Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg š. Sretno svima.
A dajjjj nemrem vjerovati onako roza Å”to je pokazalo da laže ššš joÅ” kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže
A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!
Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baŔ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna Ŕta je pokazao jer moj je joŔ svjetliji dva komada
Jesi ti radila nove testove?
Bogami nisam,neznam odakle mi strpljenje da saÄekamo taj ciklus da vidimĀ
Kod mene niÅ”ta novoga.. sve klasika sve po PS š
Uhvatila juÄer peak https://ibb.co/0sqPZSm pokrili.. budemo i danas.. i tako, test za 10 dana.. š¤
Mislim da mi je ovo zadnji ciklus bilo kakvog pokuÅ”avanja i da Äu definitivno odustati
Ljubim sve trudnice LH trakica..Ā
Ostalima samo hrabro naprijed i sretno ā„ļø
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
PokuÅ”aji za 3 sreÄu š¤š¤
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg š. Sretno svima.
A dajjjj nemrem vjerovati onako roza Å”to je pokazalo da laže ššš joÅ” kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže
Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna Å”ta bi moglo biti.. muller testovi su inaÄe odliÄni i rijetko kada lažu.. tako da, strpi se i ponovi test.. možeÅ” veÄ sutra..Ā
Sretno !
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna Å”ta bi moglo biti.. muller testovi su inaÄe odliÄni i rijetko kada lažu.. tako da, strpi se i ponovi test.. možeÅ” veÄ sutra..
Sretno !
Pa da i kad je bilo oÄitavanje isto je bilo i poslije.neznam strpiti Äu se radije ne želim da se razoÄaram da se veselim neÅ”to posebno sad ne vrijedi.tanka linija vidi se ali znam ja kako treba biti tamnije i deblje to pa sam eto rekla ako i nije ok idem daljeĀ
Premija-Ā Prva trudnoca je bila unutar 6 mj pokusavanja, a koliko cujem/citam to je skroz ok prosjek.. Sad smo 5. mj pokusavanja..nadam se uskoro plusicu š, ako ne bude morat cemo dodatne pretrage.. za sada ne zelim previse opterecivati ni sebe ni muza..
Upravo to, druga trudnoca ti se dogodila bez puno planiranja i tako bi trebalo poslozit u glavi, ali lakse je to reci nego napraviti, sve smo opterecene (ne bi ni bile na ovom forumu da nismo𤪠vecina nas idemo prema prvoj trudnoci pa smo dodatno opterecene..
Sretno i tebiiš
š© 33
šØ35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T š¼šš¢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023āšā¤ļøš
Panorama Low risk, itās a girlš©·š
Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Evo da javim ja izdržala nisam pukla sam oÅ”la pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaÅ”to mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaÅ”to,nisam pametna niÅ”ta žene moje neznamĀ
Evo da javim ja izdržala nisam pukla sam oŔla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaŔto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaŔto,nisam pametna niŔta žene moje neznam
Meni je beta nekih 6-7 dana prije ocekivane M bila 40 šš odi preksutra ponovit da vidis jel se pravilno dupla. A i test ce sigurno potamnit ⦠Sretno š¤
Uh dobro je onda š„°ā„ļøā„ļøā„ļøā„ļø a test ta linija Å”to je bila mi tanka jel to normalno?mozds dal' znate to pliz
Evo da javim ja izdržala nisam pukla sam oŔla pravac bolnica da nebi opet imala traumu kao prije i bogami su mi dali vetu da vadim e sad beta danas mi je 47 i po njihovom navodno do ciklusa 6dana ali beta je ipak47 iako meni test nije jasan taj od milera zaŔto mi se pojavila tanka linija ajd svijetla to su mi rekli zato jer je rano ali tanka neznam zaŔto,nisam pametna niŔta žene moje neznam
Zato Å”to je beta juÄer bila manja.. i joÅ” ako uzmeÅ” u obzir da joj je koncentracija manja u urinu nego u krvi eto ti odgovor.Ā
Muller reagira na 25 mlu u urinu.. tko zna kolika mu je koncentracija bila jucer ujutro..Ā
Mislim da to kod tebe bude ok
Držim fige i sretno š„°
1999 ā„ļø
2006ā„ļø
Hvala svima na lijepim zeljama. Nego gdje mogu nabaviti one step ovulacijske testove? Zadnji put sam izela na ebayu.
Draga Selma, mozes ih naruciti preko tvrtke Minibox (uguglaj, odmah ti izbaci). Ja sam narucivala preko njih, jako brza dostava.
Sretno!š
š© 33
šØ35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T š¼šš¢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023āšā¤ļøš
Panorama Low risk, itās a girlš©·š
Sortiraj odgovore
Najstariji