https://ibb.co/jgyxLBS
Prelijepa crtica ā„ļø joÅ” deblja od moje,duplo
https://ibb.co/jgyxLBS
Vidim drugu crtu, ali najbolje provjeriti za dva dana ako tamni onda beta raste i trudnoÄa je u pitanju .
Sretno tebi i danÄi neka za koji dan to budu lijepe crte š¤š¤
Hvala vam na podrÅ”ci od srca,moja je duplo tanja od selmine ali valjda tako treba biti ne znam te debljine crta jel imaju znaÄenjeĀ
TratinÄica123 ja se nadam da ima neke dobre vijesti za vas, tko zna š¤š„°
Moji simptomi od juÄer zatvor i prije spavanja bol u trbuhu, i bol u donjem djelu leÄa, ali prije mjesec dana me pokoÄilo u leÄima pa to možda joÅ” od toga tko Äe ga znati šĀ
PokuŔavamo od 11/22
āļø19.3 š
DanÄi, mislim da debljina crte ovisi o debljini kontrolne!
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
DanÄi, mislim da debljina crte ovisi o debljini kontrolne!
Meni je kontrolna deblja,onako kako i treba bit šÆ
Selma i DanÄi Äestitam na pozitivnim testovima, pratite to sada svaki dan da vidite jel tamni. Sretno i da sve proÄe u redu!!!!
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Selma i DanÄi Äestitam na pozitivnim testovima, pratite to sada svaki dan da vidite jel tamni. Sretno i da sve proÄe u redu!!!!
Hvala vam od srca samo molim Boga da to Å”to je tanka da nije neka varka testa jer moja je tanja od selmine pa je samim tim Å”to je tanja Äak i svjetlijaĀ
Hvala vam od srca samo molim Boga da to Å”to je tanka da nije neka varka testa jer moja je tanja od selmine pa je samim tim Å”to je tanja Äak i svjetlija
kad si radila, i koliko dana imaÅ” do menge
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Mogu ali stvar i jako je svijetlo i kada uslikam moj telefon neÄe/ne može da uhvati sliku onako kako je uživo ako razumijete ali evo stavit Äu ako vidite jer i ja jedva vidim na telefonu dok uživo neznam zaÅ”to ali bolje vidim u malo tamnijem prostoru nego na svjetlu znam da bi trebalo bit obrnutoā¦.evo ja Äu staviti sliku i da evo lh trakice su mi sve pozitivne od kad je proÅ”la ovulacija do danas pa sve mi niÅ”ta nije jasno.linijq je jako zaista jako svijetla radjen je ranije 7dana ali je ima toliko da sam zbunjena evo probat Äu viÅ”e slika staviti možda sam na nekoj uhvatila malo.hvala vam puno.radi se o Muller trakicama njih uvijek radim inaÄe mi budu bijele Äisto bijele bez i sjene i linije tako da se pitam i sama Å”to znaÄi ta svijetla linija baÅ” jako svijetla
evo vidim, oprosti, ponovi za par dana i to je to
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
Mogu ali stvar i jako je svijetlo i kada uslikam moj telefon neÄe/ne može da uhvati sliku onako kako je uživo ako razumijete ali evo stavit Äu ako vidite jer i ja jedva vidim na telefonu dok uživo neznam zaÅ”to ali bolje vidim u malo tamnijem prostoru nego na svjetlu znam da bi trebalo bit obrnutoā¦.evo ja Äu staviti sliku i da evo lh trakice su mi sve pozitivne od kad je proÅ”la ovulacija do danas pa sve mi niÅ”ta nije jasno.linijq je jako zaista jako svijetla radjen je ranije 7dana ali je ima toliko da sam zbunjena evo probat Äu viÅ”e slika staviti možda sam na nekoj uhvatila malo.hvala vam puno.radi se o Muller trakicama njih uvijek radim inaÄe mi budu bijele Äisto bijele bez i sjene i linije tako da se pitam i sama Å”to znaÄi ta svijetla linija baÅ” jako svijetla
evo vidim, oprosti, ponovi za par dana i to je to
Imam sad Å”est dana do ciklusa pa je u meni bilo Äudno da se neÅ”to pojavilo tako rano stalno gledam u to i samo molim Boga da je to istina da nije neka varka testaĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji