Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dambo
    17. Travanj 2023. 14:32

Cao svima, meni i dalje kasni i dalje svijetla linija na testu, vjerovatno cu sjutra da odradim betu da prekratim ovu neizvjesnost. Cula sam da nekim zenama urin i ne moze da pokaze jaku crtu na testu, ne znam dal je neko cuo za to ili imao iskustva da mu je test jedva pozitivan a da ne normalna trudnoca bila?

Mom2One
    17. Travanj 2023. 15:03

Dambo

Cao svima, meni i dalje kasni i dalje svijetla linija na testu, vjerovatno cu sjutra da odradim betu da prekratim ovu neizvjesnost. Cula sam da nekim zenama urin i ne moze da pokaze jaku crtu na testu, ne znam dal je neko cuo za to ili imao iskustva da mu je test jedva pozitivan a da ne normalna trudnoca bila?

Ajde nam napisi kad si zadnji put imala m, koliko ti okvirno traju ciklusi i na koji dc mislis da je bila ovulacija. Da ti mozemo okvirno reci kakva ti je situacija na danasnji dan. 
    Malo sam se pogubila u porukama pa ne mogu pohvatati ako si sve ovo navela. 
    Iskustva s tvojim pitanjem nemam. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Dambo
    17. Travanj 2023. 15:20

https://i.postimg.cc/90d0tLqX/IMG-20230417-151921.jpg
    Ovo je od maloprije, nije prvi urin. 

Dambo
    17. Travanj 2023. 15:23

Zadnja M 12.mart, obicno dobijam na 32dc, danas sam 37dc. Providni obilni sekret sam imala 26-27dc pa sam pomislila da mi nije tad tek bila O, da mi se nije poremetilo jer mi je prosli mjesec bio stresan. I sad nzm dal mi kasni, ili da racunam da je kasnije bila O 🥴

Mom2One
    17. Travanj 2023. 15:35

Dambo

Zadnja M 12.mart, obicno dobijam na 32dc, danas sam 37dc. Providni obilni sekret sam imala 26-27dc pa sam pomislila da mi nije tad tek bila O, da mi se nije poremetilo jer mi je prosli mjesec bio stresan. I sad nzm dal mi kasni, ili da racunam da je kasnije bila O 🥴

Znaci ili ti je danas pet dana kako kasni, ako ne znas tocno kad je bila ovulacija ili ako je bila 26/27 onda si danas 10/11 dpo. Ne mozes znati sa sigurnoscu.
    Ako ti kasni onda je preslaba crta.
    Ako ti je 10/11 dpo onda jos imas fore da krene tamnit pravilno.
    Samo sto sam se ja ovaj mjesec uvjerila da ovim trakicama uopce nije za vjerovat, i tu sam se bas razocarala, pogotovo za gravignost mini. 
    Ako imas gdje, kupi neki kvalitetniji test ili izvadi betu.
    Mi vecinom ovdje okvirno znamo kad je bila ovulacija jer je pratimo trakicama, da sam je pratila po sluzi nikad ne bih znala. 
    U prosloj trudnoci sluz uopce nisam imala a ovulacija je bila. I uglavnom mi bude sluz par dana prije ovulacije. Tako da ti je tesko ravnat se po tome. 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Dambo
    17. Travanj 2023. 15:39

Ja sam ranije radila LH trake i samo su mi stvarale neki pritisak, pa sam kao odlucila da ide spontano. Navjerovatnije cu sjutra uraditi betu da znam na cemu sam. Jedino zbog cega se nadam je to sto se crta pojavi odmah i bude debela nije ona tanka ev. Javljam kad uradim betu.

Mom2One
    17. Travanj 2023. 15:51

Dambo

Ja sam ranije radila LH trake i samo su mi stvarale neki pritisak, pa sam kao odlucila da ide spontano. Navjerovatnije cu sjutra uraditi betu da znam na cemu sam. Jedino zbog cega se nadam je to sto se crta pojavi odmah i bude debela nije ona tanka ev. Javljam kad uradim betu.

U svakom slucaju drzim fige za pozitivnu betu 🤞javi! 

♂️ 34
    ♀️ 31
    K 👱🏼‍♀️💗 11
    + 7.mjesec 2022.
    +29.3 🌈❤️
    12.12.2023 baby girl 💗🌈

Lunolina
    17. Travanj 2023. 16:27

Mom2one 92

Dambo

Znaci ili ti je danas pet dana kako kasni, ako ne znas tocno kad je bila ovulacija ili ako je bila 26/27 onda si danas 10/11 dpo. Ne mozes znati sa sigurnoscu.
    Ako ti kasni onda je preslaba crta.
    Ako ti je 10/11 dpo onda jos imas fore da krene tamnit pravilno.
    Samo sto sam se ja ovaj mjesec uvjerila da ovim trakicama uopce nije za vjerovat, i tu sam se bas razocarala, pogotovo za gravignost mini.
    Ako imas gdje, kupi neki kvalitetniji test ili izvadi betu.
    Mi vecinom ovdje okvirno znamo kad je bila ovulacija jer je pratimo trakicama, da sam je pratila po sluzi nikad ne bih znala.
    U prosloj trudnoci sluz uopce nisam imala a ovulacija je bila. I uglavnom mi bude sluz par dana prije ovulacije. Tako da ti je tesko ravnat se po tome.

Nadovezala bih se na sluz. Ovulacija mi je bila 14. ili 15.DC (Peak je bio 13.DC pa sukladno tome ovulacija dolazi 12 do 36 sati kasnije), a sluz se pojavila 8., 9. i 10. DC. Kasnije je slinilo, ali ne u količini kao ta tri dana.
    Tako da se potvrđujem da sluz nije nužno pokazatelj ovulacije.

Ako su ti trakice problem (sto kuzim u potpunosti), mozda da probas s bazalnom temperaturom?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    17. Travanj 2023. 18:29

angela1108

Mom2one 92

Selmaa34

Angela, ja bi rekla 5 tjedana i 4 dana. Termin 11.12.
    Dakle kad si zacela vec se racuna da si 2 tjedna trudna. Neka me netko ispravi ako grijesim.

Ma ona je negdje kao ja. Meni je pik bio 19.tog. Racunam da je 20./21. bila ovulacija. Tako negdje. Ako sam dobro pratila njene dpo, mislim da smo tu negdje. Ako se ne varam.

Da. Skupa nam je bila ovulacija. Ja sam definitivno u ponedjeljak na ultrazvuku , ne mogu više odgađati pa što bude. Više mi je da mi napravi ponovno briseve da vidim situaciju.

Jesi bila na ultrazvuku danas? Kako je proslo?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• angela1108
    17. Travanj 2023. 18:52

Lunolina

angela1108

Mom2one 92

Selmaa34

Angela, ja bi rekla 5 tjedana i 4 dana. Termin 11.12.
    Dakle kad si zacela vec se racuna da si 2 tjedna trudna. Neka me netko ispravi ako grijesim.

Ma ona je negdje kao ja. Meni je pik bio 19.tog. Racunam da je 20./21. bila ovulacija. Tako negdje. Ako sam dobro pratila njene dpo, mislim da smo tu negdje. Ako se ne varam.

Da. Skupa nam je bila ovulacija. Ja sam definitivno u ponedjeljak na ultrazvuku , ne mogu više odgađati pa što bude. Više mi je da mi napravi ponovno briseve da vidim situaciju.

Jesi bila na ultrazvuku danas? Kako je proslo?

Jesam.  Dobro je hvala Bogu.  Plod je velik 0.29cm i čuju se otkucaji. Po ultrazvuku sam 5+6 , znači da su točne računice od cura koje su mi izračunale nekidan. Idem idući tjedan na briseve da vidimo sa bakterijom šta ćemo😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.