Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    08. Siječanj 2023. 18:25

Jelušićkaa

freyaa

Jelušićkaa

kiki13

Curke, jel normalno imati lagano povisenu temperaturu u ranoj trudnoci? Imam 37.2, 37.3 vec tri dana, nije raslo iznad toga… Nista strasno, al taman ono da osjetim da imam 😅
    Sutra mi je pregled u 4h tek… Nisam jos niceg svjesna 🙈🙈

Neznam šta da ti kažem ja sam od jutros bolesna osjećam da gorim. Grlobolja i kašalj nemoć. Možda ćeš se i ti razbolit.
    Ja sam pisala na drugoj stranici nisam dobila odgovor da li tebe i dalje bili stomak kao pred mengu ili ne. Mene je bolio 5 dana zadnja 3 dana ništa znači ništa ne znam da libi to trebalo nešto znaciti😕🙄

I ja imam povremeno takve lagane grceve, i tad odmah legnem i bude mi ok..

Da da i meni isto samo što zadnja 3 dana nemam ni te grčeve pa reko jel to to od bolova ili 😂 možda je nama trudnoća za poželjeti nije nam ništa 😵😂

Ja jedan dan imam, drugi nemam, jucer i u petak sam bila odlicno, danas opet blagi grcevi.. A mislim da je još prerano za prave simptome 🤣 Ja sam neki dan bila u Konzumu i prolazila pored dijela sa gotovom hranom, morala sam preci na drugu stranu jer sam mislila da ću da povratim 🤢🤣

Jelušićkaa
    08. Siječanj 2023. 19:36

Sve je lakše kad imamo jedne druge ❤️

Luna93
    08. Siječanj 2023. 22:27

thinkpurple

Cure, svi ti menga grcevi su normalni dok god nema krvarenja i jakih bolova. Meni su potrajali do nekog 8.tjedna, a onda krecu vec jaca zatezanja, probadanja i slicno. Maternica se siri brzo i normalno je. Ako vas jace grci/probada, legnite malo na lijevi bok ili popijte magnezij. Ja sam imala uvijek uz sebe magnezij direkt onaj prasak u vrecici sto stavis pod jezik i to je to. Okus cedevite od narance ili limuna je i ok je. Drugo mozete uzet i Roidakal, on ima alfa lipoicnu kiselinu koja je cuvar trudnoce i magnezij. Ja pijem dvije dnevno od 7.tjedna i pila sam i cijelu prvu trudnocu.
    .
    Kiki sretno sutra i javi se!
    .
    Trudilice drzim fige u odbrojavanju da bude zadnje 🤞🤞🤞
    .
    Nama danas navecer stigao nalaz panorame, sve je low risk 🙏🤗 i stize nam opet curka 💓

Divno! Cestitam. Potajno se nadam jednoj djevojcici. 🎁🌸💜

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    08. Siječanj 2023. 22:28

Kiki, 
    Sretno i javi se nakon pregleda! 🍀❤️

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

September
    08. Siječanj 2023. 23:08

thinkpurple

Cure, svi ti menga grcevi su normalni dok god nema krvarenja i jakih bolova. Meni su potrajali do nekog 8.tjedna, a onda krecu vec jaca zatezanja, probadanja i slicno. Maternica se siri brzo i normalno je. Ako vas jace grci/probada, legnite malo na lijevi bok ili popijte magnezij. Ja sam imala uvijek uz sebe magnezij direkt onaj prasak u vrecici sto stavis pod jezik i to je to. Okus cedevite od narance ili limuna je i ok je. Drugo mozete uzet i Roidakal, on ima alfa lipoicnu kiselinu koja je cuvar trudnoce i magnezij. Ja pijem dvije dnevno od 7.tjedna i pila sam i cijelu prvu trudnocu.
    .
    Kiki sretno sutra i javi se!
    .
    Trudilice drzim fige u odbrojavanju da bude zadnje 🤞🤞🤞
    .
    Nama danas navecer stigao nalaz panorame, sve je low risk 🙏🤗 i stize nam opet curka 💓

Cestitam 😊 i mislila sam da ce bit curica nakon onakve bete. Tri godine citam forum i bas pratim te bete i do sad bi uvijek tako visoke bete koje se i vise nego duplaju ispale curice 😄 zato sam ja kod sebe odmah posumnjala da ce bit decko, samo sta su me iznenadila dva 😂
    Kiki sretno sutra! Kod tebe ce isto bit jedan decko. Ili mozda dva 😋 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

SAYuRI
    08. Siječanj 2023. 23:35

Freyyaa cestitam na dobrom pregledu 💪🎊💐🥰 Ocekujem da se pridruzis kod nas na ljetne teme 😁
    Kiki sretno najsretnije sutra, da sve prodje u redu, da fino se sve vidi i da nam dodjes sretna i zadovoljna. Ovekujem i tebe da dodjes nam na ljetne bebe 😁

💃36 🏋️‍♀️ 44
    👦8
    👶1
    08/20 spontani 8tj
    08/22 biohemijska
    10/22 biohemijska 🤷‍♀️
    15.11.2022➕👶
    Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁

Trish2022
    09. Siječanj 2023. 07:36

Thinkpurple čestitaaam na curkii 
    Freya drago mi je što je sve u reduuu 
    Kiki sretnoo ti danaas! 💓

Evo kod mene jučer stigla M, aplikacija kaže sljedeću ne očekujem 06.02. 

🚺 29
    🚹 32
    Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
    - Duphaston, Gynositol
    09/22 Papa test i UZV - uredno
    Pokušavamo od 06/2022
    LH trakice od 09/2022

Zebra
    09. Siječanj 2023. 12:41

Thinkpurple čestitkeee na zdravoj curki!
    Kiki javi kako je prošlo 🤞🤞🤞🤞

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

• freyaa
    09. Siječanj 2023. 12:43

SAYuRI

Freyyaacestitam na dobrom pregledu 💪🎊💐🥰 Ocekujem da se pridruzis kod nas na ljetne teme 😁
    Kikisretno najsretnije sutra, da sve prodje u redu, da fino se sve vidi i da nam dodjes sretna i zadovoljna. Ovekujem i tebe da dodjes nam na ljetne bebe 😁

Hvala ti draga, cekat cu jos malo prije nego što vam se pridružim 🥰
    Kiki, sretno danas 🥰
    Trish, hvala 🥰

Tratinčica123
    09. Siječanj 2023. 12:43

Hej cure 🤗
    Freya i Thinkpurple, drago mi je da sve u redu!❤
    Kiki13, sretno na pregledu! Nek sve bude dobro🤞🤞
    Ostalima šaljem pusu i želim sreću u kojoj god fazi bile 😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.