NevaEva,
Ako ti plače i grči se, skraćeno to je. Meni taj Espumisan išta ne radi. Kao i sve ostalo. Samo papilova.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Samo papilova? Ja ne znam na kaj mislis, mozak mi ne radi vise.
Hvala cure, onda cemo probat espumisan. Ako nece djelovat probat cemo i papilovu ako mi ruzica mohes objasnit pls gdje i koga da to trazim 😅 Evo zaspao nakon nekakvog malog prdjenja 😂 ne ocekujem da ce dugo.
I ja sam uzela espumisan danas. Vec 2 dana place i grci se. Nije to konstantno plakanje od par sati hvala bogu ali dosta place. Koliko sam procitala na uputama stetiti mu ne mogu,probat cemo.
Ruzice,mene nakon jucerasnjeg dana i kad vidim kako place sad hvata panika jer znam da moram ostati sama s njim. Mislim da je sve to normalno. Posebno kad dijete place a ne mozes mu pomoci nikako
Cure koje dojite,jel dijete stavite podrignut svaki puta? I ne razbudi se? Meni nekad zna zaspati na meni,ali ako ga dignem da podrigne obavezno se razbudi
Thera,
Mi sad idemo na uzv kukova, a on vrišti bez prestanka a ja se moram spremiti a sami smo doma. Horor.
NevaEva, papilova u Dalmaciji znaci samo izimanje novca bez ikakvog efekta....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Cure koje dojite,jel dijete stavite podrignut svaki puta? I ne razbudi se? Meni nekad zna zaspati na meni,ali ako ga dignem da podrigne obavezno se razbudi
Možda je to greška, ali ne. Razbudi se pod obavezno, onda opet sve u krug. Bljucka malo više kad se probudi jer nije rutnuo, više one zaostatke siraste, ali ne smeta ga to što nije podrignuo, spava skoro cijelu noć mirno, pa se ne krivim zbog toga 😏
Moj pije espumisan, BioGaiu i aptamil comfort i dalje vrišti. Što da ja vama kažem nego da to nista ne djeluje nego nam samo uzimaju pare kad mogu.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Ajme Ruzica, hvala ti, nisam znala! Kak mi jd to promaknulo, doslovno sve frendice iz Dalmacije! Sad cu se pravit vazna pred njima.
.
Cure, moj sad spava pa imam vremena za bediranje. Moja kilaza je sad skoro stara. 1lg imam vise. Vjerojatno ekstra dojke koje uzgajam. Al imam jos viska koze na trbuhu. Jel ima koja od vas? Jel to smijem s necim tretirat od kremica? Imala sam carski i proslo je 5 tjedana i 2 dana.
Ruzice,mogu misliti kako ti je. Izdrzi,mozes ti to😘 Kako sam jucer napisala,svi mi kazu da se toga necemo ni sjecati. Nisam im vjerovala za porod pa ispada da stvarno tako je.
Imam i ja viska koze na trbuhu a kilaza skoro ista. Dobila sam neke vjezbe koje bi morala raditi ali naravno ne stignem i ne sjetim se i kad se sjetim mazem biobazom koju sam koristila prije ali stalno se spremam proguglati dal postoje neke kreme koje mogu pomoci. Pa ako netko zna vicite😊
Sortiraj odgovore
Najstariji