Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči18
    15. OĆŸujak 2023. 08:39

Miss88

danči18

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe 😭😭😭 joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe

A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baĆĄ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna ĆĄta je pokazao jer moj je joĆĄ svjetliji dva komada

Jesi ti radila nove testove?

Bogami nisam,neznam odakle mi strpljenje da sačekamo taj ciklus da vidim 

Garawa€
    15. OĆŸujak 2023. 08:44

Kod mene niơta novoga.. sve klasika sve po PS 🙄
    Uhvatila jučer peak https://ibb.co/0sqPZSm pokrili.. budemo i danas.. i tako, test za 10 dana.. đŸ€ž
    Mislim da mi je ovo zadnji ciklus bilo kakvog pokuơavanja i da ću definitivno odustati
    Ljubim sve trudnice LH trakica.. 
    Ostalima samo hrabro naprijed i sretno ♄

1999 ♄
    2006♄
    PokuĆĄaji za 3 sreću đŸ€žđŸ€ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa€
    15. OĆŸujak 2023. 08:47

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe 😭😭😭 joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe

Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna ĆĄta bi moglo biti.. muller testovi su inače odlični i rijetko kada laĆŸu.. tako da, strpi se i ponovi test.. moĆŸeĆĄ već sutra.. 
    Sretno !

1999 ♄
    2006♄

• danči18
    15. OĆŸujak 2023. 08:52

đŸ–€GarawađŸ–€

danči18

Selmaa34

Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna ĆĄta bi moglo biti.. muller testovi su inače odlični i rijetko kada laĆŸu.. tako da, strpi se i ponovi test.. moĆŸeĆĄ već sutra..
    Sretno !

Pa da i kad je bilo očitavanje isto je bilo i poslije.neznam strpiti ču se radije ne ĆŸelim da se razočaram da se veselim neĆĄto posebno sad ne vrijedi.tanka linija vidi se ali znam ja kako treba biti tamnije i deblje to pa sam eto rekla ako i nije ok idem dalje 

Donna2022
    15. OĆŸujak 2023. 09:26

Premija- Prva trudnoca je bila unutar 6 mj pokusavanja, a koliko cujem/citam to je skroz ok prosjek.. Sad smo 5. mj pokusavanja..nadam se uskoro plusicu 🙏, ako ne bude morat cemo dodatne pretrage.. za sada ne zelim previse opterecivati ni sebe ni muza..
    Upravo to, druga trudnoca ti se dogodila bez puno planiranja i tako bi trebalo poslozit u glavi, ali lakse je to reci nego napraviti, sve smo opterecene (ne bi ni bile na ovom forumu da nismođŸ€Ș vecina nas idemo prema prvoj trudnoci pa smo dodatno opterecene..
    Sretno i tebii🍀

đŸ‘© 33
    👹35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŸ‘ŒđŸ™đŸ˜ą

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023âž•đŸŒˆâ€ïžđŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlđŸ©·đŸ’ž

Selmaa34
    15. OĆŸujak 2023. 10:34

Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• danči18
    15. OĆŸujak 2023. 11:58

Evo da javim ja izdrĆŸala nisam pukla sam oĆĄla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaĆĄto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaĆĄto,nisam pametna niĆĄta ĆŸene moje neznam 

• danči18
    15. OĆŸujak 2023. 12:31

kiki13

danči18

Evo da javim ja izdrĆŸala nisam pukla sam oĆĄla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaĆĄto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaĆĄto,nisam pametna niĆĄta ĆŸene moje neznam

Meni je beta nekih 6-7 dana prije ocekivane M bila 40 😄😄 odi preksutra ponovit da vidis jel se pravilno dupla. A i test ce sigurno potamnit 
 Sretno đŸ€­

Uh dobro je onda đŸ„°â™„ïžâ™„ïžâ™„ïžâ™„ïž a test ta linija ĆĄto je bila mi tanka jel to normalno?mozds dal' znate to pliz

Garawa€
    15. OĆŸujak 2023. 13:03

danči18

Zato ơto je beta jučer bila manja.. i joơ ako uzmeơ u obzir da joj je koncentracija manja u urinu nego u krvi eto ti odgovor. 
    Muller reagira na 25 mlu u urinu.. tko zna kolika mu je koncentracija bila jucer ujutro.. 
    Mislim da to kod tebe bude ok
    DrĆŸim fige i sretno đŸ„°

1999 ♄
    2006♄

Donna2022
    15. OĆŸujak 2023. 14:54

Selmaa34

Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.

Draga Selma, mozes ih naruciti preko tvrtke Minibox (uguglaj, odmah ti izbaci). Ja sam narucivala preko njih, jako brza dostava.
    Sretno!🍀

đŸ‘© 33
    👹35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŸ‘ŒđŸ™đŸ˜ą

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023âž•đŸŒˆâ€ïžđŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlđŸ©·đŸ’ž

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.