Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči18
    14. Ožujak 2023. 10:33

Selmaa34

https://ibb.co/jgyxLBS

Prelijepa crtica ā™„ļø joÅ” deblja od moje,duplo

• danči18
    14. Ožujak 2023. 10:34

Bebolina2207

Selmaa34

https://ibb.co/jgyxLBS

Vidim drugu crtu, ali najbolje provjeriti za dva dana ako tamni onda beta raste i trudnoća je u pitanju .
    Sretno tebi i danči neka za koji dan to budu lijepe crte šŸ¤žšŸ¤ž

Hvala vam na podrÅ”ci od srca,moja je duplo tanja od selmine ali valjda tako treba biti ne znam te debljine crta jel imaju značenjeĀ 

• lana202021
    14. Ožujak 2023. 10:40

Tratinčica123 ja se nadam da ima neke dobre vijesti za vas, tko zna šŸ¤žšŸ„°
    Moji simptomi od jučer zatvor i prije spavanja bol u trbuhu, i bol u donjem djelu leđa, ali prije mjesec dana me pokočilo u leđima pa to možda joÅ” od toga tko će ga znati šŸ™ˆĀ 

PokuŔavamo od 11/22
    āž•ļø19.3 šŸ’ž

Selmaa34
    14. Ožujak 2023. 10:42

Danči, mislim da debljina crte ovisi o debljini kontrolne!

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• danči18
    14. Ožujak 2023. 10:47

Selmaa34

Danči, mislim da debljina crte ovisi o debljini kontrolne!

Meni je kontrolna deblja,onako kako i treba bit 😯

Miss88
    14. Ožujak 2023. 11:11

Selma i Danči Čestitam na pozitivnim testovima, pratite to sada svaki dan da vidite jel tamni. Sretno i da sve prođe u redu!!!!

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

• danči18
    14. Ožujak 2023. 11:16

Miss88

Selma i Danči Čestitam na pozitivnim testovima, pratite to sada svaki dan da vidite jel tamni. Sretno i da sve prođe u redu!!!!

Hvala vam od srca samo molim Boga da to Å”to je tanka da nije neka varka testa jer moja je tanja od selmine pa je samim tim Å”to je tanja čak i svjetlijaĀ 

Miss88
    14. Ožujak 2023. 11:22

danči18

Miss88

Hvala vam od srca samo molim Boga da to Ŕto je tanka da nije neka varka testa jer moja je tanja od selmine pa je samim tim Ŕto je tanja čak i svjetlija

kad si radila, i koliko dana imaÅ” do menge

šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø

Miss88
    14. Ožujak 2023. 11:27

danči18

Mogu ali stvar i jako je svijetlo i kada uslikam moj telefon neće/ne može da uhvati sliku onako kako je uživo ako razumijete ali evo stavit ću ako vidite jer i ja jedva vidim na telefonu dok uživo neznam zaÅ”to ali bolje vidim u malo tamnijem prostoru nego na svjetlu znam da bi trebalo bit obrnuto….evo ja ću staviti sliku i da evo lh trakice su mi sve pozitivne od kad je proÅ”la ovulacija do danas pa sve mi niÅ”ta nije jasno.linijq je jako zaista jako svijetla radjen je ranije 7dana ali je ima toliko da sam zbunjena evo probat ću viÅ”e slika staviti možda sam na nekoj uhvatila malo.hvala vam puno.radi se o Muller trakicama njih uvijek radim inače mi budu bijele čisto bijele bez i sjene i linije tako da se pitam i sama Å”to znači ta svijetla linija baÅ” jako svijetla

evo vidim, oprosti, ponovi za par dana i to je to

šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø

• danči18
    14. Ožujak 2023. 11:32

Miss88

danči18

Mogu ali stvar i jako je svijetlo i kada uslikam moj telefon neće/ne može da uhvati sliku onako kako je uživo ako razumijete ali evo stavit ću ako vidite jer i ja jedva vidim na telefonu dok uživo neznam zaÅ”to ali bolje vidim u malo tamnijem prostoru nego na svjetlu znam da bi trebalo bit obrnuto….evo ja ću staviti sliku i da evo lh trakice su mi sve pozitivne od kad je proÅ”la ovulacija do danas pa sve mi niÅ”ta nije jasno.linijq je jako zaista jako svijetla radjen je ranije 7dana ali je ima toliko da sam zbunjena evo probat ću viÅ”e slika staviti možda sam na nekoj uhvatila malo.hvala vam puno.radi se o Muller trakicama njih uvijek radim inače mi budu bijele čisto bijele bez i sjene i linije tako da se pitam i sama Å”to znači ta svijetla linija baÅ” jako svijetla

evo vidim, oprosti, ponovi za par dana i to je to

Imam sad Å”est dana do ciklusa pa je u meni bilo čudno da se neÅ”to pojavilo tako rano stalno gledam u to i samo molim Boga da je to istina da nije neka varka testaĀ 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.