Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    15. Ožujak 2023. 08:12

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza što je pokazalo da laže 😭😭😭 još kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže

A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 08:13

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

Na žalost događalo mi se isto to.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• danči18
    15. Ožujak 2023. 08:19

Selmaa34

danči18

Selmaa34

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza što je pokazalo da laže 😭😭😭 još kažu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laže

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baš se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna šta je pokazao jer moj je još svjetliji dva komada 

• Premija
    15. Ožujak 2023. 08:23

Selmaa34

Žao mu je, bila sam uvjerena da je to pozitivan test. Sretno nadalje 🍀

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Miss88
    15. Ožujak 2023. 08:36

Selmaa34

Žao mi je ! 😔 Sretno dalje!!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    15. Ožujak 2023. 08:36

danči18

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baš se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna šta je pokazao jer moj je još svjetliji dva komada

Jesi ti radila nove testove?

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    15. Ožujak 2023. 08:38

Bebolina2207

Lunolina

Bebolina2207

Meni ovo izgleda da ide prema peaku. Prije 6 dana si dobila M? Koliko ti inače dana ciklus traje? Po ovome ili imaš vrlo kratke cikluse ili možda ranije ovuliraš a ne znam jel to moguće baš tako rano. Ali ako trakica još potamni očito je moguće. Kako stojiš sa sluzi?

Da, prije 6 dana sam dobila M i uvijek mi traje 4 dana, a ciklusi su mi kratki, prosjek je 24 dana.
    Trenutno nema sluzi, ali meni se ovulacijska sluz povjavi relativno rijetko pa mi to nije neki pokazatelj 🤷🏻‍♀️

Probaj popratiti skroz da uhvatiš peak. Ovo stvarno djeluje da ide prema peaku što to znači da bi O bila negdje 8., 9., ili 10. dan što je podosta rano ali ok možda je takav ciklus. Bitno da pratiš i pokrivate. Sretno u pokrivanju!
    .
    Krenula sam večeras s pikalicama. Sve sam tutoriale odgledala i muž me bocnuo. Nastavljamo dalje i možda nam se posreći. Kad se sjetim kako sam govorila da ja u postupak neću ići nisam za to, imam već dijete nije mi sila, bla bla bla a evo me sad. Ipak je želja za djetetom jača.
    Sretno svima u kojoj god fazi bile 🤗

Sretno!!!! 🤞🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• danči18
    15. Ožujak 2023. 08:39

Miss88

danči18

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Jesi ti radila nove testove?

Bogami nisam,neznam odakle mi strpljenje da sačekamo taj ciklus da vidim 

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 08:44

Kod mene ništa novoga.. sve klasika sve po PS 🙄
    Uhvatila jučer peak https://ibb.co/0sqPZSm pokrili.. budemo i danas.. i tako, test za 10 dana.. 🤞
    Mislim da mi je ovo zadnji ciklus bilo kakvog pokušavanja i da ću definitivno odustati
    Ljubim sve trudnice LH trakica.. 
    Ostalima samo hrabro naprijed i sretno ♥️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤
    15. Ožujak 2023. 08:47

danči18

Selmaa34

Tvoj test mi izgleda suh, i ni sama nisam sigurna šta bi moglo biti.. muller testovi su inače odlični i rijetko kada lažu.. tako da, strpi se i ponovi test.. možeš već sutra.. 
    Sretno !

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani