Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.
Pa neznam ali možda je to stara oksidirna krv koja nije izašla ne mora značiti da imate neki problem. Ja sam nekad to imala , sad vise nemam . Počela sam biti inofolic, To mi je preporučila ginekologica za kvalitetu jajne stanice . Sad ću vidjeti ovaj mjesec ako je bio dobitan da mogu stvarno tvrditi da pomažu jer sam čitala da su puno žena nakon par mjeseci korištenja zatrudnjele . Meni će sad biti 2 mjeseca da koristim .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Sretno cure, da još vam je rano za plusice. A temp ako ne padne na dan očekivane onda može biti da je T u pitanju 😁
A sve prije toga je neizvijenso hahah a i simptomi isto tako… imat cemo ih uvijek jer oni dolaze zbog rasta progesterona nakon O. Ali tek kad M kasni onda krenu pravi simptomi 😊
Jaooo iščekivanje je meni najljepši dio .. da vam iskreno kažem .. jer još neznaš dal jesi ili nisi . I uvijek postoji taj zadnji tračak nade 🥰
Meni je nakon ovoliko vremena postalo najgore vrijeme, jer se uvijek nadam I mislim da je sad uspijelo I na kraju vjestica ipak dođe 😅
A koliko radite na bebi ? Ako smijem pitati , ja Nee računam ove mjesece što sam totalno propustila ovulaciju 🤣🤣 jer nisam koristila trakice i nažalost nisam znala kad točno
Mi pokušavamo već godinu I 4mj...vrijeme bas leti 🥺
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.
Možda da sam 2 puta ikad tako nešto imala, nisam sigurna 🤔
Ali da posavjetuj se sa gin, to je najbolje. Može biti puno razloga, ali ništa strašno vjerujem
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sretno cure, da još vam je rano za plusice. A temp ako ne padne na dan očekivane onda može biti da je T u pitanju 😁
A sve prije toga je neizvijenso hahah a i simptomi isto tako… imat cemo ih uvijek jer oni dolaze zbog rasta progesterona nakon O. Ali tek kad M kasni onda krenu pravi simptomi 😊
Jaooo iščekivanje je meni najljepši dio .. da vam iskreno kažem .. jer još neznaš dal jesi ili nisi . I uvijek postoji taj zadnji tračak nade 🥰
Meni je nakon ovoliko vremena postalo najgore vrijeme, jer se uvijek nadam I mislim da je sad uspijelo I na kraju vjestica ipak dođe 😅
A koliko radite na bebi ? Ako smijem pitati , ja Nee računam ove mjesece što sam totalno propustila ovulaciju 🤣🤣 jer nisam koristila trakice i nažalost nisam znala kad točno
Mi pokušavamo već godinu I 4mj…vrijeme bas leti 🥺
Daj boze da vam uspije ovaj ciklus ❤️ mi od 11 mjeseca aktivno pokušavamo, ali moj problem jer sto sam zadnjih 3 ciklusa ovulaciju propustila 😭ali dobro bit će.. ja sam pozitvna , ali ako ne ostanem do kraja godine , onda cu se cu imati razloga za brigu . Međutim moja kolegica je pokušala isto dugo i sve uredu bilo snjima i nakon 2 godine im je tek uspjelo kada su se najmanje nadali.. ali oboje amo zdravi i suprug i ja pa si mislim da će biti kad tad .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Hvala na info i držim fige da ovaj mjesec bude dobitan :)
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Drage cure, trebam vas savjet/misljenje. M ima nesto losiji spermiogram, dijagnoza asthenozoospermia. To mu je tek prvi nalaz, za mjesec dana mora ponoviti. Po savjetu gin za sada jos pokusavamo doma, a vidjet cemo za dalje, ovisno o iducem nalazu. Medjutim obzirom na nalaz, gin nas je savjetovao odnose svaki drugi dan (ne svaki, da se M stigne “napuniti”😉
Jucer sam imala bas jaki peak, ujutro i navecer jos pojacan (trakice). Imali smo odnos sinoc, u biti danas bi trebala biti O I mene sad muci sa li da ipak danas jos ponovimo odnos? Cini mi se do sutra da vise bas nece imati def nikakvog utjecaja.. eto dosla sam u fazu kada pitam kad se keksat, pocetni level🤦♀️
Hvalaaaa
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, trebam vas savjet/misljenje. M ima nesto losiji spermiogram, dijagnoza asthenozoospermia. To mu je tek prvi nalaz, za mjesec dana mora ponoviti. Po savjetu gin za sada jos pokusavamo doma, a vidjet cemo za dalje, ovisno o iducem nalazu. Medjutim obzirom na nalaz, gin nas je savjetovao odnose svaki drugi dan (ne svaki, da se M stigne “napuniti”😉
Jucer sam imala bas jaki peak, ujutro i navecer jos pojacan (trakice). Imali smo odnos sinoc, u biti danas bi trebala biti O I mene sad muci sa li da ipak danas jos ponovimo odnos? Cini mi se do sutra da vise bas nece imati def nikakvog utjecaja.. eto dosla sam u fazu kada pitam kad se keksat, pocetni level🤦♀️
Hvalaaaa
Ma napravi kak se osjećaš a ne kako drugi kazu da je dobro . Neki ostanu trudni s jednim odnosom a neki moraju vise puta . Nemoj se zamarati s kalkulacijama kad treba a kad ne . I sretno ❤️🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Mi pokušavamo već godinu I 4mj…vrijeme bas leti 🥺
Daj boze da vam uspije ovaj ciklus ❤️ mi od 11 mjeseca aktivno pokušavamo, ali moj problem jer sto sam zadnjih 3 ciklusa ovulaciju propustila 😭ali dobro bit će.. ja sam pozitvna , ali ako ne ostanem do kraja godine , onda cu se cu imati razloga za brigu . Međutim moja kolegica je pokušala isto dugo i sve uredu bilo snjima i nakon 2 godine im je tek uspjelo kada su se najmanje nadali.. ali oboje amo zdravi i suprug i ja pa si mislim da će biti kad tad .
I nama ja za prvo trebalo skoro 2 godine. Oboje zdravi, osim što ja imam terapiju za štitnjaču. I isto došlo kad se najmanje nadali.🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hvalaaaa
A ja bi ili vcrs ili sutra rano u jutro...ali i ovisi na kojim trskicama mi je bas jaki peak, ako mi je na onim od 20mlu ili 25mlu onda racunam već u roku 12h od peak da bude O
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hvalaaaa
A ja bi ili vcrs ili sutra rano u jutro…ali i ovisi na kojim trskicama mi je bas jaki peak, ako mi je na onim od 20mlu ili 25mlu onda racunam već u roku 12h od peak da bude O
Koristim one One step, mislim da su one od 20 mlu. Evo slika stapica, peak je sinoc, jutros vec lagano pada iako je jos uvijek dosta tamna. Ovaj mjesec mi je kasnija O, testiram se vec skoro 10 dana🤪
https://ibb.co/ZH9Ys0j
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji