Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    05. Svibanj 2023. 09:15

eni233

Donna2022

Drage cure, trebam vas savjet/misljenje. M ima nesto losiji spermiogram, dijagnoza asthenozoospermia. To mu je tek prvi nalaz, za mjesec dana mora ponoviti. Po savjetu gin za sada jos pokusavamo doma, a vidjet cemo za dalje, ovisno o iducem nalazu. Medjutim obzirom na nalaz, gin nas je savjetovao odnose svaki drugi dan (ne svaki, da se M stigne “napuniti”😉
    Jucer sam imala bas jaki peak, ujutro i navecer jos pojacan (trakice). Imali smo odnos sinoc, u biti danas bi trebala biti O I mene sad muci sa li da ipak danas jos ponovimo odnos? Cini mi se do sutra da vise bas nece imati def nikakvog utjecaja.. eto dosla sam u fazu kada pitam kad se keksat, pocetni level🤦‍♀️
    Hvalaaaa

Ma napravi kak se osjećaš a ne kako drugi kazu da je dobro . Neki ostanu trudni s jednim odnosom a neki moraju vise puta . Nemoj se zamarati s kalkulacijama kad treba a kad ne . I sretno ❤️🙏

A to se slazem def, prvi puta sam ostala trudna kad sam se najmanje nadala.. svjesna sam da nije dobro toliko misliti i kalkulirati, ali to je jace nekad..
    Hvala ti❤️

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Luna93
    05. Svibanj 2023. 09:47

Bella,
    Odbrojavas sitno. 🥰
    Kiki,
    Kako si? 
    Garawa, Bebolina, Tratincica, Freya, Sayuri i ostale saborke 🥰🥰🥰
    Donna,
    Mislim da je veci problem tvoj TSH, nego malo losiji spremiogram. 
    Njega moras drzati pod kontrolom, bar je meni tako receno kad sam bila na MPO. 
    Eni,
    Podsjecas me na mene kad smo tek poceli rad na bebi. Pokusaj se opustiti, naci neku zanimaciju koja ce ti odvuci misli do dana kad je moguce testiranje. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• eni233
    05. Svibanj 2023. 10:09

Luna93

Bella,
    Odbrojavas sitno. 🥰
    Kiki,
    Kako si?
    Garawa, Bebolina, Tratincica, Freya, Sayurii ostale saborke 🥰🥰🥰Donna,
    Eni,
    Podsjecas me na mene kad smo tek poceli rad na bebi. Pokusaj se opustiti, naci neku zanimaciju koja ce ti odvuci misli do dana kad je moguce testiranje.

Da slažem se , ali nekad je teško ne razmišljati o tome  😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Tratinčica123
    05. Svibanj 2023. 12:53

Draga Luna, i ja se nadam da su naše trudnice dobro i da uživaju 🤭😁
    Kako si ti? Ima li što novo?🤗

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

sisy
    05. Svibanj 2023. 14:07

nicaivo

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.

Draga, ti prvo moraš provjeriti progesteron, kada je on nizak ne mozes ni zatrudniti, tj moze doci do oplodnje ali trudnoca se ne može održati. Kod žena koje imaju nizak progesteron u lutealnoj fazi se zna tako pojaviti smeđarenje.
    Moj savjet je da 21dc ili 7 dana nakon O izvadiš progesteron, sa tim nalazimo otiđi kod svog gin i naravno reci mu da smeđariš prije M i da radite na bebi. Sretno!

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Tratinčica123
    05. Svibanj 2023. 14:58

Kiki13, ajme ženo pa ti na pola puta??😱 kad već😂
    Drago mi je da ste dobro ☺️
    Moja zadnja M prije postupka je došla upravo danas, točna u sat!🤣 slijedeća je 1.6 pa se nadam da ju neće moja nervoza poremetiti, jer već sam sad preuzbuđena, jednim dijelom jer ću vidjet Prag🤣🤣
    Moj muž zaboravi da mi tamo idemo na postupak,  on kaže " jedva čekam putovanje" 🤣🙈
    Ja navijam da mi sve stare cure letimo na proljetne, dosadne smo ovdje više i Bogu i narodu🤣🤣
    .
    Anee, pikčina🥳 hopsajtee 😘

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    05. Svibanj 2023. 14:59

I da vam se pohvalimo, za tjedan dana završavamo radionice za posvajanje i ulazimo u registar🥳🥳

Trudimo se od 9/21.

Maus
    05. Svibanj 2023. 15:12

Cure kupila sam trakice i već se testiram. Trakice su mi počele tamniti, danas je  jednaka crta sutra će sigurno biti tamnija. E sad mene zanima dali koristite aplikaciju da vam ocitava  vrh..i koliko vam se to točnim pokazalo posto meni ispadne različiti rezultati?LH53 i  LH85 na istom testu dva puta sam slikala jednom s blicom i jednom bez blica.bez blica je rezultat 53. E da i kad ulovim vrh nakon koliko NASTUPA OVULACIJA?

Donna2022
    05. Svibanj 2023. 15:39

Luna93

Bella,
    Odbrojavas sitno. 🥰
    Kiki,
    Kako si?
    Garawa, Bebolina, Tratincica, Freya, Sayurii ostale saborke 🥰🥰🥰Donna,
    Eni,

TSH mi je sada pod kontrolom, u potpisu je prvi nalaz, sada je po zadnjem 1,70 uz terapiju tako da je sada uredan..
    Probat cemo i danas pokriti pa kud puklo.. nekako mi je neprirodno preskociti dan ovulacije i strikno se drzati toga “svaki drugi dan”.. odmoci svakako nece, a moze pomoci ako se jedan malac odluci bas danas probiti😉

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

SAYuRI
    05. Svibanj 2023. 16:48

Da i ja malo uletim ovdje, mi evo sutra ulazimo u 30-ti tjedan,leti vrijeem ko ludo, mene ceka carski za 37 tjedana tako da vec lagano se spremam psihicki na ludnicu sa troje djece kuci 🫣🤪🤪 Imala sam virozu , bilo je guravo ali proslo i bebac je super. Ovih dana smo pobjegli malo na more , setam i odmaram..
    September i ja se pitam kako ste vi? 
    Tratincica sretno mila u Pragu, pratim tebe od pocetka😘💐
    Luna hvala sto mislis na nas, kad je tvoj transfer nisam upratila?

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.