https://ibb.co/Wpg0k1P
https://ibb.co/1ngJVfd
https://ibb.co/qMxtGbY
https://ibb.co/7CxZzC4
Evo ja sam sad stavila nekoliko njih ako se vidi to sam slikala jedva nekako.nije isto kao uživo,sad neznam bogami Å”to znaÄi svijetla linija i bolje se vidi vani ali ne na suncu nego ovako.ponoviti Äu svakako joÅ” jedan za koji dan ali eto nisam nikada sa milerovim testom doživjela da ima drugu liniju
Hej pokuÅ”avam da shvatim. Jesu li to lh testovi za ovulaciju ili si radila hcg testove za trudnoÄu? Ako je za trudnoÄu, meni se Äini da je pozitivan test, iako je jako rano joÅ”. priÄekaj par dan pa ponovi. vjerujem da Äe biti tamnija. a lh trakice Äe ti stalno pokazivati obje crte bezobzira jedino Äe druga biti jednaka tj iste boje kada je peak odnosno bliži se ovulacija kroz dan i pol. nadam se da sam ti nekako pomogla. sretno
Hvala puno na savjetu na odgovoru,ovo Å”to sam slikala su hcg testovi a lh su mi svi isti pozitivni a meni je ovulacija proÅ”la veÄ otkad,znaÄi i lh mi reagira na neÅ”to a i ovaj hcg neÅ”to pokazuje stim da je ih baÅ” taman kao da imam npr ovulaciju uskoro a ovulacija mi odavno proÅ”la.nemam pcos pa eto uradim i taj hcg i oÄita mi on ovo svijetlo u roku možda 3-5min na jednom je svjetlija linija joÅ” a na drugim nijansa samo uoÄljivija,obje su tanke i ko prozirno jako blijedo roza kao obris rozog neznam kako da se izrazim i na suncu se ne vidi toliko nego na normalnom svjetlu e sad⦠Znam da treba biti neki iscjedak ako je trudnoÄa no ja ga baÅ” nemam a nemam ni neke simptome.naravno ponoviti Äu test,uzet Äu opet taj od milera trakicu jer ona mi nikad nije pokazivala crte nikakve osim evo sada,jako se bojim prestraÅ”ena sam,nakon biokemijske u 9mj imam traumu i tresem se i plaÄem i molim Boga da je to ali ujedno da bude sve ureduĀ
Hvala puno na savjetu na odgovoru,ovo Å”to sam slikala su hcg testovi a lh su mi svi isti pozitivni a meni je ovulacija proÅ”la veÄ otkad,znaÄi i lh mi reagira na neÅ”to a i ovaj hcg neÅ”to pokazuje stim da je ih baÅ” taman kao da imam npr ovulaciju uskoro a ovulacija mi odavno proÅ”la.nemam pcos pa eto uradim i taj hcg i oÄita mi on ovo svijetlo u roku možda 3-5min na jednom je svjetlija linija joÅ” a na drugim nijansa samo uoÄljivija,obje su tanke i ko prozirno jako blijedo roza kao obris rozog neznam kako da se izrazim i na suncu se ne vidi toliko nego na normalnom svjetlu e sad⦠Znam da treba biti neki iscjedak ako je trudnoÄa no ja ga baÅ” nemam a nemam ni neke simptome.naravno ponoviti Äu test,uzet Äu opet taj od milera trakicu jer ona mi nikad nije pokazivala crte nikakve osim evo sada,jako se bojim prestraÅ”ena sam,nakon biokemijske u 9mj imam traumu i tresem se i plaÄem i molim Boga da je to ali ujedno da bude sve uredu
mogu sa sigurnoÅ”Äu reÄi da vidim drugu liniju ...svakako moraÅ” priÄekati jer kažem prerano je. Držim fige da sve proÄe u redu.Ā Ā
šāāļø - 35šš»āāļø - 36
š -19.3.2018.
4.4. ā
24.4. p.p. imamo ā¤ļø
31.5. stiže nam 2. deÄko š©µ
16.12. stigao Vito, āļø3760g iš53cm. š©µ
Joj hvala vam od srca vam hvala,toliko sam plakala toliko suza prolila od jednog spontanog pa biokemijske poslije,toliko trauma i bila sam proÅ”la,hvala vam od srca Å”to ste me umirili dali mi savjet podrÅ”ku hvala vam zaista od srca ā¤ļø stvarno ima dobrih ljudi spremnih dati savjet,pomoÄi.jako ste mi pomogli hvala vam puno joÅ” jednomĀ
Pozdrav svima. Danas 8dpo, kineski pokazao drugu crticu. Neki drugi skuplji test za rano otkrivanje nista. Kolika je vjerojatnost da kineski pokaze lazno pozitivan rezultat? Svakako ponavljam. Ako netko moze objasniti kako zaljepiti sliku da podijelim sa vama!
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
Bebolina, sretno joÅ” jednom!š¤
Muž mi je sad kao muž š¤£š¤£ ali dobro je, ide na bolje. Mislim da se sasvim solidno oporavlja, ima najbolju medicinsku sestru heheheĀ
Da, doktor ga je juÄer zvao i rekao da je analiza gotova. Da doÄemo u Äetvrtak 23.3 na Rebro kod njega, muž usput kontrolu ali da doÄem i ja jer Äemo imati razgovor i objasnit Äe nam sve. Nije niÅ”ta vise htio reÄi preko telefona, al mislim da nam je rezlutat jasan..š¤·āāļøš
DanÄi, Ja vidim drugu liniju, probaj za 2 dana opet, ako tamni- to je to!š¤š¤
Selma, imaÅ” malo niže u komentarima kako da staviÅ” sliku. š
Trudimo se od 9/21.
š±āāļø24- PCOS, šāāļø28- Azzospermia, mTese ā
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22š„/--10 odliÄnih š§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
ā¢Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka š
Muž mi je sad kao puž!* š¤£š¤£
Trudimo se od 9/21.
š±āāļø24- PCOS, šāāļø28- Azzospermia, mTese ā
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22š„/--10 odliÄnih š§
08.08. FET- 1 blastica - + na testiÄu 4dpt
ā¢Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka š
Joj bože predivne ste stvarno vam hvala svima na svakoj rijeÄi podrÅ”ke od srca ste mi dali smirenje u srcu ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø
https://ibb.co/jgyxLBS
34 š©š¼āā¤ļøāšāšØš» 41 ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā Ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
2020 š¦š¼ ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
7+0 imamo ā¤ļø ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā ā
ā ā ā ā Itās a girl š (panorama low risk)
DanÄiĀ I ja vidim na slikama crticu I nisam nikad Äula da su oni bili lazno pozitivni. Za koji dan ponovi da vidiÅ” jel tamni. Sretno š¤š»
SelmaĀ tratinÄica je objasnila pogledaj koji post prije tvog.
.
Moja M stigla danas š sljedeÄa neoÄekivana 15.4....idemo dalje šŖš½
š±š¼āāļø 29 god
š§š» 31 god
š¶ š2021š
01.2022. krenuli na bebu br.2 šš¼š¤
DanÄiI ja vidim na slikama crticu I nisam nikad Äula da su oni bili lazno pozitivni. Za koji dan ponovi da vidiÅ” jel tamni. Sretno š¤š»
Selma tratinÄica je objasnila pogledaj koji post prije tvog.
.
Moja M stigla danas š sljedeÄa neoÄekivana 15.4ā¦.idemo dalje šŖš½
Hvala vam molim Boga za sve nas od srca ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø neka nam trgovina Muller donese sreÄu ovim testovima ā„ļøšššš
Sortiraj odgovore
Najstariji