Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    05. Svibanj 2023. 17:57

Kiki13, nemoj zezati da se tek sada malo vidi i stomak, jesi napokon postala svjesna da je to to?🤣
    Hoćemo sigurno uživati u Pragu, jer od planiranih 7 dana na kraju je doktorica inzistirala da dođemo i ranije, pa ćemo biti 12- ak dana, imat ćemo vremena za obilaske🤗 osjećamo nekako da uskoro dolazimo do cilja 🤞
    Sayuri naša, ti skoro pred kraj 😱 omg, kako vrijeme leti.. uživaj još dok je samo dvoje djece 🤣 i hvala ti, pratiš me i navijaš od početka, ljubim 😘😘😘
    Gdje su nam Tincy i Trish?
    .
    Nove cure, jel koja hvata peak ili možda kakav testić u najavi?🙈

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Maus
    05. Svibanj 2023. 21:24

laurel

Drage moje, mene je spičila takva gripa već tjedan dana, 39 konstantno. Još 6 dana do M, jest da smo imali odnose u plodnim danima ali mislim da je ova gripa ubila svaku moguću nadu da se nešto i desi.. 😩

Asthenozoospermia je i naša dijagnoza ne znam dali da se uopće nadam

Maus
    05. Svibanj 2023. 22:45

Evo upravo sam ulovila tamniji crtu. E sad moje pitanje zadnji odnos je bio u subotu navečer. Što znači da je danas 6. dan apstinencije. Pre dugo je i bit će taj uzorak slabo pokretan....a tak i tak imamo dijagnozu Asthenozoospermia.  Da onda ponovimo opet ujutro ili da čekamo da se malo skupi  pa tek u nedjelju dali će biti pre kasno?

Aneee
    05. Svibanj 2023. 23:25

Tratinčica123

I da vam se pohvalimo, za tjedan dana završavamo radionice za posvajanje i ulazimo u registar🥳🥳

Super, čestitam...sve bliže I bliže svojoj bebici 🥳🤩

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Donna2022
    05. Svibanj 2023. 23:50

Maus

Evo upravo sam ulovila tamniji crtu. E sad moje pitanje zadnji odnos je bio u subotu navečer. Što znači da je danas 6. dan apstinencije. Pre dugo je i bit će taj uzorak slabo pokretan….a tak i tak imamo dijagnozu Asthenozoospermia. Da onda ponovimo opet ujutro ili da čekamo da se malo skupi pa tek u nedjelju dali će biti pre kasno?

Zasto tako dugo apstinirate? MM ima istu dijagnozu, mi imamo odnose u pravilu svaki drugi dan za vrijeme plodnih dana, s time da sam jucer ulovila peak pa smo jucer i danas za redom..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Maus
    06. Svibanj 2023. 06:10

Donna2022

Maus

Evo upravo sam ulovila tamniji crtu. E sad moje pitanje zadnji odnos je bio u subotu navečer. Što znači da je danas 6. dan apstinencije. Pre dugo je i bit će taj uzorak slabo pokretan….a tak i tak imamo dijagnozu Asthenozoospermia. Da onda ponovimo opet ujutro ili da čekamo da se malo skupi pa tek u nedjelju dali će biti pre kasno?

Zasto tako dugo apstinirate? MM ima istu dijagnozu, mi imamo odnose u pravilu svaki drugi dan za vrijeme plodnih dana, s time da sam jucer ulovila peak pa smo jucer i danas za redom..

Eto tako je ispalo da nismo mogli prije, ja se ponadala da je bar sam obavio ali nije.  Nisam mu ni rekla da pokusavamo prirodno,zato što kad mu kažem onda u njegovoj glavi se nešto desi da onda uopće ne može. Tako da mu nisam mogla reci da obavi bar u srijedu da nam dok se vidimo bude svježiji uzorak. Uglavnom katastrofa,ponekad se osjećam da samo ja pokušavam.
    Zato sam i počela pratiti lh trakicama jer se baš zna dogoditi  da skroz preskočimo ovulaciju.

• eni233
    06. Svibanj 2023. 07:17

laurel

Drage moje, mene je spičila takva gripa već tjedan dana, 39 konstantno. Još 6 dana do M, jest da smo imali odnose u plodnim danima ali mislim da je ova gripa ubila svaku moguću nadu da se nešto i desi.. 😩

Nemora značiti … možda bas sad bude dobitno kad se najmanje nadaš , evo držim palčeve .. meni je 4 dana do menstruacije . Ali neznam imam osjećaj da ću dobiti i ovaj mjesec jer identične simptome imam kao i pred menstruacijom …

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    06. Svibanj 2023. 10:16

Bebolina2207

eni233

laurel

Nemora značiti … možda bas sad bude dobitno kad se najmanje nadaš , evo držim palčeve .. meni je 4 dana do menstruacije . Ali neznam imam osjećaj da ću dobiti i ovaj mjesec jer identične simptome imam kao i pred menstruacijom …

I kod mene isto tako. Temp je još spala danas je 36.74, dosta me šerafi brinem da će i uraniti a sad ne bi trebala uraniti. Imam ovaj tj konzultacije akomi prođe dan kad se krećem pikati onda mi preostaje samo prirodni ili preskačemo. Baš me šerafi a tek je 24.dc, zadnjih mjeseci je dolazila oko 30. čak i 32. dana valjda se ne bude ovaj mjesec ciklus skratio. A mogao bi jer sam mjesec prije bila u stimuliranom.
    Drži srećke bar tebi da ne dođe i da ugledaš plusić 🤞🤞

I ja tebi držim🤞🤞 i svima koji su u iščekivanju 😍❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Donna2022
    06. Svibanj 2023. 12:13

Bebolina2207

Maus

Donna2022

Maus

Eto tako je ispalo da nismo mogli prije, ja se ponadala da je bar sam obavio ali nije. Nisam mu ni rekla da pokusavamo prirodno,zato što kad mu kažem onda u njegovoj glavi se nešto desi da onda uopće ne može. Tako da mu nisam mogla reci da obavi bar u srijedu da nam dok se vidimo bude svježiji uzorak. Uglavnom katastrofa,ponekad se osjećam da samo ja pokušavam.
    Zato sam i počela pratiti lh trakicama jer se baš zna dogoditi da skroz preskočimo ovulaciju.

Moraš imati taktike jer i kod nas je bio problem ako bi mu rekla. Onda sam krenula sama kroz mjesec da ga zaskočim i odradimo i to posebno kad ne treba tako da kad ga zaskočim kad treba niti ne kuži da je to baš tada. I posao se odradi. Napadneš ga onda par dana prije O da imate malo kraću apstinenciju i onda kad uhvatiš peak i opet nakon kojih 24 sata. Ali odradi tako nekako i kad ti nisu plodni dani da ne postaneš sumnjiva 🙃

Slazem se s Bebolinom, upotrijebi malo zensku mudrost i cari😉 lagano nabaci neki sexy kompletic ali nemoj odmah kad je O, pocni i prije da mu ne bude sumnjivo😉 vecina ih na to pada, ipak su muski🤷‍♀️🤣 ja s mojim pak imam obrnuti problem, ima uzasno jak libido, on bi stalno🤪 a obzirom da ima asthenozoospermiu pokusavam da u vrijeme plodnih dana bude svaki drugi dan, prije smo svaki pa nista od tog🤷‍♀️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• eni233
    06. Svibanj 2023. 16:29

Bebolina2207

Kiki i Sayuri baš vrijeme leti. Bitno je da ste dobro i da su bebe dobro i samo neka tako ostane do kraja. 🤗
    Bella jel se ti već družiš sa svojom bebom? Javi se kad stigneš. Sretno!

Bebolina jel tebi prva i druga trudnoća ? Mislim da te nisam to pitala 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.