Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    14. Ožujak 2023. 11:36

danči18

Miss88

danči18

Mogu ali stvar i jako je svijetlo i kada uslikam moj telefon neće/ne može da uhvati sliku onako kako je uživo ako razumijete ali evo stavit ću ako vidite jer i ja jedva vidim na telefonu dok uživo neznam zašto ali bolje vidim u malo tamnijem prostoru nego na svjetlu znam da bi trebalo bit obrnuto….evo ja ću staviti sliku i da evo lh trakice su mi sve pozitivne od kad je prošla ovulacija do danas pa sve mi ništa nije jasno.linijq je jako zaista jako svijetla radjen je ranije 7dana ali je ima toliko da sam zbunjena evo probat ću više slika staviti možda sam na nekoj uhvatila malo.hvala vam puno.radi se o Muller trakicama njih uvijek radim inače mi budu bijele čisto bijele bez i sjene i linije tako da se pitam i sama što znači ta svijetla linija baš jako svijetla

evo vidim, oprosti, ponovi za par dana i to je to

Imam sad šest dana do ciklusa pa je u meni bilo čudno da se nešto pojavilo tako rano stalno gledam u to i samo molim Boga da je to istina da nije neka varka testa

Pa da, zavisi kad je ovulacija bila. Sve je moguće!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Donna2022
    14. Ožujak 2023. 12:49

Drage cure, koliko nas ima ovaj mjesec u odbrojavanju za nedobiti?😉 ja sam danas 8. DPO, ovaj mjesec O bila nesto kasnije, 18. DC, ulovljen jaki peak i “okom” i aplikacijom😉 za vikend sam za ne-dobiti🙏 od jucer povremeni grcevi kao da cu dobiti, da nisam taj osjecaj prosla u prosloj T vec bi mislila nista od ovog ciklusa, stize vjestica, ali sjecam se da sam tako i onda imala, cak smo se s mora vratili ranije jer sam mislila “samo sto nisam dobila”. Doduse onda su me i cicke bolile, sada ne.. ovih par dana mi je najgore u mjesecu, svaki odlazak na wc i brisanje odradim pod stresom🤪
    Tratincica zelim vam sve najbolje od❤️, sigurna sam da nije lako ali budite snazni, bit ce to na kraju sve ok❤️
    Sve ostale cure takodjer podrsku saljem🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• lana202021
    14. Ožujak 2023. 13:07

Donna2022

Drage cure, koliko nas ima ovaj mjesec u odbrojavanju za nedobiti?😉 ja sam danas 8. DPO, ovaj mjesec O bila nesto kasnije, 18. DC, ulovljen jaki peak i “okom” i aplikacijom😉 za vikend sam za ne-dobiti🙏 od jucer povremeni grcevi kao da cu dobiti, da nisam taj osjecaj prosla u prosloj T vec bi mislila nista od ovog ciklusa, stize vjestica, ali sjecam se da sam tako i onda imala, cak smo se s mora vratili ranije jer sam mislila “samo sto nisam dobila”. Doduse onda su me i cicke bolile, sada ne.. ovih par dana mi je najgore u mjesecu, svaki odlazak na wc i brisanje odradim pod stresom🤪
    Tratincicazelim vam sve najbolje od❤️, sigurna sam da nije lako ali budite snazni, bit ce to na kraju sve ok❤️

Donna2022 meni je danas 7DPO i trebam dobiti u utorak, cicke su me boljele samo jučer i sve kak sam gore napisala, imam zatvor, jučer navečer bol u trbuhu i u nekim trenutcima bol u donjem djelu leđa, ali me prije 4 tjedna pokočilo u kičmi pa ne znam čemu da tu bol prepišem 🙈

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Miss88
    14. Ožujak 2023. 13:07

Donna2022

Tratincicazelim vam sve najbolje od❤️, sigurna sam da nije lako ali budite snazni, bit ce to na kraju sve ok❤️

Ja još čekam ovulaciju. Tek sam 11 dc. Svima držim fige 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    14. Ožujak 2023. 13:12

Imam dugi ciklus, 42 dana.  ovulacija  mi po aplikaciji tek na 28dc  stvarno ne znam što će biti od ovog ciklusa. Sljedeći tjedan ću početi s trakicama pratiti.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Premija
    14. Ožujak 2023. 13:39

Pozdrav! 
    Evo da se pridružim i ja ☺
    Naime, ovo je već četvrti mjesec pokušavanja zatrudnjivanja. I čini se da opet ništa s toga. M ne očekujem 19.3. Danas test negativan. Prošli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. Počela sam ih koristiti odmah par dana nakon završetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je više nije bilo. A sve je počelo znači odmah po završetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Što vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Donna2022
    14. Ožujak 2023. 13:56

Premija

Pozdrav!
    Naime, ovo je već četvrti mjesec pokušavanja zatrudnjivanja. I čini se da opet ništa s toga. M ne očekujem 19.3. Danas test negativan. Prošli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. Počela sam ih koristiti odmah par dana nakon završetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je više nije bilo. A sve je počelo znači odmah po završetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Što vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.

Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve dane😉
    Sretno🍀

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

• Premija
    14. Ožujak 2023. 14:27

Donna2022

Premija

Pozdrav!

Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve dane😉
    Sretno🍀

Koristila sam 5 dana, pošto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale ništa. Pa sam zaključila da je već prosla. Kasnije je počeo više kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane 😁 Kao i tri mj prije....
    Hvala ti! Kako je kod tebe?

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Donna2022
    14. Ožujak 2023. 14:58

Premija

Donna2022

Premija

Pozdrav!

Sretno🍀

Koristila sam 5 dana, pošto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale ništa. Pa sam zaključila da je već prosla. Kasnije je počeo više kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane 😁 Kao i tri mj prije….
    Hvala ti! Kako je kod tebe?

Ja sam trakice koristila od 10.-19. DC i upisujem ih u Premom aplikaciju tako da uz mene i aplikacija prati peak😉
    Plodne dane smo pokrili svaki dan a ostale dane svaki drugi, sad cekamo🤷‍♀️ pokusavamo od 11/22, obzirom da sam u 9/22 imala missed ab.. nadamo se novom plusicu uskoro🙏

👩 33
    👨35

6/2023➕🌈❤️🙏

Garawa¤
    14. Ožujak 2023. 15:01

Selmaa34

Pozdrav svima. Danas 8dpo, kineski pokazao drugu crticu. Neki drugi skuplji test za rano otkrivanje nista. Kolika je vjerojatnost da kineski pokaze lazno pozitivan rezultat? Svakako ponavljam. Ako netko moze objasniti kako zaljepiti sliku da podijelim sa vama!

Poprilično velika nažalost. 
    Ponovi večeras tog kineza i ako ne bude ništa, lažno je bio pozitivan a ako opet pokaže nešto moglo bi izaći na dobro 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.