Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči18
    15. Ožujak 2023. 08:39

Miss88

danči18

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg šŸ˜’. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza Ŕto je pokazalo da laže 😭😭😭 joŔ kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže

A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baŔ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna Ŕta je pokazao jer moj je joŔ svjetliji dva komada

Jesi ti radila nove testove?

Bogami nisam,neznam odakle mi strpljenje da sačekamo taj ciklus da vidimĀ 

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 08:44

Kod mene niÅ”ta novoga.. sve klasika sve po PS šŸ™„
    Uhvatila jučer peak https://ibb.co/0sqPZSm pokrili.. budemo i danas.. i tako, test za 10 dana.. šŸ¤ž
    Mislim da mi je ovo zadnji ciklus bilo kakvog pokuÅ”avanja i da ću definitivno odustati
    Ljubim sve trudnice LH trakica..Ā 
    Ostalima samo hrabro naprijed i sretno ā™„ļø

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø
    PokuÅ”aji za 3 sreću šŸ¤žšŸ¤ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 08:47

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg šŸ˜’. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza Ŕto je pokazalo da laže 😭😭😭 joŔ kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže

Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna Å”ta bi moglo biti.. muller testovi su inače odlični i rijetko kada lažu.. tako da, strpi se i ponovi test.. možeÅ” već sutra..Ā 
    Sretno !

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

• danči18
    15. Ožujak 2023. 08:52

šŸ–¤GarawašŸ–¤

danči18

Selmaa34

Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna Å”ta bi moglo biti.. muller testovi su inače odlični i rijetko kada lažu.. tako da, strpi se i ponovi test.. možeÅ” već sutra..
    Sretno !

Pa da i kad je bilo očitavanje isto je bilo i poslije.neznam strpiti ču se radije ne želim da se razočaram da se veselim neÅ”to posebno sad ne vrijedi.tanka linija vidi se ali znam ja kako treba biti tamnije i deblje to pa sam eto rekla ako i nije ok idem daljeĀ 

Donna2022
    15. Ožujak 2023. 09:26

Premija-Ā Prva trudnoca je bila unutar 6 mj pokusavanja, a koliko cujem/citam to je skroz ok prosjek.. Sad smo 5. mj pokusavanja..nadam se uskoro plusicu šŸ™, ako ne bude morat cemo dodatne pretrage.. za sada ne zelim previse opterecivati ni sebe ni muza..
    Upravo to, druga trudnoca ti se dogodila bez puno planiranja i tako bi trebalo poslozit u glavi, ali lakse je to reci nego napraviti, sve smo opterecene (ne bi ni bile na ovom forumu da nismo🤪 vecina nas idemo prema prvoj trudnoci pa smo dodatno opterecene..
    Sretno i tebiišŸ€

šŸ‘© 33
    šŸ‘Ø35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T šŸ‘¼šŸ™šŸ˜¢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023āž•šŸŒˆā¤ļøšŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlšŸ©·šŸ’ž

Selmaa34
    15. Ožujak 2023. 10:34

Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

• danči18
    15. Ožujak 2023. 11:58

Evo da javim ja izdržala nisam pukla sam oŔla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaŔto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaŔto,nisam pametna niŔta žene moje neznam 

• danči18
    15. Ožujak 2023. 12:31

kiki13

danči18

Evo da javim ja izdržala nisam pukla sam oŔla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaŔto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaŔto,nisam pametna niŔta žene moje neznam

Meni je beta nekih 6-7 dana prije ocekivane M bila 40 šŸ˜„šŸ˜„ odi preksutra ponovit da vidis jel se pravilno dupla. A i test ce sigurno potamnit … Sretno 🤭

Uh dobro je onda šŸ„°ā™„ļøā™„ļøā™„ļøā™„ļø a test ta linija Å”to je bila mi tanka jel to normalno?mozds dal' znate to pliz

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 13:03

danči18

Zato Å”to je beta jučer bila manja.. i joÅ” ako uzmeÅ” u obzir da joj je koncentracija manja u urinu nego u krvi eto ti odgovor.Ā 
    Muller reagira na 25 mlu u urinu.. tko zna kolika mu je koncentracija bila jucer ujutro..Ā 
    Mislim da to kod tebe bude ok
    Držim fige i sretno 🄰

1999 ā™„ļø
    2006ā™„ļø

Donna2022
    15. Ožujak 2023. 14:54

Selmaa34

Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.

Draga Selma, mozes ih naruciti preko tvrtke Minibox (uguglaj, odmah ti izbaci). Ja sam narucivala preko njih, jako brza dostava.
    Sretno!šŸ€

šŸ‘© 33
    šŸ‘Ø35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T šŸ‘¼šŸ™šŸ˜¢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023āž•šŸŒˆā¤ļøšŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlšŸ©·šŸ’ž

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.