Uspjeli riješiti termin za urologa ali se dosta čeka, termin je točno za 2 mjeseca, u 3. mjesecu. A mislim si ako odemo privatno i on raspiše pretrage da nam opća praksa neće dati uputnice za pretrage.
Jel možda netko išao tako pa zna da nam opća praksa može dati uputnice?
Luna sretno u petak! Da sve js budu dobre i da bude dosta smrzlića.
Hej, muž i ja smo skoro sve dosada rješavali privatno i onda ono što je bilo zadano za napraviti, sasvim normalno je dr.opce prakse davala uputnice za dalje🤷♀️

Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Uspjeli riješiti termin za urologa ali se dosta čeka, termin je točno za 2 mjeseca, u 3. mjesecu. A mislim si ako odemo privatno i on raspiše pretrage da nam opća praksa neće dati uputnice za pretrage.
Jel možda netko išao tako pa zna da nam opća praksa može dati uputnice?
Luna sretno u petak! Da sve js budu dobre i da bude dosta smrzlića.
Hvala puno. ❤️
Kod urologa bi mogli privatno uraditi briseve. Naruci muza da uradi i spermokulturu.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki cestitam jos jednom 💐💖 Cekam i tebe na Ljetnim bebama, koji ti je termin ?

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Kikicestitam jos jednom 💐💖 Cekam i tebe na Ljetnim bebama, koji ti je termin ?
2.9. 😃
Cekam jos sljedeci pregled pa vam se pridruzim 🙈🙈
👍👍💖💖
Tratincice drzim fige da nadju plivace 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞 pratim sve…
September intersantns je ta tvoja statistika za betu, kod mene se jos ne zna spol ali cim saznam javim jer je moja beta bila vissoka 😎

💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Curee oprostite što sam dosadna, ali da li je sada ovo pozitivan LH test? Hvala na odgovorima🥰 https://ibb.co/16tkBns
Curee oprostite što sam dosadna, ali da li je sada ovo pozitivan LH test? Hvala na odgovorima🥰 https://ibb.co/16tkBns
Ja koristim te trakice, meni tako izgleda kad je pozitivna 😉😉 sretno u pokrivanju 🤞

🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Ja koristim te trakice, meni tako izgleda kad je pozitivna 😉😉 sretno u pokrivanju 🤞
Koje trakice su u pitanju i gdje kupuješ?

🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Hvaala svima, baš sam sretna, pokrili smo i nadam se još dvije ovakve jake crtice uskoro na testa za trudnocu😊🥰 sretno svima😊😊
Koje trakice su u pitanju i gdje kupuješ?
To su Duchesse Ovulation testovi, iz Millera. Pakiranje od 10 komada je oko 18 €.
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Onda na temelju onoga što piše na spermiogramu da mole da se učini mikrobiološki pregled urina i ejakulata onda bi mu dr trebala dati uputnice i za to ako joj opet pošaljem spermiogram.
Gdje se predaje taj ejakulat za mikrobiološku analizu? Jel možda čiji muž predavao na humanu na Svetom Duhu?
Za mikrobiološku analizu urina to se ide dolje u laboratorij.
Cure čiji su muževi imali lošiji spermiogram, kad su muževi išli na pregled šta im je on radio? Jer ako idem privatno ne znam na kaj ga naručujem, jel rade odmah i UZV ili nešto drugo?
Zakazala sam ga ponovno za spermiogram, i onda su mu od tog uzorka uradili spermokulturu. Nakon toga je isao kod urologa, gdje je odradio briseve. Kaze da ga je to malo boljelo. Onda je uradio UZV.
Ukoliko se ispostavi da ima neku bakteriju, ona je uzrocnik loseg spermiograma. U nasem slucaju, sve je uredno ali moj dragi ima dijebetes tip 2, i on je uzrocnik loseg spermia.
Za obnavljanje spermica, potrebno je 72 dana. Racunaj kad je prvi put radio spermiogram i onda ga zakazi za drugi i ove ostale pretrage. Ili ako ti je lakse neka radi samo spermokulturu i zakazi ga kod urologa.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji