga je podignula, nakon toga jučer meni bar 5,6 puta, a danas u voznji u jajetu, još se nisam naviknula na to, srce mi preskoči kad se tako zacrveni i ukoči cijeli. Dr. mi je rekla da je dobro i laganu mu puhnuti u lice.
    Danas sam kupila espumisan i biogaiu, i zbunjena sam kako mu to davati, uz te dvije još pijemo i onaj vitamin K i D. Kako vi to bebačima dajete, sve kapi odjednom ako se hrane na bočicu, ako dodjite na zlicu ili? Sve odjednom ili rasporedite kroz dan?
    Btw i ja sam umrla od smijeha na papilovu 🤣🤣 nisam iz Dalmacije ali dragi je i odradila sam par sezona doli pa znam i za kušin i za vanjkuš 😉😉

• NeverEver
    18. Svibanj 2021. 22:01

Ja sam isla guglat sta znaci zaceniti se 😅 i moj je to napravio kad ga je sestra stavila na hladnu vagu na 1.pregledu kod pedijatra a ona kaze: vecina djece place, on drami. To nije stvar pregleda nego karaktera 😂😂😂😂😂😂 Blago meni.. moj ko da ga je suput rodila. Al dobro, ja i dalje krivim sestru. Sta stavljaju bebe na hladne vage bez iceg. Nek je zadramio. 😆

• thera
    18. Svibanj 2021. 22:25

Maja Suput😂 Meni je ona inspiracija. Kad mi je tesko,pogledam kako je njoj dobro i mislim si,ako moze ona,mogu i ja. Ako je Bloom dobar bit ce i moj😂

I ja sam nakon komentara isla guglat zacenio. Vise mi nije tak smijesno😰 Ja se prepala cijela i kad mu je jucer hrana isla kroz nos pa se isto sav zacrvenioni ukocio. Ne znam tko se vise prepao,on ili ja

• ružica
    18. Svibanj 2021. 22:31

Thera🤣🤣,

I ja gledam i čitam O Maji u Stpryu i pitam se, Bloom Nema grčeve?🤣🤦🏻‍♂️. Neće grčevi na nju neboj se.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.