Drage cure, koliko nas ima ovaj mjesec u odbrojavanju za nedobiti?đ ja sam danas 8. DPO, ovaj mjesec O bila nesto kasnije, 18. DC, ulovljen jaki peak i âokomâ i aplikacijomđ za vikend sam za ne-dobitiđ od jucer povremeni grcevi kao da cu dobiti, da nisam taj osjecaj prosla u prosloj T vec bi mislila nista od ovog ciklusa, stize vjestica, ali sjecam se da sam tako i onda imala, cak smo se s mora vratili ranije jer sam mislila âsamo sto nisam dobilaâ. Doduse onda su me i cicke bolile, sada ne.. ovih par dana mi je najgore u mjesecu, svaki odlazak na wc i brisanje odradim pod stresomđ€Ș
Tratincicazelim vam sve najbolje odâ€ïž, sigurna sam da nije lako ali budite snazni, bit ce to na kraju sve okâ€ïž
Sve ostale cure takodjer podrsku saljemđ
Ja joĆĄ Äekam ovulaciju. Tek sam 11 dc. Svima drĆŸim figeÂ

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Imam dugi ciklus, 42 dana. ovulacija mi po aplikaciji tek na 28dc  stvarno ne znam ĆĄto Äe biti od ovog ciklusa. SljedeÄi tjedan Äu poÄeti s trakicama pratiti.

đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Pozdrav!Â
Evo da se pridruĆŸim i ja âș
Naime, ovo je veÄ Äetvrti mjesec pokuĆĄavanja zatrudnjivanja. I Äini se da opet niĆĄta s toga. M ne oÄekujem 19.3. Danas test negativan. ProĆĄli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. PoÄela sam ih koristiti odmah par dana nakon zavrĆĄetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je viĆĄe nije bilo. A sve je poÄelo znaÄi odmah po zavrĆĄetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Ć to vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.
30.09. na svijet stigao naĆĄ djeÄak đ
Pozdrav!
Naime, ovo je veÄ Äetvrti mjesec pokuĆĄavanja zatrudnjivanja. I Äini se da opet niĆĄta s toga. M ne oÄekujem 19.3. Danas test negativan. ProĆĄli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. PoÄela sam ih koristiti odmah par dana nakon zavrĆĄetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je viĆĄe nije bilo. A sve je poÄelo znaÄi odmah po zavrĆĄetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Ć to vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.
Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve daneđ
Sretnođ

đ© 33
đš35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŒđđą
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023âđâ€ïžđ
Panorama Low risk, itâs a girlđ©·đ
Pozdrav!
Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve daneđ
Sretnođ
Koristila sam 5 dana, poĆĄto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niĆĄta. Pa sam zakljuÄila da je veÄ prosla. Kasnije je poÄeo viĆĄe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane đ Kao i tri mj prije....
Hvala ti! Kako je kod tebe?
Pozdrav!
Sretnođ
Koristila sam 5 dana, poĆĄto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niĆĄta. Pa sam zakljuÄila da je veÄ prosla. Kasnije je poÄeo viĆĄe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane đ Kao i tri mj prijeâŠ.
Ja sam trakice koristila od 10.-19. DC i upisujem ih u Premom aplikaciju tako da uz mene i aplikacija prati peakđ
Plodne dane smo pokrili svaki dan a ostale dane svaki drugi, sad cekamođ€·ââïž pokusavamo od 11/22, obzirom da sam u 9/22 imala missed ab.. nadamo se novom plusicu uskorođ

đ© 33
đš35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŒđđą
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023âđâ€ïžđ
Panorama Low risk, itâs a girlđ©·đ
Pozdrav svima. Danas 8dpo, kineski pokazao drugu crticu. Neki drugi skuplji test za rano otkrivanje nista. Kolika je vjerojatnost da kineski pokaze lazno pozitivan rezultat? Svakako ponavljam. Ako netko moze objasniti kako zaljepiti sliku da podijelim sa vama!
PopriliÄno velika naĆŸalost.Â
Ponovi veÄeras tog kineza i ako ne bude niĆĄta, laĆŸno je bio pozitivan a ako opet pokaĆŸe neĆĄto moglo bi izaÄi na dobro đ€
1999 â„ïž
2006â„ïž
PokuĆĄaji za 3 sreÄu đ€đ€
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Garawa, ajme ja se ponadala. Nikad mi prije taj kinez nije ni sjenu pokazao. Svakako javim, imam samo jos jednog tako da cu ga ujutro iskoristiti.

34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Pozdrav!
Sretnođ
Koristila sam 5 dana, poĆĄto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niĆĄta. Pa sam zakljuÄila da je veÄ prosla. Kasnije je poÄeo viĆĄe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane đ Kao i tri mj prijeâŠ.
Ja sam trakice koristila od 10.-19. DC i upisujem ih u Premom aplikaciju tako da uz mene i aplikacija prati peakđ
Plodne dane smo pokrili svaki dan a ostale dane svaki drugi, sad cekamođ€·ââïž pokusavamo od 11/22, obzirom da sam u 9/22 imala missed ab.. nadamo se novom plusicu uskorođ
Pametno. ZnaÄi i bez obzira na trakice niĆĄta?Â
Mada nije Äudno. Mi smo prvo dijete Äekali godinu i pol, pa 3 spontana nakon toga. I tek 9 godina kasnije dobili drugu bebu koja se primila odmah (zapravo nismo radili na bebi, taj mj smo poslije M par dana kasnije imali taj jedan odnos gdje se nismo pazili i odmah se primilo đ)
I eto nas sada na treÄoj planiranoj trudnoÄi i pokuĆĄavanju iste.
Najradije bi pobacala sve testove i Äekala nek me iznenadi.
Sretno đ budem pratila i dalje tvoju situaciju, pretpostavljam da Äe to biti prva beba đ
Garawa, ajme ja se ponadala. Nikad mi prije taj kinez nije ni sjenu pokazao. Svakako javim, imam samo jos jednog tako da cu ga ujutro iskoristiti.
Meni osobno se ti jeftini testovi nisu pokazali loĆĄi. Uvijek minus kad je bio minus i plus kad je bio plus. Dok mi clearblue pokazao blagu sjenu, koja nije bila pozitivna i opet niĆĄta nisam znala đ
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji