Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    18. Svibanj 2021. 17:49

Ali meni je to prdenje vrh! Da sam si ikad mogla zamislit da ce mi njeno prdenje bit vrhunac dana 😂😂😂😂 Moja odmah nabaci osmjeh od uha do uha i smiri se i zaspi....

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• MissGraz
    18. Svibanj 2021. 17:51

Bubica, mislim da nisu grcevi, njih smo imali i izgledalo je drugacije. Skupljanje nogica, ukoceno tijelo… nekakav plac kao “rezanje” ili naprezanje. A i prducka stalnooo, a kaka redovno bez pola muke. Ne znam sta je ovo, jer bas trpa rukice u usta, dudu kao da “zvace” i plakanje je nekako kao jecanje. Ja sam isto uvjerena da je prerano za zube, ali mama mi kaze da je meni prvi izbio za 4mj. Neke bebe se rode sa zubima. Pa aj sad budi pametan… 🤷‍♀️

• MissGraz
    18. Svibanj 2021. 17:52

E da, doooosta bali, non stop je mokra oko usta 🤯

Bubica1
    18. Svibanj 2021. 17:53

ružica

Bubice,

Ta sam. Jeli prekida sto puta i plače usred hranjenja. Jedno hranjenje traje dva sata.
    Koliko tvoja malena ima, kad su grčevi krenuli?

E da, bas to. Hranjenje traje i po sat vremena jer ju stalno muce vjetrovi ili se bas grci. Bas me izludjuje to ponekad jer vise ne znam onda kad je zapravo gladna opet, je li dosta pojela i kolko da joj dam iduci put. Sad je 2 mjeseca i nesto vise od tjedan dana. A krenulo je to ima nekih dva, tri tjedna, ali ne kod svakog obroka. To nas bas zadnjih 4 dana muci da je prakticki kod svakog jela. Ja iskreno jedva cekam da nam zavrsi to razdoblje grceva. Em je njoj tesko, em nama dok ju takvu gledamo. Sva sreca pa se klinci toga ne sjecaju dok malo porastu. 😁 A kolko je tvoj malac sada? Bas suosjecam s tobom, meni je dosta ovih 4 dana, a kod tebe to vec dulje traje, mogu si misliti da nije lako. 🙁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    18. Svibanj 2021. 17:56

MissGraz, onda je moguce da se vec polako priprema za nicanje zubica, mozda ju vec desni svrbe pa joj je lakse dok zvace prstice i sakicu. 😊 Ko bi to znao, da nam barem mogu reci sta ih muci. 😊

👩 37 - AMH 13

• julesica
    18. Svibanj 2021. 18:12

MareiKate

Nama espumisan pomaže.
    Poza za dojenje dakle jastuk za dojenje si stavim iza leđa na sredinu, dakle oba kraja jastuka imam kao naslonjač za ruke i još si iza stavim jastuk za leđa/glavu. Njega ovisno o tome koja je sisa na redu stavim na krak jastuka i taman mi je visine do sise da on ugodno leži a i ja ležim. U početku smo također i spavali noću. Sad spava ok pa ga samo za uspavljivanje podojim tako a posebno noći ga ne dižem, samo namjestim sebe na broj k meni njega prema meni i on sisa ja spavam.

Koji jastuk imaš? Jer ako nastavim s dojenjem moram ga kupiti obavezno, stradati će mi ledja i vrat

MareiKate
    18. Svibanj 2021. 18:49

julesica

MareiKate

Nama espumisan pomaže.
    Poza za dojenje dakle jastuk za dojenje si stavim iza leđa na sredinu, dakle oba kraja jastuka imam kao naslonjač za ruke i još si iza stavim jastuk za leđa/glavu. Njega ovisno o tome koja je sisa na redu stavim na krak jastuka i taman mi je visine do sise da on ugodno leži a i ja ležim. U početku smo također i spavali noću. Sad spava ok pa ga samo za uspavljivanje podojim tako a posebno noći ga ne dižem, samo namjestim sebe na broj k meni njega prema meni i on sisa ja spavam.

Koji jastuk imaš? Jer ako nastavim s dojenjem moram ga kupiti obavezno, stradati će mi ledja i vrat

Neki nasljeđen od šogorice, star ko biblija ali je super jer je punjen onim sitnim kuglicama kao od stiropora i možeš ga baš lijepo namjestit kako ti paše a kad se jednom namjestiš onda je dovoljno tvrd da nigdje ne upada. Eto ne znam gdje je ona to kupila ali preporučujem takve - punjene tim sitnim kuglicama od stiropora.

• ružica
    18. Svibanj 2021. 18:57

Bubice,

Nama grčevi traju - ja sam sigurna da ih je imao vec u rodilištu jer je i tamo vrištao, a oni kažu sa grčevi dolaze ne prije 15 tog dana. Dakle, mi smo se toliko napatili da je evo iskreno mislim da oni nama Neće ni proći. Eto.
    I još kad mi jedna frendica kaže da su joj zubi bili gori od grčeva koje je njen sin imao uhvati me jeza.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    18. Svibanj 2021. 19:02

U četvrtak nam je punih 10 tjedana, pa valjda bi bio red da grčevi počmu se smanjivati?☹️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Bubica1
    18. Svibanj 2021. 19:50

ružica

U četvrtak nam je punih 10 tjedana, pa valjda bi bio red da grčevi počmu se smanjivati?☹️

Kazu da oko treceg mjeseca prestanu pa drzim fige da vam bude tako, stvarno ste se namucili. A sta se zubica tice, neka djeca to bezbolno prodju pa sam ja nadobudna i nadam se da ce tako biti i kod nas. 😁
    Ali najvaznije je da ce svakako sve to proci i da samo treba izdrzati. To mi je neka misao vodilja, nece to zauvijek trajati. 💪

👩 37 - AMH 13

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.