Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    04. Svibanj 2023. 11:56

Bebolina2207

Aneee nadam se da će biti uspješno pokrivanje. 🤞🤞
    Eni mislim da nam je objema rani za testić. Meni je danas 8.dpo boli me glava i pojavljuju mi se kroz dan menga bolovi. Pratiš li bazalnu? Ja sam počela pratiti tek sad od plodnih dana pa ne znam koliko se mogu pouzdati. Svakako jutros je temp povišena bila 37.18.

https://ibb.co/4P4XnCX

Evo i moj graf

I da zaboravila sam napisati da je i meni 8dpo 🤣 znaci na istom smo 💪

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    04. Svibanj 2023. 13:23

Bebolina2207

eni233

Bebolina2207

Aneee nadam se da će biti uspješno pokrivanje. 🤞🤞
    Eni mislim da nam je objema rani za testić. Meni je danas 8.dpo boli me glava i pojavljuju mi se kroz dan menga bolovi. Pratiš li bazalnu? Ja sam počela pratiti tek sad od plodnih dana pa ne znam koliko se mogu pouzdati. Svakako jutros je temp povišena bila 37.18.

https://ibb.co/4P4XnCX

Evo i moj graf

I da zaboravila sam napisati da je i meni 8dpo 🤣 znaci na istom smo 💪

Sve nam mogu biti i simptomi PMS- a a ne trudnoće. Tako da do plusića na testu ili pozitivne bete ne možemo biti sigurne da je došlo do T.
    Na 8.dpo se beta počinje izlučivati u krv, znači prvi test koji bi nam nešto mogao pokazati je kroz 2 do 3 dana. Ja neću test raditi prije nedjelje. A i tada ću vidjeti jel budem ili odgađam koji dan.

Da kužim .. ma ja ću  sačekati da mi kasni malo par dana, daj boze da je pozitivan ishod 💪

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Aneee
    04. Svibanj 2023. 13:23

Sretno cure, da još vam je rano za plusice. A temp ako ne padne na dan očekivane onda može biti da je T u pitanju 😁
    A sve prije toga je neizvijenso hahah a i simptomi isto tako... imat cemo ih uvijek jer oni dolaze zbog rasta progesterona nakon O. Ali tek kad M kasni onda krenu pravi simptomi 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    04. Svibanj 2023. 13:49

Aneee

Sretno cure, da još vam je rano za plusice. A temp ako ne padne na dan očekivane onda može biti da je T u pitanju 😁
    A sve prije toga je neizvijenso hahah a i simptomi isto tako… imat cemo ih uvijek jer oni dolaze zbog rasta progesterona nakon O. Ali tek kad M kasni onda krenu pravi simptomi 😊

Jaooo iščekivanje je meni najljepši dio .. da vam iskreno kažem .. jer još neznaš dal jesi ili nisi . I uvijek postoji taj zadnji tračak nade 🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Aneee
    04. Svibanj 2023. 16:16

eni233

Aneee

A sve prije toga je neizvijenso hahah a i simptomi isto tako… imat cemo ih uvijek jer oni dolaze zbog rasta progesterona nakon O. Ali tek kad M kasni onda krenu pravi simptomi 😊

Jaooo iščekivanje je meni najljepši dio .. da vam iskreno kažem .. jer još neznaš dal jesi ili nisi . I uvijek postoji taj zadnji tračak nade 🥰

Meni je nakon ovoliko vremena postalo najgore vrijeme, jer se uvijek nadam I mislim da je sad uspijelo I na kraju vjestica ipak dođe 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    04. Svibanj 2023. 16:42

Aneee

eni233

Aneee

Meni je nakon ovoliko vremena postalo najgore vrijeme, jer se uvijek nadam I mislim da je sad uspijelo I na kraju vjestica ipak dođe 😅

A koliko radite na bebi ? Ako smijem pitati , ja Nee računam ove mjesece što sam totalno propustila ovulaciju 🤣🤣 jer nisam koristila trakice i nažalost nisam znala kad točno 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

Ivyyyy
    04. Svibanj 2023. 19:46

Pozz zene, samo da se javim.. ovaj mj sam bila na pregledu, sto se tice ultr sve je okej, dok mi rekla da mi folikul pred pucanje na d.jajniku bio sto znaci ovulacije su prisutne(rekla sam joj da ne mogu peak uloviti nikako), hormone cemo vaditi kad dobijem, i onda imamo termin kod doktorice muz i ja da vidimo od kud cemo poceti i na sta sve ce da nas salje.. drzim nam svima palceve🙏🥰😘 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

nicaivo
    04. Svibanj 2023. 20:09

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Ivyyyy
    04. Svibanj 2023. 20:14

nicaivo

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.

Meni ponekad ali ne svaki mj, meni i prije i poslije ponekad..

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    04. Svibanj 2023. 22:56

Ivyyyy

Pozz zene, samo da se javim.. ovaj mj sam bila na pregledu, sto se tice ultr sve je okej, dok mi rekla da mi folikul pred pucanje na d.jajniku bio sto znaci ovulacije su prisutne(rekla sam joj da ne mogu peak uloviti nikako), hormone cemo vaditi kad dobijem, i onda imamo termin kod doktorice muz i ja da vidimo od kud cemo poceti i na sta sve ce da nas salje.. drzim nam svima palceve🙏🥰😘

Hvala , i ja vama držim da bude sve u redu i želim ti veliki plus ❤️🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.