Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    14. OĆŸujak 2023. 13:07

Donna2022

Drage cure, koliko nas ima ovaj mjesec u odbrojavanju za nedobiti?😉 ja sam danas 8. DPO, ovaj mjesec O bila nesto kasnije, 18. DC, ulovljen jaki peak i “okom” i aplikacijom😉 za vikend sam za ne-dobiti🙏 od jucer povremeni grcevi kao da cu dobiti, da nisam taj osjecaj prosla u prosloj T vec bi mislila nista od ovog ciklusa, stize vjestica, ali sjecam se da sam tako i onda imala, cak smo se s mora vratili ranije jer sam mislila “samo sto nisam dobila”. Doduse onda su me i cicke bolile, sada ne.. ovih par dana mi je najgore u mjesecu, svaki odlazak na wc i brisanje odradim pod stresomđŸ€Ș
    Tratincicazelim vam sve najbolje od❀, sigurna sam da nije lako ali budite snazni, bit ce to na kraju sve ok❀
    Sve ostale cure takodjer podrsku saljem🍀

Ja joĆĄ čekam ovulaciju. Tek sam 11 dc. Svima drĆŸim fige 

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

Miss88
    14. OĆŸujak 2023. 13:12

Imam dugi ciklus, 42 dana.  ovulacija  mi po aplikaciji tek na 28dc  stvarno ne znam ơto će biti od ovog ciklusa. Sljedeći tjedan ću početi s trakicama pratiti.

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

• Premija
    14. OĆŸujak 2023. 13:39

Pozdrav! 
    Evo da se pridruĆŸim i ja â˜ș
    Naime, ovo je već četvrti mjesec pokuơavanja zatrudnjivanja. I čini se da opet niơta s toga. M ne očekujem 19.3. Danas test negativan. Proơli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. Počela sam ih koristiti odmah par dana nakon zavrơetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je viơe nije bilo. A sve je počelo znači odmah po zavrơetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Ơto vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.

30.09. na svijet stigao naơ dječak 💙

Donna2022
    14. OĆŸujak 2023. 13:56

Premija

Pozdrav!
    Naime, ovo je već četvrti mjesec pokuơavanja zatrudnjivanja. I čini se da opet niơta s toga. M ne očekujem 19.3. Danas test negativan. Proơli mj sam prvi puta koristila test trakice za ovulaciju. Počela sam ih koristiti odmah par dana nakon zavrơetka M. Taj dan sam imala sluz koja se rastezala u prstima pa sam mislila da su plodni dani. I crtica je bila ali svjetla. Nakon toga par dana je viơe nije bilo. A sve je počelo znači odmah po zavrơetku M pa pretpostavljam prema sluzi da sam ovulaciju imala rano. A ne 14. dan. Ơto vi mislite? Da li je sluz dobar pokazatelj? Odnose imamo tijekom cijelog ciklusa.

Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve dane😉
    Sretno🍀

đŸ‘© 33
    👹35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŸ‘ŒđŸ™đŸ˜ą

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023âž•đŸŒˆâ€ïžđŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlđŸ©·đŸ’ž

• Premija
    14. OĆŸujak 2023. 14:27

Donna2022

Premija

Pozdrav!

Koliko dugo si koristila trakice? Moguce da ta sluz nije bila vezana uz O, a da ti je O kasnije bila, meni je isto tako bilo bas ovaj ciklus- sluz 10. DC, krenula odmah s trakicama, negativne bile i 18. DC peak. Prosli mjesec mi je bila O 14. DC, inace mi ciklus traje 28-32 dana. U svakom slucaju dobro da ste pokrili sve dane😉
    Sretno🍀

Koristila sam 5 dana, poơto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niơta. Pa sam zaključila da je već prosla. Kasnije je počeo viơe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane 😁 Kao i tri mj prije....
    Hvala ti! Kako je kod tebe?

Donna2022
    14. OĆŸujak 2023. 14:58

Premija

Donna2022

Premija

Pozdrav!

Sretno🍀

Koristila sam 5 dana, poơto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niơta. Pa sam zaključila da je već prosla. Kasnije je počeo viơe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane 😁 Kao i tri mj prije
.

Ja sam trakice koristila od 10.-19. DC i upisujem ih u Premom aplikaciju tako da uz mene i aplikacija prati peak😉
    Plodne dane smo pokrili svaki dan a ostale dane svaki drugi, sad cekamođŸ€·â€â™€ïž pokusavamo od 11/22, obzirom da sam u 9/22 imala missed ab.. nadamo se novom plusicu uskoro🙏

đŸ‘© 33
    👹35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T đŸ‘ŒđŸ™đŸ˜ą

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023âž•đŸŒˆâ€ïžđŸ™
    Panorama Low risk, it’s a girlđŸ©·đŸ’ž

Garawa€
    14. OĆŸujak 2023. 15:01

Selmaa34

Pozdrav svima. Danas 8dpo, kineski pokazao drugu crticu. Neki drugi skuplji test za rano otkrivanje nista. Kolika je vjerojatnost da kineski pokaze lazno pozitivan rezultat? Svakako ponavljam. Ako netko moze objasniti kako zaljepiti sliku da podijelim sa vama!

Poprilično velika naĆŸalost. 
    Ponovi večeras tog kineza i ako ne bude niĆĄta, laĆŸno je bio pozitivan a ako opet pokaĆŸe neĆĄto moglo bi izaći na dobro đŸ€ž

1999 ♄
    2006♄
    PokuĆĄaji za 3 sreću đŸ€žđŸ€ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Selmaa34
    14. OĆŸujak 2023. 15:43

Garawa, ajme ja se ponadala. Nikad mi prije taj kinez nije ni sjenu pokazao. Svakako javim, imam samo jos jednog tako da cu ga ujutro iskoristiti.

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

• Premija
    14. OĆŸujak 2023. 16:26

Donna2022

Premija

Donna2022

Premija

Pozdrav!

Sretno🍀

Koristila sam 5 dana, poơto sam ih 5 imala, zadnju 1 DPO, samo prva je imala svjetlu liniju, ostale niơta. Pa sam zaključila da je već prosla. Kasnije je počeo viơe kremasti iscjedak. Ciklus mi traje 28 dana, rijetko 29. Da, pokrili smo skoro sve dane 😁 Kao i tri mj prije
.

Ja sam trakice koristila od 10.-19. DC i upisujem ih u Premom aplikaciju tako da uz mene i aplikacija prati peak😉
    Plodne dane smo pokrili svaki dan a ostale dane svaki drugi, sad cekamođŸ€·â€â™€ïž pokusavamo od 11/22, obzirom da sam u 9/22 imala missed ab.. nadamo se novom plusicu uskoro🙏

Pametno. Znači i bez obzira na trakice niơta? 
    Mada nije čudno. Mi smo prvo dijete čekali godinu i pol, pa 3 spontana nakon toga. I tek 9 godina kasnije dobili drugu bebu koja se primila odmah (zapravo nismo radili na bebi, taj mj smo poslije M par dana kasnije imali taj jedan odnos gdje se nismo pazili i odmah se primilo 😁)
    I eto nas sada na trećoj planiranoj trudnoći i pokuơavanju iste.
    Najradije bi pobacala sve testove i čekala nek me iznenadi.
    Sretno 🙏 budem pratila i dalje tvoju situaciju, pretpostavljam da će to biti prva beba 😇

• Premija
    14. OĆŸujak 2023. 16:29

Selmaa34

Garawa, ajme ja se ponadala. Nikad mi prije taj kinez nije ni sjenu pokazao. Svakako javim, imam samo jos jednog tako da cu ga ujutro iskoristiti.

Meni osobno se ti jeftini testovi nisu pokazali loơi. Uvijek minus kad je bio minus i plus kad je bio plus. Dok mi clearblue pokazao blagu sjenu, koja nije bila pozitivna i opet niơta nisam znala 😃

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani