Bebolinamoj je isto prije koji dan slavio sto još i batina nije dobio od mene 🤣🤣😅 i ja sam u PMSu! Prekosutra (ne)bi trebala stići M, ali kao sto rekoh mislim da je gripa učinila svoje za ovaj mj tako da se ni najmanje ne nadam.
Ja isto imam mjesece kad sam bas ono depresivna i jadna i stotinu pitanja. Mislim da i njega izludim svojim ponašanjem ponekad. ali Evo ovaj mjesec sam bas onak, opuštena. Ne znam. Čudim se čak sama sebi, ali jednostavno znam da se mora kad tad desiti i ne preostaje nam ništa nego čekati. A i plus da napomenem svi bližnji oko mene su objavili zadnjih mjesec/dva da čekaju prinove 🫣🙊 blagooo meni.. 😎
Znači i tvoj se izvukao od batina. Dobro su prošli 😀. Dođem sinoć s posla on taman bio pri kraju s peglanjem. Ipak je djelovalo. A i oko mene svi trudni, samo objavljuju. Kako sam već neko vrijeme u ovome onda sam već hrpu trudnica ispratila i već stigle bebe a ja još uvijek čekam svoj plus.
Nadam se da ćemo uskoro sve ovdje dočekati svoj plusić.
Eni da lakše je tu gdje smo u istom problemu i razumijemo međusobno kroz što prilazimo. I ja ne dijelim puno s drugima a ovo nitko od obitelji ne zna. Sve nešto veliki crkvenjaci pa ne želim slušati lupetanja. Imam dovoljno godina da donosim sama odluke.
Meni danas 28.dc od jučer ujutro toliko šerafi na momente da sam već mislila evo je sad će. I noćas me šerafilo ali još nije stigla. Moram hormone vaditi sad kad dođe pa bi radije da dođe sutra da u pon u miru odem vaditi, to bi bio 5. dan. Ako danas krene u petak 3. dan nikako ne mogu jer već imam drugi termin sa sinom koji ne mogu odgoditi.
Ja se nadam još uvijek da je tebi uspjelo i da nećeš procuriti ❤️🤞🤞🤞
Najgore mi je slušati one price , prestani toliko razmišljati i raditi na bebi pa će doći . Pa ako prestanem kako ću zatrudnjeti , razumijem da ljudi žele utješiti ali rade na krivi način , samo se iznerviram još više .. i razumijem da se treba opustiti , ali nije bas da ja samo o tome razmišljam jer nema šanse , ja dosta i radim i ne nekad ne stignem se sebi posvetiti kamo li razmišljati o tome i suprug mi radi smjene , i rijetko je kuci i jedva se nekad poklopimo ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Cure, poistovjecujem se s vama. Također se ljudi oko mene tako olako odnose prema trudnoci. Svima kojima sam probala reci da me muci cinjenica sto nisam jos ostala u drugom stanju, svi su mahnuli rukom i rekli ‘ma joj, kaj se zivciras, samo nemoj misliti na to i doci ce’. Naravno, bilo je i onih koji su mi rekli da ne mogu ostati trudna jer zivim u grijehu (jer radimo na djetetu, a nismo u braku 😄 zaruceni jesmo, a svadba je u planu).
Kad sam otkrila ovaj forum prestala sam spominjati da radimo na djetetu. Ako tko pita, samo kazem da ce biti kada bude i to je to 😄 a onda kad mi je tesko - obratim se vama jer vi sve razumijete 🤭 bas je puno lakse prolaziti kroz sve ovo uz ovaj forum🥰
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ne znam što reći osim sto ljudi sto čudi. Onda po tome kako lupetaju čim se udaš ostat ćeš trudna jer nećete biti grešnici.🙃 Svašta.
Meni se jutros pokazala M. I cijeli dan nije ništa posebno krenula, jedva napunila tampon u toku popodneva dok sam bila na poslu. Tako da mislim da mogu sutra pisati kao 1.dc. Pa po tome bi mogla otići u pon vaditi hormone jer bi mi tada bio 5.dc. A ne znam jel mi uputnica vrijedi 3 mjeseca jer ako vrijedi mogla bi onda sljedeći mjesec ih vaditi pa otići 3. dan.
😕😕😕 a šteta , ali barem si možeš rješiti hormone .. mislim da uputnice znaju vrijediti godinu dana . Pogledaj si ako imaš gdje .
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Ovo me psihički bas razdrmalo. Jer dosad nikada nisam imala drugu crticu, i to na dva teeesta. I onda bum-ništa ipak. Pre tužna sam. Sto je najgore uopće se nisam ni nadala, i evo. Dalo mi tračak nade i ništa
Te druge crtice su bile crvene crtice ili sjene koje bi bile evaporacijske? Ako su u boji crtice onda mozda ponoviti test s nekim osjetljivijim? Mozda si sad u ljekarni kupila neki koji nije toliko osjetljiv 🤔
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ovo me psihički bas razdrmalo. Jer dosad nikada nisam imala drugu crticu, i to na dva teeesta. I onda bum-ništa ipak. Pre tužna sam. Sto je najgore uopće se nisam ni nadala, i evo. Dalo mi tračak nade i ništa
Razumijem te skroz i zato se ja trudim ne testirati a najradije bi vec 2-3 dana pred M ali se bojim da cu se samo ponadati i razocarati. Jednom jesam pa kad je bilo negativno sam pol dana provela guglajuci “lazno negativan test”. Zato sam sad rekla sama sebi- nema testiranja do kasnjenja🤪🤦♀️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Te druge crtice su bile crvene crtice ili sjene koje bi bile evaporacijske? Ako su u boji crtice onda mozda ponoviti test s nekim osjetljivijim? Mozda si sad u ljekarni kupila neki koji nije toliko osjetljiv 🤔
Blaga crvena, svijetlo roza bi rekla ne znam (test je s crvenim crticama)
A dala mi je test za rano utvrđivanje. Jedino da pričekam jutro pa s jutarnjim urinom, Al cisto sumnjam jer trebam danas dobit. Pokazalo bi mi u bilo koje doba dana valjda
Probaj jutranjim , možda je ovulacija bila kasna.. ako je blaga crvena može biti da ti ovaj test nije pokazao ako si popila puno vode i svega . Držim palčeve da je trudnoća 🥰🥰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 5/2025 Vinogradska
Laurel, stavi nam sliku tih testića da vidimo ☺️🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
https://ibb.co/c3SX7Jx
https://ibb.co/GMp9G9T
Na dekici je od jutros, a ova blijeđa je od jučer. Ako sam uspjela
Laurel držim fige 💪💪🥰🥰
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Crtice djeluju okej! Drzim fige za plus na jutarnjem testu! 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Aime propustila sam slike 😩
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji