Juuutro cure moje, hvala vam puno na svim poželjenim srecama i na svim figama🤗🥰
.
Mislili smo ovaj petak, ali je 13. Rekoh oprostite, može li ipak 20- ti... žena se smije i kaže mi
"Ma imate pravo, kod azzospermije, bolje da nije petak 13-ti." 🤣🤣🤣
Pozitivna recenzija za Ivf!🤣
.
Svima vam želim uspjeh i ono što si i same zelite ❤
Sretno svima!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Pozdrav,
Vracam se na ovu temu.
U 12.mj sam imala bio.trudnocu
Taj mjesec prije nego sam trebala dobiti mengu osjetila sam simptome i uradila test. Pozitivan test je šokirao i mene i MM jer smo u 11.mj ,što zbog obaveza što zbog odsutnosti, doslovno imali jedan jedini odnos 3-4 dana prije O. Prvo šok, pa sreća, pa nalazi, uzimala Duphaston, padala beta, prestala sa Duphastonom u dogovoru sa dr. i prokrvarila.
Imala sam tako čudan osjećaj tada, nekako kao da sam znala da se neće zadržati trudnoća, simptomi su nekako slabili, od početnih jakih pa kroz koji dan jedva da ih je bilo, skoro nikako… Dobro idemo dalje.
Nakon krvarenja sam bila na pregledu, dr kaže super sve izgleda, sada pauza 2-3mj pa da se ponovo bacimo na posao.
Nekako sam optimistična jer ako je uspjelo tada od jednog jedinog odnosa, vjerujem da ću uskoro ostvariti trudnoću. Ovdje dosta primjera vidim gdje su žene nakon biokemijske ostvarile uredne trudnoće.
Menga koja je došla ovaj mjesec je bila baš obilna, ali je došla na vrijeme, kao i prije pozitivnog testa.
Mislim da ću već poslije iduće menge u akciju, jer jednostavno ne mogu da čekam ta 3mj.
Nisam pitala dr zasto uopće ta pauza, je li netko od vas zna?
Zao mi je za biokemijsku..
Mene nerviraju s tim pauzama, jer svatko ima svoje mišljenje. Mislim da nakon biokemijske nemaš sto čekati. Obično nakon kiretaze kažu par mjeseci pauze. Ja sam imala porod (spontani) pa smo sad nakon 2 mjeseca dobili zeleno svijetlo.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Tratinčica želim ti svu sreću i držim fige da bude bilo materijala za smrznuti 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Kod mene 4dc, polako m ide kraju... ovaj mjesec muža nema tako da ništa, niti sljedeći mjesec neće biti prisutan onda kad treba... zato evo upravo šaljem mail u privatnu kliniku za termin za veliki ginekološki pregled i da odmah dogovorimo da se napravi hormonski profil pri sljedećem ciklusu (kod njih se u to ubraja: FSH, LH, PRL, DHEAS, SHGB i testosteron ukupni). Prema dosadašnjim ciklusima mislim da kod mene ne dolazi do ovulacija pa da imam nešto više informacija, a ne da se samo trpam duphastonom u nedogled... a onda ćemo dalje vidjeti. Od trećeg mjeseca bi trebao muž više doma biti, bar onda kad je potrebno, pa budem možda do onda imala neku širu sliku u svoje stanje.
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Ok hvala puno, nastavljam i danas onda! Ovo mi je prvi puta korištenja pa ne znam ni sama. Puno si mi pomogla🥰🥰
Koji si dan ciklusa?
14. Dan ciklusa mi je danas. Menga mi varira od 26-31 dan tako da su sada ti plodni dani po kalendaru…na njemu mi je namješteno po prosjeku svih mjeseci i po njemu mi ovulacija treba doci u petak. Jako sam nestrpljiva oko testova, od 9.mjeseca pokušavamo i ovaj sam si odlučila pripomoci sa testovima😋
Kada ti ciklusi tako variraju ni nemaš druge opcije ili trakice ili folikulometrija.. strpljivo o da hvataj peak i sretno ♥️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav,
Vracam se na ovu temu.
U 12.mj sam imala bio.trudnocu
Taj mjesec prije nego sam trebala dobiti mengu osjetila sam simptome i uradila test. Pozitivan test je šokirao i mene i MM jer smo u 11.mj ,što zbog obaveza što zbog odsutnosti, doslovno imali jedan jedini odnos 3-4 dana prije O. Prvo šok, pa sreća, pa nalazi, uzimala Duphaston, padala beta, prestala sa Duphastonom u dogovoru sa dr. i prokrvarila.
Imala sam tako čudan osjećaj tada, nekako kao da sam znala da se neće zadržati trudnoća, simptomi su nekako slabili, od početnih jakih pa kroz koji dan jedva da ih je bilo, skoro nikako… Dobro idemo dalje.
Nakon krvarenja sam bila na pregledu, dr kaže super sve izgleda, sada pauza 2-3mj pa da se ponovo bacimo na posao.
Nekako sam optimistična jer ako je uspjelo tada od jednog jedinog odnosa, vjerujem da ću uskoro ostvariti trudnoću. Ovdje dosta primjera vidim gdje su žene nakon biokemijske ostvarile uredne trudnoće.
Menga koja je došla ovaj mjesec je bila baš obilna, ali je došla na vrijeme, kao i prije pozitivnog testa.
Mislim da ću već poslije iduće menge u akciju, jer jednostavno ne mogu da čekam ta 3mj.
Nisam pitala dr zasto uopće ta pauza, je li netko od vas zna?
Znaci pauza ti uopće ne treba jer biokemijska je skoro kao obična menga.. fizički.. psihički je druga priča..
Na tvom mjestu ne bi pauzirala nego i dalje normalno pokušavala.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sisy ja sam u 8.mj imala biokemijsku, u 10.mj pozitivan test na trudnocu, nikakva pauza nije bila potrebna. Mi smo ju spontano napravili u 9.mj jer smo taman u vrijeme ovulacije imali koronu i bili smo za nista al ne zato jer smo morali cekat.
Nakon biokemijske bude puno jaca menga meni je bila i s ugruscima velicine trecine dlana i trajala je duze. Al iduci ciklus mi je sve vec bilo normalno i dosla menga na vrijeme. Zvala sam gin nisam nista trebala, sve je to bilo normalno. Sretno!
Ivana ja sam koristila bas te trakice, testna ti mora biti jaca od kontrolne linije, bas se kuzi nemozes fulat. Ili barem iste jacine. Ja sam isto mislila kak nista nista i onds odjednom kad je pik bude bas podebljana ta crta.
Luna drzim fige u petak 🤞
Hvala puno. 😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Zoe,
Stalno gledam potpis, vidim jos 6 dana do termina. Sretno! 😘
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki cestitam ti sada i sluzbeno, neka je skolska i uredna do kraja 😍🤩♥️
Luna pratim i vidim da si super odreagirala na terapiju, neka se samo tako nastavi sve, cekamo ishod skupa s tobom 🥳🍀🙏🏻
Mojoj djevojcici se ne zuri, a mama i tata nestrpljivi 🙈 javit cu kad rodim i hvala ti❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Hvaala svima na pomoći! Baš ste mi puno pomogli. Evo i današnjeg testica, znači čekam još intenzivniju crticu. Sretno svima ovaj mjesec😍😍😍😍
https://ibb.co/9bcYYKb
Sisy ne trebaju nikakve pauze ja sam imala cak dvije i evo sada trudna 12 tjedana sve ok za sada. Mada da mi se desila jos jedna to je vec prag na kojem bi trebalo na pretrage. Ja sam znala da necu na pretrage jer vec imam dvoje djece , ali ako ti se desi jos jedna mozda da uradis neke osnovne analize. Ali sto se tice nekog cekanja nema potrebe, pa da nisi radila test ne bi ni znala ko sto ne zna milion zena nego misli da je malo jaca menga i to je to. Odmah navalali…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji