Jutro, prijavljujem 2DC. Nisam od neke volje, svasta mi se nakupilo proteklih mjeseci. Nadam se da ce doci malo pozitive sa ljepsim vremenima. Bas sam u crnjaku. Nisam cak ni pokusavala prosli ciklus. Nekad se uhvatim da se predomisljam dali uopce mogu izgurati jos jednu trudnocu, psihicki i fizicki. Sorry na negativnom postu, morala sam se malo pojadati. Nadam se da ste vi bolje volje.
Ja sam danas procurila , meni je prvi dan ciklusa 😕 nisam niti ja od neke volje , suprug i ja samo odlučili uzeti 2,3 mjeseca pauze .. i malo odahnuti, pa onda krenuti opet svježi i puni nade 🥰🥰🥰
Ma mi žene možemo sve , jake smo mi , ali imamo nekad takve dane da se osjećamo bez energije bez volje , ali to je sasvim normlano samo ne smijemo ući neki začarani krug pa da nam svaki dan bude takav, šaljem puse i zagrljaje draga
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Cure, zao mi je sto se tako osjecate. Također sam bila u istom kosu s vama (i bit cu opet u nekom trenu), tuzna, depresivna, nemoivirana i postalo mi je muka od svega. Napravite odmak od svega. Uzmite pauzu.
Umjesto da taj mjesec kupite testove za ovulaciju - platite si masazu ili vas dvoje odite u setnju gradom i na sladoled :)
Mjesec vise bez djece je mjesec vise da se posvetite sebi. Da vi tu bebicu docekate spremnije, zrelije i mirnije 🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro, prijavljujem 2DC. Nisam od neke volje, svasta mi se nakupilo proteklih mjeseci. Nadam se da ce doci malo pozitive sa ljepsim vremenima. Bas sam u crnjaku. Nisam cak ni pokusavala prosli ciklus. Nekad se uhvatim da se predomisljam dali uopce mogu izgurati jos jednu trudnocu, psihicki i fizicki. Sorry na negativnom postu, morala sam se malo pojadati. Nadam se da ste vi bolje volje.
Ja sam danas procurila , meni je prvi dan ciklusa 😕 nisam niti ja od neke volje , suprug i ja samo odlučili uzeti 2,3 mjeseca pauze .. i malo odahnuti, pa onda krenuti opet svježi i puni nade 🥰🥰🥰
Ma mi žene možemo sve , jake smo mi , ali imamo nekad takve dane da se osjećamo bez energije bez volje , ali to je sasvim normlano samo ne smijemo ući neki začarani krug pa da nam svaki dan bude takav, šaljem puse i zagrljaje draga
Ti mjeris bazalnu temp ili? Ja to nisam nikad mjerila, al ponekad sebi ovako izmjerim temp😂 ne znam jel to kakve veze ima haha, al ja prijavljujem bolove u grlu, zacepljen nos, i 37.4, zivcana maximalno, brojim jos 6 dana 🤦♀️
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Hvala svima na razumijevanju 😘
34 👩🏼❤️💋👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)
Ja prijavljujem lagane menga bolove danas na 5dpo 🤔
Cure žao mi je zbog M 😔 ali novi ciklus nova nada, idemo još jače 💪🏽
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala svim curama na podršci ❤️❤️❤️❤️Drago mi je da sam se prijavila na ovaj forum, tako imam osjećaj da nisam sama i da me netko razumije .. jer općenito nisam društven tip i teško se nekome povjerim, pa onda zadržim puno toga za sebe što nije dobro 😕😕
Da ivy meni bude tempraturuca 35.6 , ali od ovulacije do menge mi je bila povišena tako da vjerujem da se nešto kuhalo ali bezuspješno .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Eni233 bazalna je uvijek niža u folikularnoj fazi, a nakon ovulacije do menstruacije ostaje povišena. Ako i na dan očekivane ostane povišena, moze ukazivati na trudnocu, no isto tako moze biti povišena iz bilo kojeg drugog razloga.
Ista fora kao i sa simptomima PMS-a i trudnoce, sve moze i ne mora biti znak trudnoce 😁
Cure, drzim fige na najjace da nam se uskoro ukažu plusici ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Eni233 bazalna je uvijek niža u folikularnoj fazi, a nakon ovulacije do menstruacije ostaje povišena. Ako i na dan očekivane ostane povišena, moze ukazivati na trudnocu, no isto tako moze biti povišena iz bilo kojeg drugog razloga.
Ista fora kao i sa simptomima PMS-a i trudnoce, sve moze i ne mora biti znak trudnoce 😁
Ja imam lagane glavobolje par dana, tako da mozda i dodje dan dva ranije
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja imam lagane glavobolje par dana, tako da mozda i dodje dan dva ranije
Da i ja sam procurila dva dana prije i bas me glava boljela i još uvijek me boli . Katastrofa 😖
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Bebolina sve znam, tako i ja. Hrpu trudnica ispratila, a kod nas još ništa 🙈 ali nekako vjerujem da ce biti ubrzo. Tješi me dosta sto imamo već jedno prirodno, što znači da nebi trebalo biti problema. Preostaje samo još čekanje. 🤷🏼♀️
Sutra ja idem opet provjeriti hormone pa ću još par sitnica provjeriti, ono što mogu
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji