Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    18. Svibanj 2021. 08:47

Lelosi tajice- nemam ja ali neki dan smo ih uzimali frendici za rodjendan i ona je super zadovoljna😊

• thera
    18. Svibanj 2021. 08:53

Ja sam npr nocas spavala od 11-1.30 kad i on. Pa od 3-5,pa opet od 6.30-8. Znaci nekih 6 sati. Noc prije je bilo bolje,skupila sam mozda i 8. Kroz dan nisam spavala nista jer nije ni on😅 Nekad su bolji dani a nekad losiji. Meni kronicno fali spavanje jer sam navikla odspavati 8 sati,u komadu naravno. Bez toga sam placljiva ko malo dijete😂
    Kuhanje-kaj je to?😅 Ja sam jucer skuhala juhu kad je dragi bio doma i izvadila neko meso za rizoto,kao to cu da imamo kad on dodje s posla. U 7-8 sati sto smo bili sami jedva da sam casu vode popila jer je on zaplakao cim bi ga spustila a spavao nije. 

• thera
    18. Svibanj 2021. 08:55

Ja sam sad vec spremna na to da spavam kad i on i pustim i kuhanje i sve. Ali to dijete ne spava. Evo jucer cijeli dan nista,nocas odspavao nekih 7 sati i on je opet budan

• thera
    18. Svibanj 2021. 08:56

Jos jedno pitanje,za cure koje doje? Koja vam je poza najzgodnija a da se ne skvrcite cijele? I da mozda mozete malo i odmoriti uz njih?

• julesica
    18. Svibanj 2021. 08:59

ružica

Dobro jutro mame drage.
    Julesica, koliko ima tvoj maleni? Ja sam ti postala strucnjak s kolikama, opiši malo kako to izgleda? Kako ćeš mu vaditi urin, i meni je pedijatrica dala da izvadimo urin i kupila sam onu kesicu.

Maleni je 18 dana star. Jučer je cijeli dan njurgao, kao zaspe pa čim ga spustiš se probudi, ali dao se umiriti. Popodne u dva navrata vrištanje, nikakvo nunanje i nošenje nije pomagalo, onako dugi krici, crveni se u licu, stišće šakice, gura sve od sebe, grebe što god dohvati...nekako smo naučili prepoznati plač kada je gladan, i mislim da to nije to. Odjednom se onda smiri i skoro zaspe, i onda ispočetka. U autu kad smo se vozili se smirio i zaspao. 
    Ne znam kako ćemo s urinom, to su mi na hitnoj rekli, neka izvadim urin danas kod pedijatra, planiram zvati kasnije jer radi popodne pa ih pitati trebam li donijeti urin ili ćemo to tamo

• thera
    18. Svibanj 2021. 09:04

Julesica,jesi dobila onu vrecicu koja mu se zalijepi i onda kad piski dio udje u nju? Ja sam gledala kako su mom to stavljali ma hitnoj i nije mi se cinilo tako komplicirano. 

• julesica
    18. Svibanj 2021. 09:12

Girl - collic i još nekako ili, ima puni naziv? ja skupljam iskustva pa da znam što da mu kupim
    Principessa-ja imam neku koja vibrira, bude u njoj mozda sat vremena u dva dana, jer ako se njemu plače nikakva vibracija ne pomaže 🤣
    Lelosi tajice- nemam pojma samo znam da me iritiraju njihove reklame koje non stop iskaču 🙄
    Poza za dojenje, uh, trazim najbolju, za sada sjedim na kauču, i skuzila sam da se sva nagnem nad njega i stradaju mi ramena,  nekad legnem na bok i tako i njega postavim, ali to je rijetko. On uvijek plače kad je gladan pa zapravo nemam vremena isprobavati poze, a htjela bih naći neku donekle udobnu jer ipak dosta vremena provedem u njoj.
    Thera-nisam dobila vrećicu, moram vidjeti sa dr.popodne kako ćemo to

• ružica
    18. Svibanj 2021. 09:13

Thera, jel se to ostavo pa kad se popiške ili
    Moraš čekati?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    18. Svibanj 2021. 09:18

I ja sam u te dvije poze. Ova prva je puno laksa njemu,teza meni i definitivno nije za odmaranje. U ovoj drugoj se rijetko uspijrmo naci. Jer kad ja bas legnem onda on navlaci moju bradavicu i nikako da uhvati kako treba i ljuti se. A ako sam ja u poluboku,podbocena onda je njemu super a mene lakat ubija. A i ja sam bila toliko sretna kad je prihvatio dojenje da sam bila spremna i na glavi dubsti. Ali to mi nije dugorocno rjesenje

• thera
    18. Svibanj 2021. 09:20

Ruzice,ja sam bila na hitnoj pa smo cekali. Rekli su da mu vratim pelenu i nek gledam svako malo i zovem ih kad se popiski

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.