Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči18
    14. Ožujak 2023. 08:54

Miss88

danči18

https://ibb.co/Wpg0k1P
    https://ibb.co/1ngJVfd
    https://ibb.co/qMxtGbY
    https://ibb.co/7CxZzC4
    Evo ja sam sad stavila nekoliko njih ako se vidi to sam slikala jedva nekako.nije isto kao uživo,sad neznam bogami Å”to znači svijetla linija i bolje se vidi vani ali ne na suncu nego ovako.ponoviti ću svakako joÅ” jedan za koji dan ali eto nisam nikada sa milerovim testom doživjela da ima drugu liniju

Hej pokuÅ”avam da shvatim. Jesu li to lh testovi za ovulaciju ili si radila hcg testove za trudnoću? Ako je za trudnoću, meni se čini da je pozitivan test, iako je jako rano joÅ”. pričekaj par dan pa ponovi. vjerujem da će biti tamnija. a lh trakice će ti stalno pokazivati obje crte bezobzira jedino će druga biti jednaka tj iste boje kada je peak odnosno bliži se ovulacija kroz dan i pol. nadam se da sam ti nekako pomogla. sretno

Hvala puno na savjetu na odgovoru,ovo Å”to sam slikala su hcg testovi a lh su mi svi isti pozitivni a meni je ovulacija proÅ”la već otkad,znači i lh mi reagira na neÅ”to a i ovaj hcg neÅ”to pokazuje stim da je ih baÅ” taman kao da imam npr ovulaciju uskoro a ovulacija mi odavno proÅ”la.nemam pcos pa eto uradim i taj hcg i očita mi on ovo svijetlo u roku možda 3-5min na jednom je svjetlija linija joÅ” a na drugim nijansa samo uočljivija,obje su tanke i ko prozirno jako blijedo roza kao obris rozog neznam kako da se izrazim i na suncu se ne vidi toliko nego na normalnom svjetlu e sad… Znam da treba biti neki iscjedak ako je trudnoća no ja ga baÅ” nemam a nemam ni neke simptome.naravno ponoviti ću test,uzet ću opet taj od milera trakicu jer ona mi nikad nije pokazivala crte nikakve osim evo sada,jako se bojim prestraÅ”ena sam,nakon biokemijske u 9mj imam traumu i tresem se i plačem i molim Boga da je to ali ujedno da bude sve ureduĀ 

Miss88
    14. Ožujak 2023. 08:54

danči18

Hvala puno na savjetu na odgovoru,ovo Å”to sam slikala su hcg testovi a lh su mi svi isti pozitivni a meni je ovulacija proÅ”la već otkad,znači i lh mi reagira na neÅ”to a i ovaj hcg neÅ”to pokazuje stim da je ih baÅ” taman kao da imam npr ovulaciju uskoro a ovulacija mi odavno proÅ”la.nemam pcos pa eto uradim i taj hcg i očita mi on ovo svijetlo u roku možda 3-5min na jednom je svjetlija linija joÅ” a na drugim nijansa samo uočljivija,obje su tanke i ko prozirno jako blijedo roza kao obris rozog neznam kako da se izrazim i na suncu se ne vidi toliko nego na normalnom svjetlu e sad… Znam da treba biti neki iscjedak ako je trudnoća no ja ga baÅ” nemam a nemam ni neke simptome.naravno ponoviti ću test,uzet ću opet taj od milera trakicu jer ona mi nikad nije pokazivala crte nikakve osim evo sada,jako se bojim prestraÅ”ena sam,nakon biokemijske u 9mj imam traumu i tresem se i plačem i molim Boga da je to ali ujedno da bude sve uredu

mogu sa sigurnoŔću reći da vidim drugu liniju ...svakako moraÅ” pričekati jer kažem prerano je. Držim fige da sve prođe u redu.Ā Ā 

šŸ™‹ā€ā™€ļø - 35šŸ™‹šŸ»ā€ā™‚ļø - 36
    šŸ’™ -19.3.2018.
    4.4. āž•
    24.4. p.p. imamo ā¤ļø
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, āš–ļø3760g išŸ“53cm. 🩵

• danči18
    14. Ožujak 2023. 08:58

Joj hvala vam od srca vam hvala,toliko sam plakala toliko suza prolila od jednog spontanog pa biokemijske poslije,toliko trauma i bila sam proÅ”la,hvala vam od srca Å”to ste me umirili dali mi savjet podrÅ”ku hvala vam zaista od srca ā¤ļø stvarno ima dobrih ljudi spremnih dati savjet,pomoći.jako ste mi pomogli hvala vam puno joÅ” jednomĀ 

Selmaa34
    14. Ožujak 2023. 09:55

Pozdrav svima. Danas 8dpo, kineski pokazao drugu crticu. Neki drugi skuplji test za rano otkrivanje nista. Kolika je vjerojatnost da kineski pokaze lazno pozitivan rezultat? Svakako ponavljam. Ako netko moze objasniti kako zaljepiti sliku da podijelim sa vama!

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Tratinčica123
    14. Ožujak 2023. 10:02

Bebolina, sretno joÅ” jednom!šŸ¤ž
    Muž mi je sad kao muž 🤣🤣 ali dobro je, ide na bolje. Mislim da se sasvim solidno oporavlja, ima najbolju medicinsku sestru hehehe 
    Da, doktor ga je jučer zvao i rekao da je analiza gotova. Da dođemo u četvrtak 23.3 na Rebro kod njega, muž usput kontrolu ali da dođem i ja jer ćemo imati razgovor i objasnit će nam sve. Nije niÅ”ta vise htio reći preko telefona, al mislim da nam je rezlutat jasan..šŸ¤·ā€ā™€ļøšŸ™„
    Danči, Ja vidim drugu liniju, probaj za 2 dana opet, ako tamni- to je to!šŸ¤žšŸ¤ž
    Selma, imaŔ malo niže u komentarima kako da staviŔ sliku. 😁

Trudimo se od 9/21.
    šŸ‘±ā€ā™€ļø24- PCOS, šŸ™‹ā€ā™‚ļø28- Azzospermia, mTese āŒ
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🄚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka šŸ’—

Tratinčica123
    14. Ožujak 2023. 10:03

Muž mi je sad kao puž!* 🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
    šŸ‘±ā€ā™€ļø24- PCOS, šŸ™‹ā€ā™‚ļø28- Azzospermia, mTese āŒ
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🄚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka šŸ’—

• danči18
    14. Ožujak 2023. 10:06

Joj bože predivne ste stvarno vam hvala svima na svakoj riječi podrÅ”ke od srca ste mi dali smirenje u srcu ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø

Selmaa34
    14. Ožujak 2023. 10:08

https://ibb.co/jgyxLBS

34 šŸ‘©šŸ¼ā€ā¤ļøā€šŸ’‹ā€šŸ‘ØšŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 šŸ‘¦šŸ¼ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ā¤ļø ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl šŸŽ€ (panorama low risk)

Aneee
    14. Ožujak 2023. 10:11

DančiĀ I ja vidim na slikama crticu I nisam nikad čula da su oni bili lazno pozitivni. Za koji dan ponovi da vidiÅ” jel tamni. Sretno šŸ¤žšŸ»
    SelmaĀ  tratinčica je objasnila pogledaj koji post prije tvog.
    .
    Moja M stigla danas šŸ™„ sljedeća neočekivana 15.4....idemo dalje šŸ’ŖšŸ½

šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļø 29 god
    šŸ§”šŸ» 31 god
    šŸ‘¶ šŸ’™2021šŸ’™
    01.2022. krenuli na bebu br.2 šŸ™šŸ¼šŸ¤—

• danči18
    14. Ožujak 2023. 10:32

Aneee

DančiI ja vidim na slikama crticu I nisam nikad čula da su oni bili lazno pozitivni. Za koji dan ponovi da vidiÅ” jel tamni. Sretno šŸ¤žšŸ»
    Selma tratinčica je objasnila pogledaj koji post prije tvog.
    .
    Moja M stigla danas šŸ™„ sljedeća neočekivana 15.4….idemo dalje šŸ’ŖšŸ½

Hvala vam molim Boga za sve nas od srca ā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļøā¤ļø neka nam trgovina Muller donese sreću ovim testovima ā™„ļøšŸ™šŸ™šŸ™šŸ™

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.