Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danči18
    15. OĆŸujak 2023. 08:03

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe 😭😭😭 joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe

• danči18
    15. OĆŸujak 2023. 08:04

Ali evo i ja danas imam pet dana do ciklusa i suha sam dakle pretpostavljam da niơta s obzirom da ako si trudan nema suhoće nego baơ suprotno 😭 

Lunolina
    15. OĆŸujak 2023. 08:08

Bebolina2207

Probaj popratiti skroz da uhvatiĆĄ peak. Ovo stvarno djeluje da ide prema peaku ĆĄto to znači da bi O bila negdje 8., 9., ili 10. dan ĆĄto je podosta rano ali ok moĆŸda je takav ciklus. Bitno da pratiĆĄ i pokrivate. Sretno u pokrivanju!
    .
    Krenula sam večeras s pikalicama. Sve sam tutoriale odgledala i muĆŸ me bocnuo. Nastavljamo dalje i moĆŸda nam se posreći. Kad se sjetim kako sam govorila da ja u postupak neću ići nisam za to, imam već dijete nije mi sila, bla bla bla a evo me sad. Ipak je ĆŸelja za djetetom jača.
    Sretno svima u kojoj god fazi bile đŸ€—

Kad malo bolje razmislim, ima smisla, ako mi je ciklus duljine 24 dana, a ovulacija je 14-15 dana prije M (bar je tako bilo u par navrata kad smo na pregledu ulovili ovulaciju), taman ispada da bi ovulacija bila oko 10. danađŸ€·đŸ»â€â™€ïž
    Mozda zato do sad i nisam ostala trudna jer smo gađali kasnije dane😅
    Probat cemo od danas na dalje pokriti svaki dan, a paralelno cu koristiti trakice. 

đŸ‘±đŸ»â€â™€ïž32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    đŸ§”đŸ»â€â™‚ïž32 sve ok
    PokuĆĄavamo od 11/2022
    🏱 Ơkvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10đŸ„š, 1🐣, 0 ❄❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏱 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9đŸ„š, ET 🐣, 2 ❄
    StiĆŸe dečko đŸ©”

Selmaa34
    15. OĆŸujak 2023. 08:12

danči18

Selmaa34

Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg 😒. Sretno svima.

A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe 😭😭😭 joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe

A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!

34 đŸ‘©đŸŒâ€â€ïžâ€đŸ’‹â€đŸ‘šđŸ» 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 đŸ‘ŠđŸŒ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Garawa€
    15. OĆŸujak 2023. 08:13

Selmaa34

Na ĆŸalost događalo mi se isto to.. 

1999 ♄
    2006♄
    PokuĆĄaji za 3 sreću đŸ€žđŸ€ž
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• danči18
    15. OĆŸujak 2023. 08:19

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baƥ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna ƥta je pokazao jer moj je joƥ svjetliji dva komada 

• Premija
    15. OĆŸujak 2023. 08:23

Selmaa34

Ćœao mu je, bila sam uvjerena da je to pozitivan test. Sretno nadalje 🍀

30.09. na svijet stigao naơ dječak 💙

Miss88
    15. OĆŸujak 2023. 08:36

Selmaa34

Ćœao mi je ! 😔 Sretno dalje!!

đŸ™‹â€â™€ïž - 35đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀
    31.5. stiĆŸe nam 2. dečko đŸ©”
    16.12. stigao Vito, ⚖3760g i📏53cm. đŸ©”

Miss88
    15. OĆŸujak 2023. 08:36

danči18

Selmaa34

danči18

Selmaa34

Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baĆĄ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna ĆĄta je pokazao jer moj je joĆĄ svjetliji dva komada

Jesi ti radila nove testove?

💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀

Miss88
    15. OĆŸujak 2023. 08:38

Bebolina2207

Lunolina

Bebolina2207

Meni ovo izgleda da ide prema peaku. Prije 6 dana si dobila M? Koliko ti inače dana ciklus traje? Po ovome ili imaĆĄ vrlo kratke cikluse ili moĆŸda ranije ovuliraĆĄ a ne znam jel to moguće baĆĄ tako rano. Ali ako trakica joĆĄ potamni očito je moguće. Kako stojiĆĄ sa sluzi?

Da, prije 6 dana sam dobila M i uvijek mi traje 4 dana, a ciklusi su mi kratki, prosjek je 24 dana.
    Trenutno nema sluzi, ali meni se ovulacijska sluz povjavi relativno rijetko pa mi to nije neki pokazatelj đŸ€·đŸ»â€â™€ïž

Probaj popratiti skroz da uhvatiĆĄ peak. Ovo stvarno djeluje da ide prema peaku ĆĄto to znači da bi O bila negdje 8., 9., ili 10. dan ĆĄto je podosta rano ali ok moĆŸda je takav ciklus. Bitno da pratiĆĄ i pokrivate. Sretno u pokrivanju!
    .
    Krenula sam večeras s pikalicama. Sve sam tutoriale odgledala i muĆŸ me bocnuo. Nastavljamo dalje i moĆŸda nam se posreći. Kad se sjetim kako sam govorila da ja u postupak neću ići nisam za to, imam već dijete nije mi sila, bla bla bla a evo me sad. Ipak je ĆŸelja za djetetom jača.
    Sretno svima u kojoj god fazi bile đŸ€—

Sretno!!!! đŸ€žđŸ€ž

💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❀

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.