Lelosi tajice- nemam ja ali neki dan smo ih uzimali frendici za rodjendan i ona je super zadovoljna😊
Ja sam npr nocas spavala od 11-1.30 kad i on. Pa od 3-5,pa opet od 6.30-8. Znaci nekih 6 sati. Noc prije je bilo bolje,skupila sam mozda i 8. Kroz dan nisam spavala nista jer nije ni on😅 Nekad su bolji dani a nekad losiji. Meni kronicno fali spavanje jer sam navikla odspavati 8 sati,u komadu naravno. Bez toga sam placljiva ko malo dijete😂
Kuhanje-kaj je to?😅 Ja sam jucer skuhala juhu kad je dragi bio doma i izvadila neko meso za rizoto,kao to cu da imamo kad on dodje s posla. U 7-8 sati sto smo bili sami jedva da sam casu vode popila jer je on zaplakao cim bi ga spustila a spavao nije.
Ja sam sad vec spremna na to da spavam kad i on i pustim i kuhanje i sve. Ali to dijete ne spava. Evo jucer cijeli dan nista,nocas odspavao nekih 7 sati i on je opet budan
Jos jedno pitanje,za cure koje doje? Koja vam je poza najzgodnija a da se ne skvrcite cijele? I da mozda mozete malo i odmoriti uz njih?
Dobro jutro mame drage.
Julesica, koliko ima tvoj maleni? Ja sam ti postala strucnjak s kolikama, opiši malo kako to izgleda? Kako ćeš mu vaditi urin, i meni je pedijatrica dala da izvadimo urin i kupila sam onu kesicu.
Maleni je 18 dana star. Jučer je cijeli dan njurgao, kao zaspe pa čim ga spustiš se probudi, ali dao se umiriti. Popodne u dva navrata vrištanje, nikakvo nunanje i nošenje nije pomagalo, onako dugi krici, crveni se u licu, stišće šakice, gura sve od sebe, grebe što god dohvati...nekako smo naučili prepoznati plač kada je gladan, i mislim da to nije to. Odjednom se onda smiri i skoro zaspe, i onda ispočetka. U autu kad smo se vozili se smirio i zaspao.
Ne znam kako ćemo s urinom, to su mi na hitnoj rekli, neka izvadim urin danas kod pedijatra, planiram zvati kasnije jer radi popodne pa ih pitati trebam li donijeti urin ili ćemo to tamo
Julesica,jesi dobila onu vrecicu koja mu se zalijepi i onda kad piski dio udje u nju? Ja sam gledala kako su mom to stavljali ma hitnoj i nije mi se cinilo tako komplicirano.
Girl - collic i još nekako ili, ima puni naziv? ja skupljam iskustva pa da znam što da mu kupim
Principessa-ja imam neku koja vibrira, bude u njoj mozda sat vremena u dva dana, jer ako se njemu plače nikakva vibracija ne pomaže 🤣
Lelosi tajice- nemam pojma samo znam da me iritiraju njihove reklame koje non stop iskaču 🙄
Poza za dojenje, uh, trazim najbolju, za sada sjedim na kauču, i skuzila sam da se sva nagnem nad njega i stradaju mi ramena, nekad legnem na bok i tako i njega postavim, ali to je rijetko. On uvijek plače kad je gladan pa zapravo nemam vremena isprobavati poze, a htjela bih naći neku donekle udobnu jer ipak dosta vremena provedem u njoj.
Thera-nisam dobila vrećicu, moram vidjeti sa dr.popodne kako ćemo to
Thera, jel se to ostavo pa kad se popiške ili
Moraš čekati?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
I ja sam u te dvije poze. Ova prva je puno laksa njemu,teza meni i definitivno nije za odmaranje. U ovoj drugoj se rijetko uspijrmo naci. Jer kad ja bas legnem onda on navlaci moju bradavicu i nikako da uhvati kako treba i ljuti se. A ako sam ja u poluboku,podbocena onda je njemu super a mene lakat ubija. A i ja sam bila toliko sretna kad je prihvatio dojenje da sam bila spremna i na glavi dubsti. Ali to mi nije dugorocno rjesenje
Ruzice,ja sam bila na hitnoj pa smo cekali. Rekli su da mu vratim pelenu i nek gledam svako malo i zovem ih kad se popiski
Sortiraj odgovore
Najstariji