Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg đ. Sretno svima.
A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe đđđ joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe
Ali evo i ja danas imam pet dana do ciklusa i suha sam dakle pretpostavljam da niĆĄta s obzirom da ako si trudan nema suhoÄe nego baĆĄ suprotno đÂ
Probaj popratiti skroz da uhvatiĆĄ peak. Ovo stvarno djeluje da ide prema peaku ĆĄto to znaÄi da bi O bila negdje 8., 9., ili 10. dan ĆĄto je podosta rano ali ok moĆŸda je takav ciklus. Bitno da pratiĆĄ i pokrivate. Sretno u pokrivanju!
.
Krenula sam veÄeras s pikalicama. Sve sam tutoriale odgledala i muĆŸ me bocnuo. Nastavljamo dalje i moĆŸda nam se posreÄi. Kad se sjetim kako sam govorila da ja u postupak neÄu iÄi nisam za to, imam veÄ dijete nije mi sila, bla bla bla a evo me sad. Ipak je ĆŸelja za djetetom jaÄa.
Sretno svima u kojoj god fazi bile đ€
Kad malo bolje razmislim, ima smisla, ako mi je ciklus duljine 24 dana, a ovulacija je 14-15 dana prije M (bar je tako bilo u par navrata kad smo na pregledu ulovili ovulaciju), taman ispada da bi ovulacija bila oko 10. danađ€·đ»ââïž
Mozda zato do sad i nisam ostala trudna jer smo gaÄali kasnije daneđ
Probat cemo od danas na dalje pokriti svaki dan, a paralelno cu koristiti trakice.Â
đ±đ»ââïž32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ⥠19,9 pmol
đ§đ»ââïž32 sve ok
PokuĆĄavamo od 11/2022
đą Ć kvorc
2 & 3/24 IUI â
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10đ„, 1đŁ, 0 âïžâ
5/24 prirodni - 1 đŁ â
đą Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9đ„, ET đŁ, 2 âïž
StiĆŸe deÄko đ©”
Jutro, ipak je bilo lazno pozitivno. Jutros kinez ponovljen, bijel kao snjeg đ. Sretno svima.
A dajjjj nemrem vjerovati onako roza ĆĄto je pokazalo da laĆŸe đđđ joĆĄ kaĆŸu da su ti roza boje naj bolji zato sam ja uzela onu trakicu od Millera,onda ja tek pretpostavljam da moja isto laĆŸe
A i ja sam u nevjerici, vise srece drugi put!
34 đ©đŒââ€ïžâđâđšđ» 41 â â â â â â â â â â â â  â â â â â â â â â â â â
2020 đŠđŒ â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
7+0 imamo â€ïž â â â â â â â â â â â â â â â â â â â
â â â â Itâs a girl đ (panorama low risk)
Na ĆŸalost dogaÄalo mi se isto to..Â
1999 â„ïž
2006â„ïž
PokuĆĄaji za 3 sreÄu đ€đ€
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostaniÄni 7.9. Beta 0
Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baĆĄ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna ĆĄta je pokazao jer moj je joĆĄ svjetliji dva komadaÂ
Ćœao mu je, bila sam uvjerena da je to pozitivan test. Sretno nadalje đ
30.09. na svijet stigao naĆĄ djeÄak đ
Ćœao mi je ! đ Sretno dalje!!
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
31.5. stiĆŸe nam 2. deÄko đ©”
16.12. stigao Vito, âïž3760g iđ53cm. đ©”
Pa ja et nemogu vjerovat da rozi znaju onako pokazati baĆĄ se vidjelo vam dobro.sad onda i mi je Millerov tek ko zna ĆĄta je pokazao jer moj je joĆĄ svjetliji dva komada
Jesi ti radila nove testove?
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Meni ovo izgleda da ide prema peaku. Prije 6 dana si dobila M? Koliko ti inaÄe dana ciklus traje? Po ovome ili imaĆĄ vrlo kratke cikluse ili moĆŸda ranije ovuliraĆĄ a ne znam jel to moguÄe baĆĄ tako rano. Ali ako trakica joĆĄ potamni oÄito je moguÄe. Kako stojiĆĄ sa sluzi?
Da, prije 6 dana sam dobila M i uvijek mi traje 4 dana, a ciklusi su mi kratki, prosjek je 24 dana.
Trenutno nema sluzi, ali meni se ovulacijska sluz povjavi relativno rijetko pa mi to nije neki pokazatelj đ€·đ»ââïž
Probaj popratiti skroz da uhvatiĆĄ peak. Ovo stvarno djeluje da ide prema peaku ĆĄto to znaÄi da bi O bila negdje 8., 9., ili 10. dan ĆĄto je podosta rano ali ok moĆŸda je takav ciklus. Bitno da pratiĆĄ i pokrivate. Sretno u pokrivanju!
.
Krenula sam veÄeras s pikalicama. Sve sam tutoriale odgledala i muĆŸ me bocnuo. Nastavljamo dalje i moĆŸda nam se posreÄi. Kad se sjetim kako sam govorila da ja u postupak neÄu iÄi nisam za to, imam veÄ dijete nije mi sila, bla bla bla a evo me sad. Ipak je ĆŸelja za djetetom jaÄa.
Sretno svima u kojoj god fazi bile đ€
Sretno!!!! đ€đ€
đââïž - 35đđ»ââïž - 36
đ -19.3.2018.
4.4. â
24.4. p.p. imamo â€ïž
Sortiraj odgovore
Najstariji