I ja brojim da procurim, jos par dana, i isto imam neki osjecaj da cu da dobijem, nemam nikakvih simptoma sem bolnih sisa malo 🫣
Al smo sad na g.o, danas se vracamo, a cesto mi se poremeti onda ciklus, nadam se da nece ovaj mj, jer imam termin za vadjenje horomona 🙏
Da i meni su su grudi naotekle .. jame ogromne i bolne .. samo čekam da procurim 😏😏😏
Meni su onako teske i tu i tamo me zignu onako, al od kad smo krenuli sa bebom uvijek me prije M bole sise i to nekad bas uzasno.. al ja sam se pomirila da nam duze treba, prirodno nam nejde, sad od maja krecemo prvo svi pregledi pa cemo vidjeti kako i gdje dalje 🙏🤗
Mon problem je zadnjih 3 mjeseca bilo da sam svaki put propustila ovulaciju . Tako da mi je baš zao radi tog 😭 jer kako nisam koristila trakice nisam ni znala , a ovaj mjesec Sam ih prvi put koristila
Ja aam ih koristila 5 mj i nijednom nisam ulovila peak, i aktivno smo bas radili, i sad sam isla na pregled kod doktorice i ona mi je rekla da ce kroz dan sva biti ovulacija i to smo pokrili ali mislim da me koci sto mnogo zelimo a ja ne mogu da se opustim, ali dogovorila sam vadjenje hormona 17.5 i nakon toga konzultacije da vidimo odakle poceti
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja bi u srijedu trebala dobiti, za koliko ti trebas ?
Meni je danas 25. dan ciklusa a obično mi dolazi između 28. i 32. dana +- dan, dva nekad bude iznimka. Ja se nadam do petka da stiže. Pogotovo ako idem odmah u postupak pa se krećem pikati. Ja bi isto trebala hormone ići vaditi s ovom M.
Meni je 31., ja ju dobim 33,34, a prosla mi je došla 41 dan ciklusa , ovulirala sam 28.dan 😏😏 , hormoni su mi ok , ali neznam nešto mi se bilo poremetilo , a i jednom godišnje uvjek se tako desi da mi bude jedan ciklus puno duži ..
Ivyy može biti da nas i to malo koči …ali teško je o tome ne razmišljati kad toliko priželjkuješ ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Meni je danas 25. dan ciklusa a obično mi dolazi između 28. i 32. dana +- dan, dva nekad bude iznimka. Ja se nadam do petka da stiže. Pogotovo ako idem odmah u postupak pa se krećem pikati. Ja bi isto trebala hormone ići vaditi s ovom M.
Meni je 31., ja ju dobim 33,34, a prosla mi je došla 41 dan ciklusa , ovulirala sam 28.dan 😏😏 , hormoni su mi ok , ali neznam nešto mi se bilo poremetilo , a i jednom godišnje uvjek se tako desi da mi bude jedan ciklus puno duži ..
Ivyy može biti da nas i to malo koči …ali teško je o tome ne razmišljati kad toliko priželjkuješ ..
Meni je doktorica rekla da mi savjetuje da se opustim ali i da ona zna da je to tesko, ali da nek barem stres smanjim na minimum, meni je jako tesko ne misliti o tome, ali dobro, sad sam se pomirila da nejde prirodno pa polako dalje, dat ce Bog nadam se 🙏
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Meni je doktorica rekla da mi savjetuje da se opustim ali i da ona zna da je to tesko, ali da nek barem stres smanjim na minimum, meni je jako tesko ne misliti o tome, ali dobro, sad sam se pomirila da nejde prirodno pa polako dalje, dat ce Bog nadam se 🙏
A da.. stress utječe na sve nažalost danas , treba ići na odmor i zaboraviti na sve brige
Možda bi onda nešto se promjenilo …. Jer kad radiš neki stresniji posao plus ovo iščekivanje , priželjkivanje te sve blokira nekako 😏😏😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Bebolina kakva ti je temperatura? Mjeris ju jos?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Eto meni krenulo na 12 dpo , jučer dok sam se pobrisala na papiru mi je bilo svijtlo crvena krv .. danas svijetlo rozo .. tako da ću sigurno procuriti danas do kraja dana :( grudi me manje bole to je to
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Bebolinakakva ti je temperatura? Mjeris ju jos?
Mjerim je, temperatura je ovih dana sve oko 36.7, 36.8 tako da mislim da ću i ja dobiti za koji dan. Kod mene cice ovaj mj baš ništa.
Pocela ti je padati ili jos uvijek raste? Ne mogu se sjetiti koja ti je bila temperatura. Onaj tvoj rast mi je bas djelovao vrlo optimisticno.
Ali nastavi mjeriti bez obzira na ishod. Bazalna temperatura je bas super pokazatelj sto se dogadja u tijelu.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ja sam jucer uhvatila peak. Mjerila sam samo bazalnu temperaturu i nisam se opterecivala trakicama ni pozicijom cerviksa. I jucer mi padne BBT i isla sam iz znatizelje vidjeti hocu li uloviti i bome je bila pikcina i pol 😄
Pokrili smo jucer i pokrit cemo sutra. Pa sta bude, bit ce. Uzeli smo si pauzu od intenzivnog rada na bebici da se malo resetiramo jer smo se (citajte - ja 😂) previse opterecivali sa ovulacijom, terminima kad cemo spavati skupa, pa osluskivanju simptoma. Ako se primi - odlicno, ako ne, onda cemo na ljeto poceti opet malo intenzivnije hopsati :D
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Ja sam jucer uhvatila peak. Mjerila sam samo bazalnu temperaturu i nisam se opterecivala trakicama ni pozicijom cerviksa. I jucer mi padne BBT i isla sam iz znatizelje vidjeti hocu li uloviti i bome je bila pikcina i pol 😄
Pokrili smo jucer i pokrit cemo sutra. Pa sta bude, bit ce. Uzeli smo si pauzu od intenzivnog rada na bebici da se malo resetiramo jer smo se (citajte - ja 😂) previse opterecivali sa ovulacijom, terminima kad cemo spavati skupa, pa osluskivanju simptoma. Ako se primi - odlicno, ako ne, onda cemo na ljeto poceti opet malo intenzivnije hopsati :D
Držim palčeve da uspije ..❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Moja bazalna tem. Srijeda 36,07. Četvrtak 36,22. Petak 36,14. Subota 36,47 taj dan ulovljen trakicama 200%peak. Nedjelja 36,47. Ponedjeljak danas 36,38. Sto mislite dali je bila ovulacija? Pošto je danas pala tem.
Sortiraj odgovore
Najstariji